Mutlu evliliği olan var mi?

Ben çok mutluyum elhamdülillah ...kız daha evlenmeden neden korkuyorsun ki

Benim 2. Evliliğim ...1. berbat geçti tek güzel şey ise dünyalar tatlısı bir kızım olması .. bütün bu yaşayacaklarımi bilsem sırf kızım doğsun diye yine evlenir daha sonra hamile kalinca hemen bosardim ...yani en kötü elinde tecrubelerin kaliyor ...hiç bir şeye cesaret edemezsen ot gibi yaşar gideriz bu hayatta .... Biraz cesaret ve çalışkanlık ...yani konfor alanını terketmek çok şey katıyor insana .. inanılmaz derecede hayatın degisiveriyor .
Katılıyorum sana.bazıları diyor ki bunları yaşayacağımı bilsem erkeklere hiç bulaşmadım falan diye.eee bu sefer de hiçbir şey yaşayamamış olmanın verdiği eziklik, moral bozukluğu, hayatı boşa geçirmişim hissi olacaktı.ki bence her zaman birşeyler yaşamak, hiçbir şey yaşayamamaktan daha iyidir.sanki hep mi kötü geçiyor, güzel deneyimler de yaşanıyor, bir bilgelik, tecrübe geliyor, vakit geçiyor.hayata dahil olduğunu hissediyorsun.

Evleneli 11 yıl oldu. Gayet mutlu ve sağlıklı bir evliliğim var. Çocuklarımız evliliğimizi yıpratmak yarine daha da güçlendirdi. Eşimle şimdiye kadar değil fiziksel şiddet sözlü şiddet bile yaşamadık. Maddi olarak birbirimizi kısıtlamayız, istediğimiz arkadaşımızla görüşürüz nerede kaldın geç kaldın gibi hesap sormayız. İş yerindeyken karnım acıktı desem ne yemek istersin deyip hemen alıp gelir. Her zaman baş tacı olduğumu hissettiğim bir evlilik yaşıyorum.

Ben evlenmenin önemli olduğunu düşünmüyorum önemli olan kendimiz için doğru insanla evli olmak

Ne kadar güzel anlatmıssınız. 2 kez okudum. 🤍 sabahları bende cok mutlu uyanırım. Evimde cok ama cok huzurluyum, bekarım. Etrafımda evlilikte sürekli kadının ben 10 sene cektim ben 20 sene cektim.. leri okurken hayret icinde kalıyorum. Niye cektin kardes? Sen 10 sene cekene kadar gidip küçücük bi düzen kursan zaten mutlı olurdun …
O kişiler bence gerçekten şikayetçi değil bu durumlardan.burada da çok denk geliyoruz.kadın kendisinden kundaktaki bebek gibi bahsediyor.yok dışarı çıkartmıyor, yok annemlere göndermiyor, yok doğum kontrol hapı almama izin vermiyor.annemlere söyledim gelip beni alsınlar 😂😂. Bu nedir ya.bence içten içe bu durumları seviyor bu tarz kadınlar.ne bakıyoruan çektik dediklerine.eziyettten, aşağılanmadan, dövülüp, sövülmekten içten içe haz alan bir kadın popülasyonu var.demek ki bir kısmın genetiği bu şekilde.eskiden bahane çoktu.iş, güç yok, aile kefenle çıkarsın diyor, yasalar kadını dinlemiyor, bunlara da gün doğuyordu.şimdikiler anca çocuğu bahane edibiliyor ki çocuğu olmayan bile ne yapıp edip, çocuk yapıyor bahanem olsun diye 😂😂. Başka bütün bahane kapıları kapandı çünkü günümüzde.eğitimsizlik, iş, güç yokluğundan bu şekilde olaylar yaşanıyor sanıyorduk ama meğerse değilmiş.seven de varmış.kadın doktor,mühendis, öğretmen. Eski dönem eziyetli evlilik konusu açıyor 😀

