- 21 Aralık 2015
- 26
- 75
- 3
- 26
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
bana da linki atabilir misiniz..Arkadaslar isten ciktim telefona gectim yarin atarim. Ama daha onceden attigim arkadaslar atabilir.
Aynen ya. Bunca sey olurken hic mi anlamamis. Kamera kayitlari da uzun bir zamani kapsiyor. Anlamamasi mumkun degil.
Bu arada bilgisayardaysaniz yukaridaki arkadaslara linki atabilir misiniz?
Neden intihar ediyormuş ölürse yazda biraz da olsa içim rahatlasinKardeşim Kayseri'de yaşıyor. Bu lanet kadın sürekli intihar etmeye çalışıyormuş. Ceza evinde sislerler onu. Çok durmaz diyor. Ben çocukların babasına hayret ettim. Benim çocuğuma yapılsa, bunu yapana ne yapardım, hayal dahi edemiyorum. O anlık öfkeyle öldürürdüm sanırım. Aklımı oynatacağım artık. Bakıcı işkencesi, üvey anne işkencesi. Insan bu devirde çocuğunu kime bırakıp işe gitsin bilmiyorum ki...
Komşular neden şüphelenmiş? Pisliğin kendi çocuğu da varmış.kendi çocuğu şımarık ve mutluymuş maalesef.kim bilir daha ne işkenceler yaptı pis sapıkbiraz önce haberlerde aile ve sosyal politikalar bakanı açıklama yaptı bu olay 1 yıl önce olmuş gerekli tedbir destek herşey yapılmış aileye ve çocukların durumu iyiyimiş bunu tekrardan gündeme getirip bu hale gelmesi kötü oldu şahsi fikrim bunlar herkese ders olur umarım komşuları birşeylerden şüphelenmişler fakat nasıl soracağız diye çokta umursamamışlar anlaşılan konuştular bir gün çocuğun kolu kırılmış birgün morarmış sadece birisi babayı uyarmış dikkat et diye bir tanesi dedi ki eskiden çocuklar cıvılcıvıldı oynardı sonra bir köşede sararmış solmuş oturuyorlardı diyorlar allahım büyüksün sen bilirsin,
Attım.. bu attığımın babasının linki. orda var yeni fotoları sanırım.Banada atar mısınız ne olur. Iyi hallerini gormem lazim dünden beri ağlıyorum
emin misiniz? babasının profilinde sadece 2 çocuk var sürekli..Komşular neden şüphelenmiş? Pisliğin kendi çocuğu da varmış.kendi çocuğu şımarık ve mutluymuş maalesef.kim bilir daha ne işkenceler yaptı pis sapık
Kıyamam onlara garipler işkenceyi kanıksamışlarkomşular bir gün çocuğun kolu kırılmış banyoda düştü demiş bibaşka gün yüzü morarmış sesler geliyormuş ,normalde çocuklar canlı oyun oynayan çocuklardı,sonradan bir köşede otururlar sararıp solmuşlardı diyorlar pes sizin çocuğunuz olsaydı ne olurdu lütfen duyarsız kalmayalım
Bir yerde okudum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum.emin misiniz? babasının profilinde sadece 2 çocuk var sürekli..
Size katılıyorum Kayseri barosu görüntülere yayın yasağı getirdilütfen babanın linkini atıp o çocukların fotoğraflarının yayılmasına izin vermeyin!
yarın birgün büyüyecekler iyice mimlenmesinler
toplum tarafından dışlanırlar
hiç etik değil bu yaptığınız
kesinlikle gerekliydi hatta geç kaldılar bile!!!Size katılıyorum Kayseri barosu görüntülere yayın yasağı getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?