• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu değilim

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.160
53
34
5 yıllık evliyim. bir de bebeğim var 7 aylık. severek evlendik. çok badireler atlattık.

Saygı evliliğimizin en önemli faktoruydu. saygı biterse sevgi de biter inancında oldum hep.

Son zamanlarda eşimin bana saygisizlasmasi beni derinden yaralamaya başladı. Ki ben onunla konuşurken bütün kelimelerimi özenle seçen konuşmadan önce üç defa düşünen bir kadın oldum hep.
sadece eşime karşı değil tüm insanlara karşı böyle oldum hep. düşman kazanmadim hiç.

Bunlari anlatmamin sebebi beni taniyarak yorum yapmanizi istiyor olmam.

Neyse çok uzatmadan konuya gireyim.

eşim tatilsiz tüm gün çalışıyor. sadece bu yıl böyle olacak birikim yapıp araba almak istiyoruz.

sadece akşamları birbirimizi görüyoruz. o da bir iki saat. yemek çay la geçiyor . tv ve tlf.

o işten geliyor ben çok güler yüzlü bir insanken içimden ona gülmek gelmiyor. suratimi da asmıyorum.

bazen o tv izlerken ben de onu izliyorum baksın gulumsesin ben de mutlu olayim diyorum içimden.
baktığımı farkedince ne oldu diyor.
hiç öyle dalmisim diyorum.
Beni mutlu etmek zor değildir bir tebessüm bir tatlı söz dünyalara değer.

bir şey olsa mesela yanlışlıkla su dokulse hemen bağırıyor.

bir kusur olsa onu kapatmak yerine defalarca sen şunu yaptın diyor
.
Aileme bile yansıdı benim mutsuzlugum onlar da çok üzülüyor. sen mutlu ol kızım diyorlar hep. ben zaten mutluyum ama mutsuz ediyorlar ışte.

bazen oğluma sarılıp ağlıyorum onun gülüşü beni teselli ediyor.

çok mu şey istiyorum.
sevgi, ilgi, tatlı söz.

bana seni seviyorum bile demez oldu sormadikca.

Ben bu adamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim. saygı ve ilgisini nasıl kazanabilirim?

Artık inanın kendi sevgimden bile şüphe etmeye başladım.

NOT: kızlar eşim çalıştığı için böyle değil çalışmadığı yaz dönemlerinde çekilmez oluyor çok daha farklı bir insana dönüşüyor.

Son düzenleme:
nisanyagmurumm nisanyagmurumm
Hiç tatilsiz çalışmak ve 1 yıl ? Eşiniz isteyerek mi çalışıyor hiç tatil yapmadan? Bünye kaldırmaz ki.. Kafasını işten uzaklaştıracak sadece akşamları var. Ruhen ve bedenen çöker insan. Ben 2 gün tatilde ancak kendime geliyorum. Size olan tavrı, bu kadar yoğun çalışması olabilir mi? Tabi ki sebebi bu olmamalı ama çalışan biri olarak, tatil olmadan sinirlerin nasıl gerilebileceğini anlayabiliyorum.

sizin eşleriniz nasıl? sadece ben mi böyle düşünüyorum

Hiç tatilsiz çalışmak ve 1 yıl ? Eşiniz isteyerek mi çalışıyor hiç tatil yapmadan? Bünye kaldırmaz ki.. Kafasını işten uzaklaştıracak sadece akşamları var. Ruhen ve bedenen çöker insan. Ben 2 gün tatilde ancak kendime geliyorum. Size olan tavrı, bu kadar yoğun çalışması olabilir mi? Tabi ki sebebi bu olmamalı ama çalışan biri olarak, tatil olmadan sinirlerin nasıl gerilebileceğini anlayabiliyorum.
biliyorum çok yoruluyor . bugün tatildi 29 ekim den dolayı. çok güzel hayal etmiştim. öğlen uyandık. kahvaltı falan. sonra bu evde iş dosyalariyla ilgilendi üç saat sonra dışarı çıkalım hava alalım dedik orda da kola döküldü diye bana yine bağırdı . hakaret etti. eve geldik yine dosyalara devam biraz çocukla da ilgilendi. ben nerdeyim gerçekten evlilik bu mu?

biliyorum çok yoruluyor . bugün tatildi 29 ekim den dolayı. çok güzel hayal etmiştim. öğlen uyandık. kahvaltı falan. sonra bu evde iş dosyalariyla ilgilendi üç saat sonra dışarı çıkalım hava alalım dedik orda da kola döküldü diye bana yine bağırdı . hakaret etti. eve geldik yine dosyalara devam biraz çocukla da ilgilendi. ben nerdeyim gerçekten evlilik bu mu?

Çocuk muhteşem bir şey, Allah her isteyene nasip etsin ancak evliliğin düzenini değiştirir, alışmak zaman ister. Üstüne adam tatil yapmıyor. Hem sizin için hem eşiniz için ekstra yorucu bir dönem. bence ikiniz de gerginsiniz. Bu yüzden rahatlamaya bakın, bir araba için birbirinizden olmayın, geç alın ama mutlu mesut kullanın derim.

