Mutlu bir haber. Kayseri'den..

Arkadaşlar görüntülerin yayinlanmasi bile yasakmis ve yayinlayan medya kuruluşları hakkında suç duyurusunda bulunulmus. Olay geçen yıl Şubat ayında olmuş. . Çocuklar tıbbi ve psikolojik destek görmüşler zaten o cani üvey mahluk (anne demiyorum) 10 aydır cezaevinde. Çocuklara cinsel istirmarda var 30 yılı zaten cinsel istismar suçundan.

İzlediğimde tüylerim diken oldu.. Hasta o kadın normal ahlakı vijdanı olan bunu yapamazdı çok büyük hasta o kadın.. Umarım o iki küçük çocuk artık o ve onun gibilerle karşılaşmaz...

Bu olayın videosunu kim hangi akla hizmet internete yaydı anlayamıyorum. Yazık yahu, o çocuklar yarın bir gün karsilasmayacaklar mı bu görüntülerle? Nasıl bir travma düşünemiyorum. Bu sadece medyaya sızan bir delil, kim bilir böyle ne davalar vardır ruhumuz bile duymaz.

Kimse yanlış anlamaz umarım ama neden herkesin ısrarla link istediğini anlamıyorum Güvenip güvenmemek bizlere kalmış ama gidip gorenler keza devlet bu hazin durumun çocuklara zarar verecek boyuta tekrardan erişmemesi için mücadele veriyor. Umarım tüm dualarımla diliyorum ki bu süreci en az manevi hasarla atlatırlar. bizim o çocukların resimlerine ulaşmamız onlara yarar değil zarar sağlar gördüğüm kadarıyla her sitede böyle bir istek var istemeyelim nolur bırakın aile hayatını kendi istedikleri gibi yaşasın o çocuklar ilerde böyle bir sebeple basında yer aldıklarını bilmesin. O yaratık anne de alabilecegi en büyük cezaları ceksin çektirdiklerinden yaşamadan ölmesin !

Arkadaslar gerçekten çocuklara yardimci olmak istiyorsanız öncelikle
Bu videonun paylaşıldığı sitelerde videonun linkini alarak IHBARWEB uygulamasından şikayet edin
Daha fazla yayılmasın videolar .çünkü o çocuklar bu durumu tam atlatmaya çalışırken tekrar görüntüleri göz önüne çıkarmak onlara daha çok zarar veriyor

Kesinlikle katılıyorum bu video derhal ortadan kaldırılmalı. O masum çocuğun daha da büyüdüğünde Web de bu video ile karşılaşmasının sonucunu düşünmek bile istemiyorum.
Maşallah çok da güzel. Allahım ona bu yaşattıklarını unutturacak kadar harika bir yaşam versin. Çok Mutlu olsunlar abla kardeş

Izledim kufuru sevmem ama agzima geleni saydim o ka...ye elime verseler keske o sopayi agza sokmayi gosterirdim nerelerine sokmayi o..... !!! Esime bende ölursem ogluma uvey ana getirme dedim. Allah bizi onlardan onlari bizden ayirmasin. Boyle insanlarin eline dusurmesin evlatlarimizi. Yatmaya yeri olmasin insallah o kadinin cehenneme bile layik degil. Allah belasini versin. Bu habere okadar mutlu oldumki o masumun guldugunu duymak sevindirdi beni. Avrupada kaliyorum yazin kayseriyede geliyorum adresini bilsem gitmek isterim. Canim kuzum melek oglum ♡

İzlemedim nasıl izlerim,başımı yastığa nasıl koyarım,iki yavrum var benim,rabbim anasız bırakmasın hiç bir yavruyu,peki bu çocukların annesi neredeymiş haberde denk gelmedim,rahmetlimi olmuş.

Rabbim giden ziyaret eden herkesten razı olsun inş.

Aci bitti desenize en sonunda yüzleri gulecek. Allaha binlerce kez şükürler olsun. Şöyle düşünün birde ya hala işkence görüyor olsalardı?

Birisi bana da link atabikir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…