Mutlu evliliğin sırrı nedir

Krblk

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
704
174
323
35
Ağrı
Bu sırrı çözen var mı Eşimden ayrılmak istiyorum Ama gücüm yok O kadar yoruldum ki artık Hiç mutlu olamadım

nasıl tanıstınız ne kadar flort ettınız yasınız ısınız ne bunlar onemlı kı yorum yapalım ve neden bunu dusundunuz

10 yıllık evliyim 15 yasında evlendım Hemde aramızda 18 yas olmasına rağmen her yıl daha da artıyor sevgımız sırrına gelecek olursak ilgi ilgi ilgi sunu unutma karşılıksız ilişki yurumez...mutlu olmak istıyorsan da,ma sen ol içinden geldiği gıbı davran bırak kendını değişmeye calışma sen oldugun mühlet kazanırsın cnm

nasıl tanıstınız ne kadar flort ettınız yasınız ısınız ne bunlar onemlı kı yorum yapalım ve neden bunu dusundunuz
Sevgi
Saygı
Sadakat

Derdinizi açık anlatmazsanız sağlıklı yorum yapamaz kimse
[/QUOT
Şu an hiç gücüm yok Biz çok zor evlendik 4 yıl arkadaşlık ettik ama tanıştıktan 1 ay sonra benim tayinim çıktı Hep uzaktan devam etti Ailem mezhep farkından dolayı istemedi Şimdi aynı evde iki yabancıyız

Aileye niçin bakıyorsun sensin anlaşan evlenen birlikte uyuyan sen sorun etmedikten sonra kim ne karışır ya

Sevgi ,saygı , sadakat . .
Saygı bitince herşey bitiyor. .

Empati ve karsılıklı fedakarlık
Saygı
Sadakat
Küs kalmamak
Anlayış

Hayata ayni pencereden baktigin biri olmasi lazim karsinda.. ailelere karsilikli sevgi saygi olmasi lazim.. aile cok onemli..

10 yıllık evliyim 15 yasında evlendım Hemde aramızda 18 yas olmasına rağmen her yıl daha da artıyor sevgımız sırrına gelecek olursak ilgi ilgi ilgi sunu unutma karşılıksız ilişki yurumez...mutlu olmak istıyorsan da,ma sen ol içinden geldiği gıbı davran bırak kendını değişmeye calışma sen oldugun mühlet kazanırsın cnm
Çocuk gelin olmuşsun. 15 yaşında 33 yaşında biriyle evlendirilmişsin doğru mu?
Bunu burada böyle yazman doğru değil, küçük kızların aklına yanlış fikirler sokabilirsin. Şu anda mutlu bir evliliğin olabilir hatta buna çok sevindim fakat lütfen "15 yaşında evlendim hem de 18 yaş büyük biriyle ve çok mutluyum" gibi şeyler yazma.

3s kuralı sevgi saygı sex sen mutluysan herkes mutlu olur .sen mutsuzsan hersey batar .insan önce kendini mutlu etmeli sonrada cevresindekiler zaten mutlu olur

Back
X