Çocuk muhteşem bir şey, Allah her isteyene nasip etsin ancak evliliğin düzenini değiştirir, alışmak zaman ister. Üstüne adam tatil yapmıyor. Hem sizin için hem eşiniz için ekstra yorucu bir dönem. bence ikiniz de gerginsiniz. Bu yüzden rahatlamaya bakın, bir araba için birbirinizden olmayın, geç alın ama mutlu mesut kullanın derim.
hayat gerçekten pahalı 5 yıldır hiç birikim yapamadık üstüne takilarimi bile borclarimiz için bozdurdum isteyerek gönülden.

bu yıl da eşim çok çalışıp alalım araba diyor. ben de razı oldum.
Bebeğim de iyi ki var günümüz güzel geçiyor o olmasaydı çok sıkıcı olurdu hayat ve bu yıl. Rabbim herkese versin. Bebegimiz bile çok geç geldi hayatımıza.

Eşiniz çok yorgun ve o da bu durumdan dolayı mutsuz ve ister istemez size yansıtıyor. Tabi biraz daha sakin olsa akışına bıraksa iyi olur ama demek ki o kaldıramıyor ayrica
Tatilsiz çalışmak çok zor kendimden biliyorum.
evet yorgun geldi banada ben sehir disina cikiyorum is nedeniyle ve yol beni cok yoruyor eve gelince o kadar yorgun ve sinirli oluyorum ki kendimi taniyamiyorum

Huzur bir kez kaybolunca geri gelmesi çok zor. Eşiniz normal çalışmalı bence. O her gün işte siz evde çocukla kolay değil.. Ve eşinizin sorunu her neyse, size karşı neden böyle davranıyorsa açık açık konuşmalısınız.. Ve orta bir yol bulmalısınız. Dediğiniz gibi, saygı evliliğin temel taşlarından biri. Bu taş sizde sallanmaya başlamış ne yazık ki. Huzurunuz kaçtıktan sonra araba almışsınız ne fayda. :KK43: Bence sorunlarınız daha da büyümeden halletmeye çalışın..

Çok çalışmak demek kalıcı saygısız davranış sergilemek değildir. Çok çalışmak yorar, arada bir sinir de yapabilir ama bu kimseyi kırıp dökebileceği ya da saygısızlık yapabileceği anlamına gelmez :(

evet yorgun geldi banada ben sehir disina cikiyorum is nedeniyle ve yol beni cok yoruyor eve gelince o kadar yorgun ve sinirli oluyorum ki kendimi taniyamiyorum
Öyle mutlaka tabi bu süreci iki tarafta birbirine kolaylaştırmali gerçi konu sahibi elinden geleni yapıyor fakat eşinden beklentisini azaltıp kendine farklı uğraşlar bulmalı ya da bu kararlarında vazgeçip eski günlerine dönmeliler.

Ben eşime karşı hep empati kurarak davrandım onu hep anlamaya haklı görmeye çalıştım. Istiyorum ki o da empati kursun beni anlasın.

Öyle mutlaka tabi bu süreci iki tarafta birbirine kolaylaştırmali gerçi konu sahibi elinden geleni yapıyor fakat eşinden beklentisini azaltıp kendine farklı uğraşlar bulmalı ya da bu kararlarında vazgeçip eski günlerine dönmeliler.
ve bu yorgunluga evlilikte kritik 5. yil donemeci eklenirse is daha zorlasir esinin kendine gelmesi lazim

çok tatlisiniz beklentimi azaltayim
çok şey istedim sanırım. ;)
saygı, ilgi, tatlisoz emin olun hiç zaman alıcı şeyler değil ve pahalı şeyler de değil...

Ve bunu her insan her kadın ister ve haktır bu. ben istemem diyen koca bir yalancıdır...

Cogu erkek boyle sorsan bizim evliligimizde bi problem yok der biz kadinlar detayciyiz sevilelim oksanalim ilgilenilsin istiyoruz az once msj attim mesela esime ilgi istiorum die sakasina takilir gibi ilgi ilgi isim var dedi onlar bizi asla anlayamaz beklentileri aza indirgemeli.

Kaçan
Ben eşime karşı hep empati kurarak davrandım onu hep anlamaya haklı görmeye çalıştım. Istiyorum ki o da empati kursun beni anlasın.
Kaçan kovalanır ..Biraz kendinizle meşgul olun onunla ilgilenmeyin.Bebeğiniz uyuyunca bakim yapın,kitap okuyun bakın bakalım ilgisi biraz düzeliyor mu?
Fakat hakaret ettiği zamanda usulünce uyarın ve ondan uzaklaştığınizi hissettirin.

Cogu erkek boyle sorsan bizim evliligimizde bi problem yok der biz kadinlar detayciyiz sevilelim oksanalim ilgilenilsin istiyoruz az once msj attim mesela esime ilgi istiorum die sakasina takilir gibi ilgi ilgi isim var dedi onlar bizi asla anlayamaz beklentileri aza indirgemeli.
güldüm ya ne değişik insanlar var.

çok tatlisiniz beklentimi azaltayim
çok şey istedim sanırım. :KK66:
saygı, ilgi, tatlisoz emin olun hiç zaman alıcı şeyler değil ve pahalı şeyler de değil...

Ve bunu her insan her kadın ister ve haktır bu. ben istemem diyen koca bir yalancıdır...
Kesinlikle haklısınız fakat eşiniz bu yorgunlukla ilgiyi kaldıramıyor kendince evde fırsat buldukça kafa dinliyor,diyalog kurmak istemiyor var böyle insanlar.Bana göre
onunla değil kendinizle ilgilenin.

Back
X