mutlu evlilik nasıl olur ?

canım son durum nedir? umarım dün akşam iyi geçmiştir..

öncelikle yorumlarınız için hepinize tşk ederim.o akşam sofra hazırladım süslendim zamanında geldi yemek yedik konuştuk yumuşadı ben seni sevdiğim için böyle yaptım dedim birdaha telini pc geçmişini kurcalamıcam dedim.istersen arkadaşından özürde dilerim dedim hayır x in kırılması benim için önemli değil önemli olan senin yaptığın hareket ben ona bozuldum üzüldüm dedi tabi bu cvba köşe oldum çünkü özür dile der zannediyordum.haftada 1-2 çık dedim zaten haftada 1 balığa gitcem dedi tamam dedim.yatarkende eh ben yatağıma yatayım diye espiri yaptı koltuğa yani tabi yatağımıza yattı çok şükür atlattım kolay sıyırdım ama görümceme yani ablana niye soğudum yüzünü görmek istemiyorum o eve gitmicem dedin dedim bu güne kadar hiç söylememiştim amasen anlatıyorsun bende patladım artık dedi.2 gündür iyiyiz çok şükür c.tesi akşamları balığa gidecekmiş diğer evli ve bekar arkadaşlarıyla çok sıkılcam ama belli etmemem gerekiyor.çok sık aradığımdan sürekli onu kontrol ettiğimden bahsetti artık çok dikkat edicem.cvbım geç oldu dün gezmedeydim çok tşkler tekrar

canım benim çok sevindim senin adına.. inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.. hatalarını tekrarlamamaya dikkat et sende.. ve allaha bol bol dua et mutlu bir yuvan olması için..

canım aranızın yavaş yavaş düzelmesine çok sevindim..
Allah bozmasın inşallah sen ve eşinde biraz dikkatli olursanız herşey düzelir hem eşin evine sana bağlı biri olur hemde aranız bozulmaz...
şu sık sk arama konusuna gelince günde bir kez ya da 2 kez aramanda zarar yok galiba
hem ne yemek yapayım diye de sormuş olursun demiiiiii

Son düzenleme:
canım benim çok sevindim senin adına.. inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.. hatalarını tekrarlamamaya dikkat et sende.. ve allaha bol bol dua et mutlu bir yuvan olması için..

Allah razı olsun sizlerden inş daha dikkatli olucam

Neden onu bu kadar paranoya yaptın ki kafanda Sevginin dozunu fazla abartıp onu yeterince boğmuşsun. Artık eşine güvenmekle başlayabilirsin mesela.. 3,5 Yaşında bi evladın varmış bu durumun onuda etkiler. Onu bulunmaz hint kumaşı gibi görmekten vazgeç başlangıç olarak. Onunla dolu beynini bi boşalt. Farklı aktivitelere yönelt kendini. Sık aramalarını bırak aramıycam de merak eden değil merak edilen ol mesele. A eşim beni bugün neden aramadı diyebilsin. Alışmıştır aramayınca hemen farkına varıcaktır. Geçmişini kontrol etme bakma telefonuna onu kontrol etme.. İlgilenme.. Kendine çeki düzen ver. Karşındaki senin eşin bulunmaz hint kumaşı değil ve sen o gözünde büyüttüğün kişiyel evlisin zaten neden imkansızlaştırıyosun ki kendi kendine.. Bunları yapınca eşin ve ilişkin zamanla düzene girer. Boğma bu kadar.. KENDİNE GÜVEN GERİSİ GELİR ZATEN CANIM

Maalesef burada çoğumuzun yaptığı bir hata var ya da herkesi katmayayım kendi üzerimden konuşayım. 15 aylık evliyim. Eşim normalde çabuk sinirlenen ve sinirlenince de 1-2 gün konuşmayan bir tip. Bende aşırı derece de kıskanç ve eşimi kısıtlayan bir tip. Öncelikle bu özelliklerimizi bil ona göre düşün.
Senin yaptıklarının hepsini hatta fazlasını bende yaptım ve de halen daha yapıyorum. Yeryüzünde bulunan (Ailen hariç) dişi kuş hariç hiç bir bayanla gereğinden fazla konuşmayackasın, bakmayacaksın derim mesela. Hata yaptığımı bile bile devam ediyorum çünkü elimde değil bu ben bir de aşırı merakli bir insanım, mesaj kimden, tel kimden, bu kim şu kim falan filan bu böyle uzar da gider.
Ama benim eşimin davranışı seninkinden farklı. Demek senin eşine bu hareketler gelmiyor.
Benim eşim artık bunlara alıştı bazen yapma artık yeter gibi şeyler söylüyor. Bizimkine yine geldiler diyor geçiyor.
Üstelik sen 5 yıllık evlisin. Bak ben burada farklı bir konu açmıştım eşin eski sevgilisi unutamayan bayanlar buraya diye. İstersen okursun.
Bence senin eşinle konuşman lazım 1. davranışları için neler oluyor neden böyle değiştin gibi, sorun ne onu öğrenmelisin. Çünkü bence eşinin ciddi bir sorunu var.
2. Çalışman lazım bence insan evde oturunca gereğinden fazla sarıyor neden çünkü saracak başka bir şeyin yok. Eşinle bunu konuş ben çalışmak istiyorum de, kıskançlıktan bunu yapıyorsa eşinin tanıdığı bir yer ya da evine yakın bir yerde çalış ama çalış.
Üzüldüm gerçekten de, başka bir şey gelmiyor elimden üzgünüm.

