- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Bana da link atar mısın?Özelden attım.
Banada link atarmisiniz lütfen?Facebooktan babasının hesabından baktım da ne güzel çocuklar. Hatta o yeşil gözlerine hayran kaldım. Nasıl kıydı hala aklım almıyor.
Lütfen banada linkini atarmısın... kuzucuğu görmek istiyorumFacebooktan babasının hesabından baktım da ne güzel çocuklar. Hatta o yeşil gözlerine hayran kaldım. Nasıl kıydı hala aklım almıyor.
Arkadaslar gerçekten çocuklara yardimci olmak istiyorsanız öncelikle
Bu videonun paylaşıldığı sitelerde videonun linkini alarak IHBARWEB uygulamasından şikayet edin
Daha fazla yayılmasın videolar .çünkü o çocuklar bu durumu tam atlatmaya çalışırken tekrar görüntüleri göz önüne çıkarmak onlara daha çok zarar veriyor
bakın açıklama yapmıştım sayfalar öncesi. Üst yazı bana ait değil zaten tırnak içine aldım farkettiyseniz. Bende sadece bı yazının paylaşıldığı face adresi var. Kimseyi ifşa etmem ben. Buda herkese açık bir paylaşım zaten. Babanın vs adresini burda başka birisi paylaştı ben değil. Benim amacım bu resimleri görüp az da olsa içimizin rahatlaması. Adres vs olayında ise sadece facedeki sayfa adını verdim özelden. Özel kişiye ait bi adres değil o. Bunu yapmam zaten dediğim gibi babanın adresini burdan başka birisi verdi herkese ben değil. Niyetim kötü değil. Sadece sizde mutlu olun istedim. Ben herkese sayfanın adresini verdim. Tekrar ediyorum kişiye özel sayfanın adresi yok bende.Yaptığını doğru bulmuyorum. Evet çok acı verici bir olay ,hepimizi çok etkiledi bu olay ALLAH o çocukların yardımcısı olsun .amaaaaaa çocukların isimlerini bilmiyorduk sen burda afişe ettin haber sitelerinde verilmedi isimleri. Burda aile ile irtibata geçmek isteyenlere link atabilecegini söylüyorsun aileyi de afişe ediyorsun. Bu çocuklar hep bu acıyla yaşamamalı unutmalılar ama bizler aileyi afişe ettikçe bu acı hep taze kalacak o çocuklarda o babada. Yardım etmemeliyiz görmezden gelmeliyiz demiyorum yanlış anlaşılmasın sözlerim yardım edilecekse öncelikle DEVLET , aile ve sosyal politikalar bak. , psikologlar yardımcı olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?