- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
lisansmı nerdeCanım güzel tercih şuan bile aşk yaşıyorum bölümümle iş hayatına atılmak için sabırsızlanıyorum
rica ederim cnm. sonuçta bu resimler gerçek olmasa da (facede bir butik sahibi kadın tarafından muhtemelen reklam amaçlı paylaşılmış) çocuklar şu an devlet denetiminde ve iyi durumdalarmış (en azından olabilecekleri kadar) bunu da bilmek güzel...
Kesinlikle bu çocuğun o evde bırakılmaması gerekiyodu devlet himayesindeyse sevindimArkadaslar bu olay tarihi eski
Kadının cezası belli olmuş bile
Çocuklar zaten su an devlet guvencesinde
Tedavileri sürüyor
Eger şahıs olarak veya sosyal medya sayfalarında bu çocuklar için yardım vs. Toplarsalar inanmayın
Bazı sayfalar iyi niyetinizi suistimal etmek isteyebilir
Arkadaslar bu olay tarihi eski
Kadının cezası belli olmuş bile
Çocuklar zaten su an devlet guvencesinde
Tedavileri sürüyor
Eger şahıs olarak veya sosyal medya sayfalarında bu çocuklar için yardım vs. Toplarsalar inanmayın
Bazı sayfalar iyi niyetinizi suistimal etmek isteyebilir
Ayrıca psikolog uzman arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilecektir
Ama bu durumda olan çocukları öyle herkese göstermezler iletişim kurmalarına izin vermezler
Kesinlikle bu çocuğun o evde bırakılmaması gerekiyodu devlet himayesindeyse sevindim
yooo hayır özelden yazıştım giden bayanlarla devlette değil babanne ve babası ile çocuklar,Ele hanımda şimdi yazmış aile kimseyle görüştürmüyormuş büüyk olan okulda imiş
Olay öyle etkiledi ki gördüğüm en ufak bir haber bunun gibi içim bi nebze de olsa rahatlamıştı. Açıkçası araştırmadan size de yazdım buraya çünkü herkes kötü oldu. Paylaşmak istedim. Tanımıyorum hiç sayfa sahibini de açıkçası sadece takip ettiğim bi sayfa. Aman yanlış anlaşılma olmasın.
Velayet onlarda olabilir ama devlet destek veriyorMuş tedavi konusunda
Yurda verilmiş olarak kastetmedim zaten
tek bu bayan değil ama bi kaç anne de gitmiş ziyaretlere en azından bunun gibi trajik olayda söz konusu yavrularlen reklam yapmak için yapıyorsa ki değildir diye tüm kalbimle inanıp yazdım hesap nosu adres ddiye kendim de giderim bizzat üşenmem umarım o çocuklar için hayat bundan sonra güzel olur payeme düşecek de neyse yapacağım.
Banada atar mısınız ne olur. Iyi hallerini gormem lazim dünden beri ağlıyorumÖzelden attım.
Canim ne olur banada atar mısınBabanın linkini mi ? Teldeyim ama atarım Tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?