Mutlu evlilik var mı

Benim pek de super olmayan cevirilerimle mutlu evliligin sirrini referanslariyla veriyorum efenim:

Mutlu evliligin sirri sir olarak kalir

Evliligi mutsuz yapan ask eksikligi degildir, arkadaslik eksikligidir

Evlilik sadece manevi bir birliktelik degildir, ayni zamanda copu atmayi unutmamaktir

Canım EVLİLİĞİMİZ ÇOK HARİKA MUTLUYUM sözünü duymak okumak için yanlış bölümde olabilirmisin? Bdv de bu tuhaf olmazmı sencede:)?

çocuklu olup çocuk olmadan önceki mutlu evliliğini sürdürebilen var mı bilmiyorum.
önemli olan huzur bence.

Mutlu evliliğin sırrı ne bilmiyorum boşandım mutluyum şu an ama şu var ki bir derdim var bölümü burası zaten derdi olan konu açıyor burada mutlu evlilik aramak ilginç

Ben 6 aylık evliyim ve genel olarak mutluyum sadece oturmayan seyler var evliliğimle alakalı o da zamanla oturur yani öyle diyorlar alışma süreçleri işte. Yani formul ne bilmem ama bence her şey 2 kişi de bitiyor.

Mesela benim görümcem çok karışrdı her şeye nişanlılık dönemim de fln nişanlımla ne kavgalar ettik sonra evlendik şimdi fark ettim ki bu işe yaramış bir şey olduğunda karıştırtmıyor bende mesafe koydum bunlardan dolayı kafam şuan rahat çok şükür görüştüğümzde konusur sohbet ederiz . Yani buradan da anlaşılan mesafe önemli..

Hiç bir ilişki 4 4 lük değil.
Yuvarlanarak gidiyoruz.
Kavga ederek değil de çözerek.
Ayrıca istersen evliliğin mutlu oluyor, kimse sana altın kafeste sunmuyor evliliği.

Tabii ki var mutlu evlilik. Mutlu evliliği olanlar "Bir derdim var" bölümünde mutluluklarını anlatan konu açmıyorlar doğal olarak. Negatif konuların olması bu forumun doğasından kaynaklanıyor. Şifresi bence, kimsenin kendi onurundan gururundan taviz vermemesi, derdini tane tane, trip vs. yapmadan açıklaması, karşıdakini kaybetme korkusunun her zaman için olması, karşı tarafın gururunu zedelediğinizde bunun bir bedeli oldugunu bilmek, mantıksız mantıksız hareketlerde diretmemek, iletişim. Evliliğin cocuklu haline dair fikrim yok ama o bambaşka bir boyut sanırım

Üç 4 S kuralı...
sevgi, saygı, sadakat ve seks :)

Ben daha 5 aylık evliyim ama çok mutlu giden bir evliliğim var ikimizde çok anlayışlı insanlarız. 3 yıllık sevgililikten sonra evlendik. Belki daha yeni evliyim diye bana öyle geliyordur ama sanmıyorum eşimden Allah binlerce kez razı olsun çok iyi bir insan. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Hayatta mutlak mutluluk yok.dunya fanı iyi var,kötü var,heyecan var ,monoton var korona var yani olaylara böyle bakın herşeyi yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…