Ama sizin dile getirdiğiniz bu özellikler çok da normal insana özgü değil malesef. Bunlardan biri bile varsa çok zor karşıdakine.Diyelim ki siz normal bir es'siniz yani olmasi gerektigi gibi ama esiniz bencil veya anlayissiz veya baska bir olumsuz huyu var
Evlilikte dengeyi nasil sagliyorsunuz?
Tartismalari onlemek icin yani saygiyi yitirmemek ne yapmali?
Ama sizin dile getirdiğiniz bu özellikler çok da normal insana özgü değil malesef. Bunlardan biri bile varsa çok zor karşıdakine.
Önce adam gibi adam olacak insanın karşısında da, sonra kendiliğinden var olan saygı korunabilecek. Yoksa insan sinir hastası olmamak için doktor doktor da gezebiliyor, adamla hiç olmaması gerektiği gibi yüz göz de olabiliyor.YavruPancar 'a katılıyorum ben de aynen, onun konularını da bir izleyin derim. O kadar aklı başında ve fedakar bir kadın bile, karşıdaki bencil ya da anlayışsız ise evliliği yürütemiyor işte.
Ama sizi de saygıyı yitirmeme çabanızda takdir ettim. Bunu başaramadığınızı düşünecek bir noktaya gelirseniz zorlamayın, ilişki terapisini ve ayrılığı da gündeme almayı düşünün derim. Çünkü, bir stres dönemi yüzünden geçici ortaya çıkan terslikler dışında, anlayışsızlık ve bencillik bir insanın huyundan ve karakterindense, bence değişmiyor malesef.
Bencil ve anlayışşız bir erkekle evliyseniz ağzınızla kuş da tutsanız yürümüyor. Bknz: YavruPancar.
Genel karakteri sakin insanlar iyi anlaşıyor. Kavga gürültü olmuyor. Sorunlar büyümüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?