5 yıla yakın zamandir evliyiz ilk 2 senede eh iste cok da mutlu değildik.Anneciydi aileciydi.Son 3 senedir her anlamda esim de ben de cok degiştik en basta yaptıgımız hatalardan ders aldık şimdi ikimiz de birbirimizin gözünün içine bakiyoruz.Ilk zamanlarda olmasi gereken heyecan şimdi var.Biz ücüncü kişileri dısarıda bıraktıgımızda tartısma bile yasamıyoruz bizim kavgalarımız hep ailesinden dolayı oluyordu.Ha arada yine oluyor ama eskisi gibi değil.Bazen ilk zamanlardaki esimden boşanmışım da simdiki eşimle evlenmişim gibi geliyor

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?🥲
Var mesela ben :) her evlilikte anlaşmazlıklar kavgalar olur önemli olan saygıyı yitirmeden tartışabilmek. Sonra zamanla her şey yerine oturuyor zaten

O kişiler bence gerçekten şikayetçi değil bu durumlardan.burada da çok denk geliyoruz.kadın kendisinden kundaktaki bebek gibi bahsediyor.yok dışarı çıkartmıyor, yok annemlere göndermiyor, yok doğum kontrol hapı almama izin vermiyor.annemlere söyledim gelip beni alsınlar 😂😂. Bu nedir ya.bence içten içe bu durumları seviyor bu tarz kadınlar.ne bakıyoruan çektik dediklerine.eziyettten, aşağılanmadan, dövülüp, sövülmekten içten içe haz alan bir kadın popülasyonu var.demek ki bir kısmın genetiği bu şekilde.eskiden bahane çoktu.iş, güç yok, aile kefenle çıkarsın diyor, yasalar kadını dinlemiyor, bunlara da gün doğuyordu.şimdikiler anca çocuğu bahane edibiliyor ki çocuğu olmayan bile ne yapıp edip, çocuk yapıyor bahanem olsun diye 😂😂. Başka bütün bahane kapıları kapandı çünkü günümüzde.eğitimsizlik, iş, güç yokluğundan bu şekilde olaylar yaşanıyor sanıyorduk ama meğerse değilmiş.seven de varmış.kadın doktor,mühendis, öğretmen. Eski dönem eziyetli evlilik konusu açıyor 😀
Ya o kadar güzel özetlediniz ki, hep herseye bahaneleri var. Ama herseye.. eskiden issizlik kadın hakları yoktu, simdi hepsi var kadın istihdamı inanılmaz fazla calısmak isteyene dolu is var..klasik ya kpss ataması olmadı, ya cocugum oldu cocugum babasına düşkün, yada korumarak hamile kaldı yersen tabi… aylık igneni günü gününe vurdur bakalım nasıl hamile kalıyorsun? 5 senelik cilt altı implantı taktır bakalım nasıl hamile kalıyorsun. Tıpta yok. Canım aynı senim dediğin gibi cekmeyi seviyorlar cünkü cektiklerinde bu hayatlarında övünülecek bisey yapmıs oluyorlar. Bireysel anlamda kendisini kanıtlıyor.. sonra da ne oluyor biliyor musın? 10 sene sonra bosanıp tazminat almaya calısıyor mahkemelerde sürünüyor… biçtikleri hayat bu kendilerine… her zamsn söylüyorum “herkes hak ettiği hayatı yaşıyor”

size davranışı nasıl.? nasıl anladınız ruh eşi olduğunu? oneri alırım😁
Eşim ince fikirli davranışları bana karşı çok kibar , her konuda ortak fikiriz 🥰 yani eşimle o kadar ortak noktamız var ki anlatmakla bitmez . Bir konuda mesela ben düşüncemi dışa yansıtmam , sanki aklımı okur gibi aynı düşünceyi dile getirir 🥰 Ben bekarken hep hayal kurardım 😬 evleneceğim insanla kafam estimi alıp çantayı il il gezmek isterim diye . Eşiminde hayali bu ve ara ara şehir kaçamakları yaparız fırsat buldukça 🥰 yani leb demeden leblebiyi anlayan bi eşim var 🥰

