Mutlu bir haber. Kayseri'den..

Bence yardım etmek isteyenler direkt aileye yani babaya ulaşsın. Başka sayfalar da çıkacaktır yardım ediyoruz diye. Ülke dolandırıcı kaynıyor Malesef

link atarmisiniz lutfen. Bi oyuncak parasida benden olsun isterim o yavrucaga.

Arkadasim yardim falan toplanmiyor bu arada cocuklarin maddi sorunlari yok. Babalarinin kendine ait isyeri var. Suan hicbir seye ihtiyaclari yok. Ben cocuklarin mutlu hallerini gorsunler diye babalarinin facebook linkini attim. Zaten fotograflari herkese acik. Ben onlari normale donmus ve mutlu gorunce paylasmak istedim sadece. Gordugum kadariyla babalari da suan oldukca ilgili.

Haklisiniz kizlar. Peki linkini alabilirmiyim gorebilmek icin?

Bana da linkini atarmisiniz bide video yu paylasmak yerine boylelerin resimlerini asacaksin meydana unutulmasin diye ş.....sizlikleri hatta tutukladigi gun idam karari alinip asilmasi lazim bu cocuk ve hayvan dusmanlarinin

Dünden beri yerdemiyim Goktemiyim bilmiyorum sadece ağlıyorum her aklima geldiğinde yemin eederim sanki kalbim dışarı fırlayacak gibi hızlı çarpıyor bu yaşıma kadar hiç bir şey için bu kadar üzüntü duyduğumu hatırlamıyorum böyle insanların var olduğunu bilmek bile ızdırap benim icin ayni dünyada yaşamak aynı havayı solumak utanç verici keşke izlemeseydim izlemeyenlere tavsiyem eğer hassas bir insansanız kesinlikle izlemeyin ben çok pişmanım

Seni anliyorum dun oglumu uyuttuktan sonra oldugum yere yigilip aglamaya basladim aklima geldikce kotu oldum esim 30 dk falan ugrasti susturamadi en son uyuya kalmisim esime ben olursem evlenme demisimm

Link isteyen çok oldu. Gerçekten yardım etmek amaçlı mı yoksa bakmak için mi bilemiyorum.
Bir arkadaş yazmış deşifre oluyor diye. Katılıyorum bende. Yüzleri görünür şekilde nette dolanırsa daha kötü olur diye düşünüyorum.
İyilik edelim derken daha çok kötülük mü ediyoruz ne ?

Seni anliyorum dun oglumu uyuttuktan sonra oldugum yere yigilip aglamaya basladim aklima geldikce kotu oldum esim 30 dk falan ugrasti susturamadi en son uyuya kalmisim esime ben olursem evlenme demisimm
En büyük suçlu baba bana göre o yavruların gözlerine baksaydı zaten anlardı
Psikolojim çok kötü şu an unutmak istiyorum her yerde karşıma çıkıyor

Kapatmış baba Face sayfasını. Bence iyi de etmiş.
Mutlu'larsa bence herkes mutludur. Gerisi boş.
İnşallah çok çok Mutlu olsunlar.

En büyük suçlu baba bana göre o yavruların gözlerine baksaydı zaten anlardı
Psikolojim çok kötü şu an unutmak istiyorum her yerde karşıma çıkıyor
Ya anne olacak kadina ne demeli cocuklarini birakip kacmaya deger miydi annem anlatmisti cocukken duymus uvey annesi bir arkadasini babasi gelmeden odaya kapatir cocuklar uyudu dermis

Izledim, izlemez olaydim... Gece uyuyamadim... Tüm gün aklima geliyor o görüntüler hep... Izlerken ekrani yumrukladim dursun yapmasin diye, kendimden gectim, cok agladim... Allah binbir türlü belasini versin... Ah hapisanedekiler görüpte ona hayati zindan etse insallah...Allahim o yavrulari korusun insallah yasadiklarini unuttursun... Cani mahluk düsündükce cok kötü oluyorum...

Yaptığını doğru bulmuyorum. Evet çok acı verici bir olay ,hepimizi çok etkiledi bu olay ALLAH o çocukların yardımcısı olsun .amaaaaaa çocukların isimlerini bilmiyorduk sen burda afişe ettin haber sitelerinde verilmedi isimleri. Burda aile ile irtibata geçmek isteyenlere link atabilecegini söylüyorsun aileyi de afişe ediyorsun. Bu çocuklar hep bu acıyla yaşamamalı unutmalılar ama bizler aileyi afişe ettikçe bu acı hep taze kalacak o çocuklarda o babada. Yardım etmemeliyiz görmezden gelmeliyiz demiyorum yanlış anlaşılmasın sözlerim yardım edilecekse öncelikle DEVLET , aile ve sosyal politikalar bak. , psikologlar yardımcı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…