- 17 Nisan 2020
- 1.200
- 1.462
- 63
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Var tabi ki..ama bunun bı formülü yok kiSürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
Siz neden mutsuzsunuz? Mutluluk bence kişinin içindedir. Kişinin dert ettiği şeyler gerçekten dert etmeye değer mi bu önemli bana göre. Tabi ki aldatma, şiddet vs. kaldırılan şeyler değil. İletişim çok önemli bana göre.Sürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
Olabilir tabiki çokta doğru olur bunu göz ardı etmişimSizin mutsuzlugunuzun sebebi nedir bilemeyiz ki. Mutlu evlilik illa ki vardir,lakin mutsuz olanlar da baskalarina bosan diye akil verebilir bence. Baskasinin dert cekmemesini soylemek icin mutlu olmak gerekmiyor,belki ayni sorunlari yasamistir da ondan cekme diyordur olamaz mi?
Bence kimsenin hayatı dört dörtlük degil.Sürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
İnstagram konusunda haklısınız işte bende orta takılıyorum galiba herkes anlaşıyor fakat ben geçimsizim galibaNiye herseyden bu kadar etkileniyorsunuz ben de onu anlamiyorum. Burasi "bir derdim var" basligi altinda dertleri olan insanlarin paylasimlarina yer veriyor sadece.
Mutlu olan da gelip "Ben cok mutluyum kocam da şöyle iyi" diye buraya başlik acacak degil.
Biraz da instagrama bakin, herkesin evliliği mukemmel
Mutlulukta kişiye gore degisen bisey. Herkes benzer kisilerle veya benzer bir hayatla mutlu olmuyor.
Sürekli takip edemiyorum fakat ne zaman foruma girsem aynı sorunlar sıkıntılar eşlerinden ilgi göremeyenler aldatılanlar hakaret edilenler evden kovulanlar eşleri tarafından istemeyenler kadınlar hep mutsuzluk hep gözyaşı hep keder bende mutsuz bir evliliğe sahibim malesef eşimle çocuklar için ayrılamıyoruz fikrinin arkasına saklanan fakat alışkanlık haline gelmiş kötü bir evlilik yaşıyoruz mutsusuz kısacası. Şimdi benim sorum şu nasıl oluyor bu mutlu evlilik çünkü görüyorum hep aynı cevaplar boşan dayanma çocuk yapma katlanma demek ki birileri mutlu ve şifreyi biliyor bize de deyiverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?