- 26 Aralık 2010
- 1.289
- 648
- 323
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
link atarmisiniz lutfen. Bi oyuncak parasida benden olsun isterim o yavrucaga.
Arkadasim yardim falan toplanmiyor bu arada cocuklarin maddi sorunlari yok. Babalarinin kendine ait isyeri var. Suan hicbir seye ihtiyaclari yok. Ben cocuklarin mutlu hallerini gorsunler diye babalarinin facebook linkini attim. Zaten fotograflari herkese acik. Ben onlari normale donmus ve mutlu gorunce paylasmak istedim sadece. Gordugum kadariyla babalari da suan oldukca ilgili.
Banada linki atabilirmisinizAttım.. bu attığımın babasının linki. orda var yeni fotoları sanırım.
Link atabilir misin canim?Bence yardım etmek isteyenler direkt aileye yani babaya ulaşsın. Başka sayfalar da çıkacaktır yardım ediyoruz diye. Ülke dolandırıcı kaynıyor Malesef
Seni anliyorum dun oglumu uyuttuktan sonra oldugum yere yigilip aglamaya basladim aklima geldikce kotu oldum esim 30 dk falan ugrasti susturamadi en son uyuya kalmisim esime ben olursem evlenme demisimmDünden beri yerdemiyim Goktemiyim bilmiyorum sadece ağlıyorum her aklima geldiğinde yemin eederim sanki kalbim dışarı fırlayacak gibi hızlı çarpıyor bu yaşıma kadar hiç bir şey için bu kadar üzüntü duyduğumu hatırlamıyorum böyle insanların var olduğunu bilmek bile ızdırap benim icin ayni dünyada yaşamak aynı havayı solumak utanç verici keşke izlemeseydim izlemeyenlere tavsiyem eğer hassas bir insansanız kesinlikle izlemeyin ben çok pişmanım
En büyük suçlu baba bana göre o yavruların gözlerine baksaydı zaten anlardıSeni anliyorum dun oglumu uyuttuktan sonra oldugum yere yigilip aglamaya basladim aklima geldikce kotu oldum esim 30 dk falan ugrasti susturamadi en son uyuya kalmisim esime ben olursem evlenme demisimm
Kapatmış baba Face sayfasını. Bence iyi de etmiş.Arkadasim yardim falan toplanmiyor bu arada cocuklarin maddi sorunlari yok. Babalarinin kendine ait isyeri var. Suan hicbir seye ihtiyaclari yok. Ben cocuklarin mutlu hallerini gorsunler diye babalarinin facebook linkini attim. Zaten fotograflari herkese acik. Ben onlari normale donmus ve mutlu gorunce paylasmak istedim sadece. Gordugum kadariyla babalari da suan oldukca ilgili.
Bana özelden yazarmısınızn babasının adını veya sayfayı biliyorsanız onun adınıFacebooktan babasının hesabından baktım da ne güzel çocuklar. Hatta o yeşil gözlerine hayran kaldım. Nasıl kıydı hala aklım almıyor.
Ya anne olacak kadina ne demeli cocuklarini birakip kacmaya deger miydi annem anlatmisti cocukken duymus uvey annesi bir arkadasini babasi gelmeden odaya kapatir cocuklar uyudu dermisEn büyük suçlu baba bana göre o yavruların gözlerine baksaydı zaten anlardı
Psikolojim çok kötü şu an unutmak istiyorum her yerde karşıma çıkıyor
Yaptığını doğru bulmuyorum. Evet çok acı verici bir olay ,hepimizi çok etkiledi bu olay ALLAH o çocukların yardımcısı olsun .amaaaaaa çocukların isimlerini bilmiyorduk sen burda afişe ettin haber sitelerinde verilmedi isimleri. Burda aile ile irtibata geçmek isteyenlere link atabilecegini söylüyorsun aileyi de afişe ediyorsun. Bu çocuklar hep bu acıyla yaşamamalı unutmalılar ama bizler aileyi afişe ettikçe bu acı hep taze kalacak o çocuklarda o babada. Yardım etmemeliyiz görmezden gelmeliyiz demiyorum yanlış anlaşılmasın sözlerim yardım edilecekse öncelikle DEVLET , aile ve sosyal politikalar bak. , psikologlar yardımcı olmalı.'''Kayseri de yasanan üvey anne dehşetini bilmeyen kalmamıştır. Ben 2 dk izliyemedim ağladım düşündükçe fena oldum Allah'a havale ediyoruz 46 yıl ceza almış şerefsiz daha beter olsun hem burada hem ahırette..
Kayserideki duyarlı annelerimiz cocugu zıyarete gitmişler içimiz bir nebze rahatladı inş cocukların yasadıkları kalplerinde yara olarak kalmaz,unuturlar..
Merak edenlere....O bir hayat o bir aşk onun 3 değil milyonlarca annesi var artık.o iyi o mutlu onu anlatmaya kelimeler yetmez sarı saçları mavi gözleri mis kokusu ile gel sarilalim dedigim de pipime bakma ama diyen darmadagin etti bizi cigerimizi soktu gülüşün deki masumiyeti safi herşeyden habersiz iki küçük oyuncak için havalara uçan bizimle oyun oynamak isteyen vicdanlarin sesi.. şimdi mi sıra bizde haydi kayseri ismail ve irmagin geleceği için elele...Aile kesinlikle kimseyle gorusmuyor gorusturmuyor arkadaşlar bu konuda bizimle irtibata gecin'''
Eki Görüntüle 1727008
Mutlu bir haber bu. Sizde görün istedim. İrtibata geçilecek kişiler facebook ta bir sayfa. Burda paylaşmak doğru olurmu bilmediğim için yazmadım. İsteyene özelden yazarım. Bizim içinde yakın olanlar Kayseri'ye gidin lütfen. Allah daha da göstermesin kötülük yaklaştırmasın yavrularımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?