Mutlu bir haber. Kayseri'den..

bana da linki atabilir misiniz..

Yine facede bir grup var ve o grupta ki arkadaş Kayseride yaşıyor konuyu araştırmış. Şu an aile kimse ile görüşmüyormuş. Bilinmeyen bir yerdeymiş. kesinlikle yardım kabul etmiyormuş. Ve şu fotoda ki kadıncık hakkında suç duyurusunda bulunulacakmış. baya baya kapsamlı araştırmış kadın. bende gördüğümü yazayım dedim.

Devlet koruması altındalar ve sadece ailesi ile görüştürülüyorlar babası şüphelendiği için kamera taktırmış(bunu yapmasaydı bu pislikten ayrılsaydı başka çocuklara da yapacaktı büyük ihtimal böyle düşünmüştür) baba işi gereği birkaç gün evde olmuyormuş.görüntüleri izleyince Nasıl kendine hakim olmuş inanın anlamıyorum.bir de hiç mi duyan olmamış hiç mi komşusu yokmuş?bu pislik pedofili bunun gibilerden çok var şüphelendiğiniz şeyler varsa lütfen sessiz kalamayalım.

Neden intihar ediyormuş ölürse yazda biraz da olsa içim rahatlasin

Şu an ağlıyorum . O meleğin yaralarını sarıp, yaşadıklarını unutturabilirler umarım. Yavrum öyle güzel öyle güzel bir hayatın olsun ki çektiğin acıların izi bile kalmasın.

ne güzel fotoğraflar, kuzucukların bundan sonra yüzü gülsün inşaallah.
az çok suçlu herkes önce kendi vicdanında sonra da toplum vicdanında yargılansın ve hakettiği cezayı alsın.

biraz önce haberlerde aile ve sosyal politikalar bakanı açıklama yaptı bu olay 1 yıl önce olmuş gerekli tedbir destek herşey yapılmış aileye ve çocukların durumu iyiyimiş bunu tekrardan gündeme getirip bu hale gelmesi kötü oldu şahsi fikrim bunlar herkese ders olur umarım komşuları birşeylerden şüphelenmişler fakat nasıl soracağız diye çokta umursamamışlar anlaşılan konuştular bir gün çocuğun kolu kırılmış birgün morarmış sadece birisi babayı uyarmış dikkat et diye bir tanesi dedi ki eskiden çocuklar cıvılcıvıldı oynardı sonra bir köşede sararmış solmuş oturuyorlardı diyorlar allahım büyüksün sen bilirsin,

Komşular neden şüphelenmiş? Pisliğin kendi çocuğu da varmış.kendi çocuğu şımarık ve mutluymuş maalesef.kim bilir daha ne işkenceler yaptı pis sapık

komşular bir gün çocuğun kolu kırılmış banyoda düştü demiş bibaşka gün yüzü morarmış sesler geliyormuş ,normalde çocuklar canlı oyun oynayan çocuklardı,sonradan bir köşede otururlar sararıp solmuşlardı diyorlar pes sizin çocuğunuz olsaydı ne olurdu lütfen duyarsız kalmayalım

Kıyamam onlara garipler işkenceyi kanıksamışlar

lütfen babanın linkini atıp o çocukların fotoğraflarının yayılmasına izin vermeyin!
yarın birgün büyüyecekler iyice mimlenmesinler
toplum tarafından dışlanırlar
hiç etik değil bu yaptığınız

Size katılıyorum Kayseri barosu görüntülere yayın yasağı getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…