Mutlu Evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:

BDV konularını çoğu zaman okuyorum, her evlilikte sorun vardır muhakkak ama gerçekten mutlu çift(ufak tefek sorunlara rağmen) yok mu, ben evliliğimden eşimden memnunum sevgi saygı güven duygularını da içim rahat bir şekilde hissediyorum diyenleri görmek istiyorum. daha gencecikken içim karardı paranoyak oldum bdv konuları nedeniyle :) tozpembe bi hâyâl kurmuyorum elbette ama insan iyi örnekler duyup ümitlenmek de istiyor :dua:durup buna dertlendim bugün :bicak:
hayat o kadar hızlı değişiyor ki duygular da aynı hızla değişmek zorunda kalıyor.
hiç kimse ömrü boyunca tam olarak mutluyum dediğini sanmıyorum.
her şey bizler için.

mesela ben 2.5 sene önce boşanma davası açtığım kocamla şuan çok mutluyum ve hep şükrediyorum.
evlendiğim zaman da mutluydum.
arada çok şey yaşandı geçti gitti.
yarın ne olur belli olmaz.

geçen zamanda kimsenin resimlerine bakıp ahh ne mutlular biz değiliz dememek gerektiğini öğrendim çünkü yapay mutluluk resimleri dolu ortalık.
kimseye körü körüne güvenmem, inanmam.
hep bir açık kapı vardır
sadece şuanın tadını çıkarmak gerek bence :KK200:

Mutluluk göreceli bir kavram çok şey beklemezsen daha mutlu olursun :KK200: Örneğin biz 6 senelik sevgililikten sonra evlendik Mayıs ayında evleneli 1 sene olcak ve bebeğimiz de Allah’ın izniyle Mayıs ayında gelcek. Önemli olan birbirinizin kıymetini bilmek başta çok çatışma oluyo kendi ailenden çıkıp yeni sadece ikinize ait bir aile oluyo bocalamalar çok normal ama kapıyı kapattığınızda eşinizle mutluysanız bütün sorunlar sıkıntılar evin dışında kalıyorsa bu yeterli hele ki bizim gibi aile binasındaysanız :halay: eğer ki iki tarafta artık bir aile olduğunuzu kabullenip ona göre davranıyorsa herşey çok daha kolay olur emin olun :emir_bebek:

aileler mudahil oldukça erkekler sosyal medya sevdasindan vazgecmedikçe ha bi de bazi olmaz olasica hemcinslerimiz evli adamlardan uzak durmadikça mutlu evlilik sayisi boyle az olacak ezcumle var mutlu evlilik de az ...
Komşumuz vardı çok mutluydu, iş yerinde eşinin aklını çelmiş bir kadın(adamda da suç var tabiki tek tarafli degil), 3 çocukla musmutlu yuva dağıldı gözümüzün önünde. Ben bazen çevremdeki mutlu evliliklere bakıp motive oluyorum.Musmutlu yuvaların bir anda dağılması daha çok etkiliyor sanırım beni.Hemcinslerimizin de bazıları tehlikeli maalesef en az erkekler kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X