1-canım öncelikle kendin için yaşa ve sendini çok sev sen kendini ne kadar çok seversen karşındakide okadar
sever ve değer verir.
2-eşinin üstüne çok düşme bırak o senin üstüne düşsün
3-kendine acil bir hobi edin bir şeylerlerle meşgul ol kitap oku açık havada yürüyüş yap
4-eşinle sorunlarını kendin çöz ne kayınvalideni sorunlarına karıştır nede arkadaşını suçlu tut
5-gazete oku dünyadan bi haber olma sohbet konusu çıkar
6-gizemli ol
7-gidebilirsen evlilik terapistine gitmeye ikna et eşini
inşallah işine yarar mutluluklar..........
Merak etme,1 tek olayla eşin senden soğumaz:)
Arkadaşını araman hoş olmamış ama ne yapalım her zaman herşeyi ideal yapamıyoruz.
Ona bakarsan eşin abartmasaydı sen de aramayacaktın.O yüzden kendini suçlama.
Bence de eşini hayatının merkezine oturtmuşsun.Dış dünyayla fazla bir bağlantın yok ve tek uğraşın eşin gibi.
Açıköğretime yazılman iyi olmuş.Belki bununla alakalı bir kursa gidebilirsin veya başka bir konuda kurs olabilir.
Böylece hem evden uzaklaşmış hem çevre edinmiş olursun.
Kendine arkadaş bulmaya çalışabilirsin.Belki bir komşu veya eşinin arkadaşlarının eşlerinden birisi olabilir.
Farklı bir şehir ve semte gitmişsin.Öncelikle çevreni tanımanı,vasıta durumunu filan öğrenmeni tavsiye ederim.
Dışarı çıkmak veya gezmek için eşine bağımlı olma.Kendine göre gidecek yerlerin olsun.
Canım abartılı hareketler sergilemişsin
Ama eşinde arkadaşıyla daha çok vakit geçirerek haketmiş gerçi
Yine de aramamalıydın,madem aradın,kendini doğru ifade etmelisin
Hissettiklerini en iyi sen anlatırsın,kayınvalideni falan işin içine sokma
Olan olmuş,üzülme ve metanetini koru
Arkadaşın yok,vakit geçireceğin kimse yok,bu yüzden de eşine sarıyorsun
Dört duvar arasında insan kafayı yer canım,aynı şeyleri bende yaşadım
Gez,dolaş,alışveriş yap,arkadaş edin,hatta ev hanımıysan konu komşu ziyaretleri yap
Gerekirse çalışmaya başla,bakımlı ol,makyaj yap,giyin süslen
Kitap oku,kurslara katıl,halk oyunları olabilir mesela ...
İnan bana herşey çok daha güzel olur
Gec karşısına bütün ciddiyetini takin ama sakin bir tavirla oldukca ılımlı hatta birazda gözlerin dolu olsun ama akmasin sakin..
Tut kollarindan ve de ki:
"Seni cok seviyorum. Ama senin sevgin bittiyse benimle artık mutlu olamayacagina inaniyosan..... ( burda sus ve güya bosanmayi teklif edecekmissinde edemiyormussun gibi. sonra devam et) ben senin mutsuz olmana dayanamıyorum. Sen mutluyken mutlu oluyorum bende.
De.
Son cümlelerin gayet kısık sesle aglamak üzereymis gibi olsun.ama aglama.sonra birak kollarini mutfaga biseyler yapmaya git.sanki ağladığını görmesini istemiyormussun gibi..yani sıkı bi zarf at. Ama herşeye hazirlikliysan at bu zarfı.
Gec karşısına bütün ciddiyetini takin ama sakin bir tavirla oldukca ılımlı hatta birazda gözlerin dolu olsun ama akmasin sakin..
Tut kollarindan ve de ki:
"Seni cok seviyorum. Ama senin sevgin bittiyse benimle artık mutlu olamayacagina inaniyosan..... ( burda sus ve güya bosanmayi teklif edecekmissinde edemiyormussun gibi. sonra devam et) ben senin mutsuz olmana dayanamıyorum. Sen mutluyken mutlu oluyorum bende.
De.
Son cümlelerin gayet kısık sesle aglamak üzereymis gibi olsun.ama aglama.sonra birak kollarini mutfaga biseyler yapmaya git.sanki ağladığını görmesini istemiyormussun gibi..yani sıkı bi zarf at. Ama herşeye hazirlikliysan at bu zarfı.
Bakimli olmamdan sikayetci asiri kiskanc.off nasil duzelecek yemek yemiyor ayri yatiyor.dun yaninda oturdum ama bugun ayri odalardayiz hic konusmuyoruz.
yahu canım arkadaşım hayretle okudum yazdıklarını lütfen beni yanlış anlama ama sen nasıl arkadaşına böyle bişey söylersin sen kendine nasıl yedirip aradın inanamıyorum..bak vallahi evlendik cicim ayları bittikten sonra eşim her gece dışarı çıkmaya başladı onunda cok cok samimi,ilk okuldan beri hep yanyana büyüdügü bi arkadaşı var.her gece ama gece onunlaydı.her gece aglıyodum oturup düşünüyodum ama ona hiç belli etmedim. ben asla ama asla arayıp nerde kaldın niye gelmedin demedim aslaaa. sana bişey söyliyeyim mi o cok cok sevdigi arkadaşı demiş ki eşime:senin eşin mükemmel bi insan seni hiç sıkmıyor falan. eşim geçen geldi ama ona nasıl dert olduysa bana dedi ki sen beni hiç mi merak etmiyosun aramıyosun.. dedim seni sıkmak istemiyorum hayatım.. sımsıkı sarıldı bana yemin ederim dedi ki iyi ki benim eşimsin iyi ki.. ve tekrar yemin ederim ki adamın dışarı çıkma hevesi kalmadı çagırıyolar onu dışarı,arkadaşlarına verdigi cevap ''eşimle meyve yiyip tv izliyoruz baska bigün gelirim'' biz ki acayip sosyal insanlarız.. canım benimm sana tek tavsiyem bıkmadan usanmadan hergün eşinle ilgilen ve lütfen onu sıkma o bunalıp evine döner her erkek öyle. benim tam 3 yılımı aldı ama zafer benimdir.güzelce bakımını yap eşine güzel bi yemek hazırla ve gönlünü al. olur böyle küslükler. kendinden sogutmamaya bak. o arkadaşına da cok güler yüzlü ol. mutluluklarrrr
Mutlu evlilik sanıyorum mutlu insanların birlikteliğiyle oluyor. İnsanlar kendi hayatında, kendi zihninde, işinde gücünde, kendi varlığıyla mutluysa oluyor. Eşinize bağlarsanız bunu, mutlu olmak için ondan beklentilerinizin gerçekleşmesine bağımlıysanız bu çok zor. Kimse bir yetişkini mutlu etmek için hayat böyu çabalayamaz. Bunu yapmak zorunda olan insanlara ebeveyn denir, eş değil. Ben sensiz mutlu olamam, kendimi oyalayamam, senden başka düşünecek bir şey yok benim için,varsa sen yoksa sen diyen biri zamanla, er ya da geç bir yük olur insanın omuzunda. Mutlu, meşgul, neşeli, dırdırsız, tatlı dilli, güler yüzlü, hem kendine hem eşine serbest zaman tanıyan bir eşin yanına zaten koşarak gelir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?