11. Yila bir kac ay kaldi yine dunyaya gelsem ayni kisiyle evlenirdim kocam da kocam🤣 saka bir yana ben hala cok mutluyum hala o eve gelmeden karnimda kelebekler ucusuyor.. birbirimizin alanlarina saygimiz var. Bir kere bile birbirimize saygisizlik vs de yapamadik. O beni kısıtlamaz ben de onu.. en onemlisi hayattaki en iyi arkadasim zaten oyle olmasa bence mutlu evlilik olmaz

Ya o kadar güzel özetlediniz ki, hep herseye bahaneleri var. Ama herseye.. eskiden issizlik kadın hakları yoktu, simdi hepsi var kadın istihdamı inanılmaz fazla calısmak isteyene dolu is var..klasik ya kpss ataması olmadı, ya cocugum oldu cocugum babasına düşkün, yada korumarak hamile kaldı yersen tabi… aylık igneni günü gününe vurdur bakalım nasıl hamile kalıyorsun? 5 senelik cilt altı implantı taktır bakalım nasıl hamile kalıyorsun. Tıpta yok. Canım aynı senim dediğin gibi cekmeyi seviyorlar cünkü cektiklerinde bu hayatlarında övünülecek bisey yapmıs oluyorlar. Bireysel anlamda kendisini kanıtlıyor.. sonra da ne oluyor biliyor musın? 10 sene sonra bosanıp tazminat almaya calısıyor mahkemelerde sürünüyor… biçtikleri hayat bu kendilerine… her zamsn söylüyorum “herkes hak ettiği hayatı yaşıyor”
Doğum kontrol yöntemlerinin bütün milyarlık sapmalarına bu forumdaki kadınlar denk geliyor heralde. Baksana bu forumdaki kadınları bilim adamları incelemeli bence 😀.

Doğum kontrol yöntemlerinin bütün milyarlık sapmalarına bu forumdaki kadınlar denk geliyor heralde. Baksana bu forumdaki kadınları bilim adamları incelemeli bence 😀.
Ahahajaja kahkaha attım🤣🤣 canım onların kociskolarının spermiskoları cok hızlı. Dünyayı koruyan yöntemler bizimkileri korumuyor🥲 açık açık kendilerine bile itiraf edemiyorlar evliliğimiz kötü ben ragmen cocuk yaptım. Cocuk icin falan da değil kendim istediğim icin devam ediyorum… burada aldatılan kadınlara boşanın, ben olsam hemen boşanırım diye akıl veriyorlar ben etrafımda en az 30 aldatılan kadın gördüm birinin bile bosandıgını görmedim. Hep cocugum icin devam ediyorum diyorlar, arkadas cocugun icin ise neden adamla hala cinsel iliski kuruyorsun? Cocugu olmayanda yalvardı, cinsel iliskiye girmedi sadece mesajlastı diye kendini kandırıp devam ediyor… velhasıl kadınların bahanesi asla bitmez. Daha kendilerine dürüst olamıyorlar. Halbuki olabilseler ztn güclenecekler gercekleri görmeye başlayacaklar

O kadar çok boşanan çift örneği görüyorum ki mutlu evliliğin olmadığını düşünmeye başladım. Bu yüzden evlenmekten korkuyorum. lütfen bana güzel örnekler verir misiniz?🥲
Ben evleneli 1 sene oluyor ki gayet mutluyum diyebilirsin daha erken ama birde 4 sene sevgililik var tamam aynı evin içine girince iş değişir o da doğru bişe diyemem ama herkes aynı çıkıcak diye düşünme ve bence korkma

