- 27 Ekim 2022
- 5.625
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.352
- 178
- Konu Sahibi papyonlupanda
Evliligimde mutluyum ama hayatimda degil surekli bir sorun ya sorun cozmeyle ya da cozememeyle geciyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlışlıkla falan mutluyum diye konu açan olursa, dert bunun neresinde burası bdv sen milleti kıskandırmakmı istiyorsun diye linçleniyor zatenburası bdv, zaten derdi olan yazıyor, durduk yere ben çok mutluyum diye neden yazsın insanlar.
doğru kişiyle doğru zamanda evlilik çok güzel tabi ki. o yüzden sorunuzun cevabına evet diyebilirim.
İşte o yok.+iyi bir kayınailesi olan var mı ? Ben de bunu çok merak ediyorum
Bekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
Ailem aşırı rahat bir ailedir. Sevgiliyken eşim evimizden çıkmazdı. Haftasonları da 1-2den önce eve gelmezdik. Ortamım da genişti iş hayatım da vardı. Ve bekarlıktan daha çok seviyorum evliliği. Bence bunla alakalı değil. Ben 29da evlendim, kendi adıma her şeyi yaşamıştım. Doğru insanı bulunca aynı evde bir hayat yaşamak istedim. En güzel bekar evi de olsa ailenle yada yalnız uyuyorsam bence evlilikten daha güzel olamaz.Bekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.
Evlilik nasıl diye sorarken bence kriterlerde etkili .
Harika mutlu bir ailem var, bekarlıktan kaçmama sebep bir hayatım yoktu, iyi bir mesleğim var, pembe eşyalarım yok :) 15 yıldır evliyim ve mutluyum :) Neden hepimiz mutsuz ailemizden kaçıp evlilikte mutlu olduğumuzu varsayıyormuşuz gibi düşündünüz ki?Bekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.
Ben varımO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
12 yılı deviren tanışıklık, 8 yılı evli olmak üzere 10 yıllık beraberlik..Bekarlıktan daha güzel bulanlar genelde ailesinden kaçtığı için mutlu olanlar mesleği olmayanlar kendi hayatı evi düzeni bekarken olmayanlar vs gibi yani . Onlar biraz iyi bi insanla evlenmişler ise evliliği harika bulabilirler ve pembe eşyaları ile yetinebilirler.
Evliyim mutluyum çocukluğum. Kayın ailesi de mükemmelO kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()
Aşk olsun yaKız Olmaz olur mu gelir şimdi benim Kayınvalidem meleğin önde gideni diyenler![]()
Benimki kotuydu bekarlik en guzeli yada cok asik olup cok eminsen evlen.yoksa hayatin kayar.gec evlen hatta.evli biri yaziyor bunu.O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?![]()