kesinlikle ..arama geçmişini kuracalamıyın artık..
adamı bir rahat bırakın da biraz nefes olsin..
ne demek ki cumartesi akşamı balığa gidecek ve ben çok sıkılacağım..yani adam haklı tüm söylediklerinde bence..

abartırsanız yine ....eşinizi kaybedersiniz gibi görünüyor..

bir psikolağa da gitmelisiniz ayrıca..çok yardımcı olacaktır size.

Cok guzel anlatmisin..sadece sorun mal mulk gezme tozma deyil ki bu konuyu buyutenlerin...sevgi..ilgi...istekleri var..benim kocamda hepsini aliyor..ama ilgi sevgide istiyorum. Tabki keske fikirsiz olup sadece kendi isteklerimi dusunsem diyorum..ama elbet oda olur boyle devam edicekse.

canım arkadaşını araman kötü olmuş ama ne yapalım o dereceye getirtmişler demek ki seni. Eşin arkadaşına karşı mahçup olmuş, erkekler için bu tarz şeyler çok önemlidir. Yakında geçer siniri üstüne gitme.

canım zamanla herşey kadının istemedigi kadar yoluna giriyor, sabırrr cok önemli..erkek yaşlılık sendromuna bi kapılsın bak senin yoluna nasıl paspas olucak:)..

Kimseyi takmadığında mutlu olursun...
Arkana değil önüne bak..

canım zamanla herşey kadının istemedigi kadar yoluna giriyor, sabırrr cok önemli..erkek yaşlılık sendromuna bi kapılsın bak senin yoluna nasıl paspas olucak:)..

istemedigi kadar yoluna gidiyor? Yani beklediklerim hepsi sonucta oluyor mu demek istedin yoksa nasil olsa olmucak ama alisirim? tam anliyamadim. ve evet...sabir o kadar cok onemli ki..sadece kuvet lazim

istemedigi kadar yoluna gidiyor? Yani beklediklerim hepsi sonucta oluyor mu demek istedin yoksa nasil olsa olmucak ama alisirim? tam anliyamadim. ve evet...sabir o kadar cok onemli ki..sadece kuvet lazim

ayrica yaslilik sendromunda bazilari beter oluyor...genc hissetiyim kendimi diye aldatiyor. esim 27 olucak bu sene acaba ne zaman hisseticek?? kendisini 21 gibi hissetoiyor demisti bi ara

rahat ol, rahat bırak adamı, bıktırma.
aşırı üstüne düşmen bunaltmış işte çok açık değil mi?
benim eşim de biraz seninki gibi. mesela bazen susmak ister, ben konuşturmak için baskı yaptıkça çıldırır. artık arada bir de olsa rahat bırakabiliyorum, o da beni idare etmeye bakıyor ve oluyor işte bişeyler :)

evt bunalttım gerçekten ve artık beni eskisi gibi sevdiğini sanmıyorum yanıma gelir sarılır öperdi sevdiğini hep söylemezdi ama ben anlardım artık anlayamıyorum

Senin de hataların var ama benim asıl dikkatimi çeken şey seni severek evlenen eşinin şimdilerde sana olumsuz yönlerini sunması...

gorumcen ne kadar durustmus, oldugu gibi senden nefret etigini bile soyluyor....
bence sen okadarda inanma:)

oncelikle, hemen hemen senin yaptigini herkes yapiyor. nerdeydin, nerde kaldin, gelmiyormusun, ne yapiyorsun vs vs
belki sen biraz daha abartiyorsundur, ne var bunda?. Eyer bir korkusu yoksa, oda kusura bakmasin ve hemen kendini nefes alamiyormus gibi hisetmeyi versin.

senin once kendin icin bir seyler yapman gerekiyor.
Mutsuz olan sensin. sen mutsuz oldugun icin belki evliligin etkileniyordur.
once kendin biraz insan icine gir, bir ugrasin olsun:) sen kendini iyi hisetiginde, evliliginde duzelecek diye dusunuyorum.

calismani istemiyorsa, bu bir kursa ve ya bir hobi yapamayacagin anlamina gelmiyor, degilmi:)

sevdigin, hoslandigin seyleri yap. mesela en sanatlari?
ha ama mesela cok tv izleme yada biligisiyarin arkasina oturmamani onermem sana.

yakin cevrendeki konsularini davet et evine ve biraz tanismis olursun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…