Ahahajaja kahkaha attım🤣🤣 canım onların kociskolarının spermiskoları cok hızlı. Dünyayı koruyan yöntemler bizimkileri korumuyor🥲 açık açık kendilerine bile itiraf edemiyorlar evliliğimiz kötü ben ragmen cocuk yaptım. Cocuk icin falan da değil kendim istediğim icin devam ediyorum… burada aldatılan kadınlara boşanın, ben olsam hemen boşanırım diye akıl veriyorlar ben etrafımda en az 30 aldatılan kadın gördüm birinin bile bosandıgını görmedim. Hep cocugum icin devam ediyorum diyorlar, arkadas cocugun icin ise neden adamla hala cinsel iliski kuruyorsun? Cocugu olmayanda yalvardı, cinsel iliskiye girmedi sadece mesajlastı diye kendini kandırıp devam ediyor… velhasıl kadınların bahanesi asla bitmez. Daha kendilerine dürüst olamıyorlar. Halbuki olabilseler ztn güclenecekler gercekleri görmeye başlayacaklar
Dürüst olsalar biz de onları oldukları gibi kabul ederiz.aldatılıyorum ama çok seviyorum, görmezden geleceğim deseler kim ne diyebilir ki.eee madem neden konu açıp insanların sinirlerini zıplatıyorsunuz? Bu arada bu kadınlar içten içe bu adamlardan hoşlanmasalar hayatta ilişkiye giremezler.her kadının başına gelmiştir.hoşlanmadığı biriyle ilişki yaşamaya çalışma deneyimi.ne kadar zor ne kadar mide bulandırıcı oluyor. Haa deseler ki aynı evin içinde benim de canım çekiyor, karşı koymak istemiyorum.ee o zaman yaa evden ayrılacaksın çok şikayetçiysen ya da normal devam edeceksin.yutmuyoruz bu numaraları.yaa affet ya da boşan.numara çekip durma ona buna.

Dürüst olsalar biz de onları oldukları gibi kabul ederiz.aldatılıyorum ama çok seviyorum, görmezden geleceğim deseler kim ne diyebilir ki.eee madem neden konu açıp insanların sinirlerini zıplatıyorsunuz? Bu arada bu kadınlar içten içe bu adamlardan hoşlanmasalar hayatta ilişkiye giremezler.her kadının başına gelmiştir.hoşlanmadığı biriyle ilişki yaşamaya çalışma deneyimi.ne kadar zor ne kadar mide bulandırıcı oluyor. Haa deseler ki aynı evin içinde benim de canım çekiyor, karşı koymak istemiyorum.ee o zaman yaa evden ayrılacaksın çok şikayetçiysen ya da normal devam edeceksin.yutmuyoruz bu numaraları.yaa affet ya da boşan.numara çekip durma ona buna.
Resmen bilincaltımdaki cümleleri dökmüssünüz. Misal bir erkek arkadasım vardı ama ilk aşık oldugum adamdı. Defalarca kez aldattı beni, ve ben aldatmadı demedim… aldattı ben icimdeki bu aşk bitince onu ben bırakacağım dedim. 2 sene sürdü ve en sonunda ben bitirdim. İcimdeki aşk onsuzken sönmeyecekti biliyordum. Cevremede kendşme fe hep dürüst oldum. Ama inanır mısınız o ayrılıktan sonra hic özlemedim bir daha cünkü herseyi tükettim… istemediği biriyle beraber olmak berbat r
His.. ama onlar isteyerek beraber oluyor ben artık buna eminim…. Aldatıldım ama çocuklarım var, aldatıldım ama kadın kandırdı.. bahaneler bitmiyor. Su kk yı evlenecek tüm kızlara okutmak lazım, burası hayat okulu. Okutmalı ki görsünler

Mutlu evlilik için karşılıklı anlayış saygı sevgi gerekir. Birde aileler devreye girmemeli.Esiniz sizi ezdirmemeli.

30 yıllık evliyim ben mantık evliliği yaptım.

Tabiki bu 30 yılda iyi günümüzde oldu, kötü günümüzde ama saygımızı hiçbir zaman bozmadık.

Ben pişman değilim şimdi birbirimizi eskisinden fazla seviyoruz 🧿
Gözünü kocanla açmışsın kız.hiç mi etrafta ne var ne yok merak etmedin 😂😂

Back
X