Mutlu bir haber. Kayseri'den..

Arkadaslar lütfen bana da babanın linkini yollar misiniz iki gündür aglamaktan helak oldum .o çocukların iyi olduğunu bilmek görmek istiyorum

Ben haber seyredemiyorum zaten vicdansizw insan dolu videoyu seyredemem o gücüm de yok şiddet harici cinsel istismar da var galiba okuduklarim dan anladigim hepimiz İnsanız hepimiz anneyiz çocuğumuz u nasıl salicaz dışarı napicaz biz ... Allah yardımcısı olsun o yavrunun da

Video'ya erisim engellendigi gibi birde sorusturma acilmis.
Butun bunlar biryana birde facebooktan cocuklarin fotograflarina ulasilmaya calisiliyor.
Gercekten hayret edilesi bir durum

ben de üvey anneyim.ama daha çok abla gibiyim.allahımmm vvideoyu izledim deliye döndümmm.bu ne biçim mahluk yaa. baba bunca zaman anlamamış mı çocuklarının mutsuzluğundan!!! lanet kadın!!!içerlerde çürüsün inşallah..sokaktaki kediye köpeğe kuşa kıyamıyoruz.almış eline sopayı vuruyor ve vuruyor pislikkk.46 sene az bile yemiş ..

Ben bugün izlemiştim hıçkırıklara boğuldum. Bildiğim bütün bedduaları ettim
Eşim geldi o sırada zaten hormonlar tavan yapmış. Biraz teselli verdi. Akşamda bu haberi facebook da gördüm çok sevindim
Allah yardımcıları olsun.

ben de izledim dayanamadım nasıl kıydın srfsiz kadın sen ona bu kadın idam edilmeli ibret olsun diye cocugu sevmeye giden anneler bide benim için opun yavruyu

Ay Allah razı olsun ne muradiniz varsa versin inşallah haberi paylastiniz yuregimize az da olsa su serptiniz Allah rızası için gidenler bizim içinde kucaklayıp opsunler

İnşallah acılarını yaralarını sarabiliriz.
rica etsem bana mesaj yoluyla atabilir misiniz?
edit: yorumları şimdi okudum. teşekkürler

Son düzenleme:
bakın açıklama yapmıştım sayfalar öncesi. Üst yazı bana ait değil zaten tırnak içine aldım farkettiyseniz. Bende sadece bı yazının paylaşıldığı face adresi var. Kimseyi ifşa etmem ben. Buda herkese açık bir paylaşım zaten. Babanın vs adresini burda başka birisi paylaştı ben değil. Benim amacım bu resimleri görüp az da olsa içimizin rahatlaması. Adres vs olayında ise sadece facedeki sayfa adını verdim özelden. Özel kişiye ait bi adres değil o. Bunu yapmam zaten dediğim gibi babanın adresini burdan başka birisi verdi herkese ben değil. Niyetim kötü değil. Sadece sizde mutlu olun istedim. Ben herkese sayfanın adresini verdim. Tekrar ediyorum kişiye özel sayfanın adresi yok bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…