Mutlu degilim

Balkaymakbebegim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2018
142
173
53
29
Merhaba arkadaslar,

3 yillik evliyim ve 1 yasinda kizim var.. evliligimin ilk yili cok guzel gecti esim cok ilgiliydi hep benimle vakit gecirirdi cok gezersik vs
Ama bi zamandir onu taniyamiyorum... aylardir beraber kaliya cikmisligimiz yok beni yuk olarak goruyor ve tabi cocugudaa yalandan ayda bir cocukla yuruyusz cikar oda yalandan..
evde ne yapsam etsem hemen bagiriyor..
Mesela sabah kahvalti da asiri disim agriyordu gece uyumadim kullandigim cumle « sana saka gibi geliyor ama cidden dayanamiyorum artik bu aciya » bunu dedim diye bir ton laf etti her hakareti etti bu disciye git diyomus daha ne diyebilirmis ( sabah saat 7:30 discinin acilmasini bekliyordum zaten ) destek olacagina hep hakaret edip bagiriyor
Ben karsilik dahi vermiyorum o kadar sogudum ki...
ne yapacagimi bilmiyorum yeni ev aldik yeni mobilya mutfak herseyi tek basima gidip secip yaptiriyorum hic biseye karismiyor eslik dahi etmiyor tek basima gezip bakip aliyorum
Anlicaniz evde iki yabanci olduk...

Size bagırmamasını soyleyın.Size dişiniz agrıdıgı ıcın bagıramaz.Burada anlattıgınız gıbı 2 yabancı oldugunuzu anlatın .Gerekırse evlılık terapıstıne gıdın.

Hepimizin hayatından böyle problemler geçiyor. Ne yazık ki oluyor. Böyle kavgalarda kin öfke soğuma olması da çok normal zaten bu evlilik akıl işi değil mutlu olan var mı acaba 😀 daha önce böyle tartışmalarınız olmuşsa eğer buna benzer düzelir diyebiliyorum sadece ama bu sürekli devamlı olursa ayrıl bile derim yani

Vallaha sen susmaya devam edersen o da bagirmaya devam eder. Bana kimse bagiramaz, annem dahil. Bunun herseyden önce saygi ile alakasi var. Hepimizin cani sıkıldıgı, dertli zamanlari oluyor, ama bu demek degildir ki gidip en yakinimiza bagiralim. Sıkıyorsa bir gidip patronuna bi bagirsin öyle öküz gibi. Haa onu yapmazlar. Gücleri eslerine yetiyor. Yok öyle. Siz nasil dilinizi ve sesinizi ayarliyabiliyorsaniz oda ayarliyacak. Iyi sabrediyorsunuz. Bu corona ortamda hepimiz zaten geriliyoruz sürekli. Biri böyle pasif agresif davranip dursa üstüne atlarim.sanirim. Asil derdi ne onu bir anlatsin

Kim çok mutlu ki hepimizin tek sorunu bu her gün kendimizden ödün vere vere benligimizi unutuyoruz sen eşine ilk yıl evlendigin kadar istekli misin

Durduk yere bu hale geldiğinden emin misiniz ilk sene dolu dizgin aşk yaşarken sonradan değişen şeyler nedir Bunu düşünün bence kendi hareketlerinizde yaklaşımlarınızda Bi farklılık ta bulundunuz mu belki o ilk sene olduğu gibi davranmıyorsunuzdur sizde

Altında yatan başka bir sorun var gibi geldi bana. Durduk yere böyle olmaz. Cinsel hayatınız, iş,parasal sorunlarda olabilir. Eşinizi seviyorsaniz oturun guzelce konuşun boyle olmak istemediginizi sorunun ne oldugunu baktin olmuyor zorlamaninda alemi yok.

Back
X