Mutlu evliligin sırrı nedir

Ben siznkine benzer yaşamıyorum,nişanlılık sürecinde yaşadığımız bişeyi unutmayıp önüne seren benim.çünkü değişik versiyonları karşı a çıkıyo her seferinde,bende görmesini,bişey söylemeden önce düşünmesini istiyorum
28 yaşımdayım,bu yaşıma kadar böyle sinirlendiğimi,sinir komasına girdiğimi bilmem. Nişandan beri hep aynı,düzeldi düzelecek derken yeni sorun
Bi ara kv ile sorun yaşıycaz gibi oldu,o da nişanlımın anlık sinirleri olduğunu,art niyetli olmadığı ı fln söyledi sonradan,yanımda olmaya çalıştı
Nişanlımda evde benden bahsettirmiyomuş,benim adım geçince konuyu kapattırıyomuş.ama beni öyle çok yorduki kavgalarla
-eğer o bişey istiyosa yapmalıyız,kafasındaki planın dışına çıkınca başka bi adamla karşılaşıyorum sanki,kafasında plan yoksa ortak karar alınabilir-
Küsemiyorum,kırılıyorum,önce özür diliyo
Sonra uzatırsam sinirleniyo kırıldığım için,yeniden kırıyo.
Ben artık nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
YavruPancar sizinde okumanızı istedim.değişik ruh hali içindeyim

Ben zaten konu sahibine ithafen yazmıştım ama..

Mutlu evliligin sirri iki tarafin aileleri de dahil olmak uzere sadece insan sifatina layik olmaktir

UMURSAMAZLIK... ne kadar takmadın kendi işine gücüne baktın o kadar mutlusun bence.

Mutlu bir evlilik çok emek ister. Tek taraflı olursa,tesbihin taneleri gibi dağılır gider evlilikleri.. Kadın erkeğine saygı duymalı. Ona karşı diklenmemeli. Erkekte kadına her zaman ilgi,şefkat ve merhametle yaklaşmalı. Ona karşı olan sevgisini hiçbir zaman eksik etmemeli. Evde ortak kararlar alınması en önemlisidir Huzur için..

Hemen hemen bu karaktere sahip bir insandan 1 Ay önce filan ayrıldım. Daha sevgiliydik, yazdıklarınızı okurken aaa ben miyim acaba oldum. İyi ki de bitirmişim Demek ki hep ben ben deyince olmuyormus. Onu düşünerek ortam kötü olmasın diye sen adım atarsın bişeler yaparsın ABDE BENİ BOĞMA YETER ARTIK OLUR, noluyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…