- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.385
- 598
- Konu Sahibi pamuksekeripembesi
-
Allah sabırlar versin size de. Erkek arkadaşım pilot ben kabin memuru( hostes) im. Aynı şekilde özlemin diri tutacağına eminimZaten ilk başta aşk ve sevgi olduğu için evleniyoruz ama bunlardan daha önemlisi sabır, empati anlayışı ve iyi niyet olduğunu düşünüyorum. Belki benim eşim asker olduğu için birbimizden bıkacak kadar birlikte olamıyoruz ama birlikte olduğumuz her an en güzel günümüz oluyor. Aradaki özlemler aşkı hep taze tutuyor. Diğer önemli şey ise dürüstlük, çıkarsız bir sevgi...
Sohbet ve sabır. Hayat zaten imtihan dünyası.Kızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
Evet ben de çok da sağlıklı olmayan ilişkiler de gördüm. Gerçekten alan yaratılmıyor. Tek hayatı karşısındaki erkek ya da kadın oluyor. Tek misyonu iyi gelin olmak falan. Sevgi saygı bile olmayan evliliklerle doluOlgunluk ve uyum gerekli.
Burda cok degisik seyler goruyorum. 10 cesit yemegi begenip yemeyip disardan soyleyen adamlar, adam arkadaslariyla disari cikti diye küsen kadinlar...
Bunun disinda 3 kurus biriktirebilmek icin her seyini kesen kadinlar, ama cebinde kac para oldugunu bilmeyen adamlar. Ikisine de dogru veya yanlis demiyorum. Ama uyumlu olmalilar yoksa bir taraf cok üzülüyor. Ya ikisi de parayo keyfi yiyip icmeli, ya ikisi de birikimci olmali mesela.
Ne olursa olsun SABIR diyorum. Yetinmeyi bil sabret güzel huylu ol karşılığını alirsin emin ol. Sadakat güven saygi bunlarin hepsi en sağlam temeldir evlilikteKızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
sevgi saygı huzur sadakat merhamet yardımlaşma kibarlık romantiklik diye sıralama gider isteğe göreKızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
Sevgi,saygı, sadakat olmazsa olmaz...gerisi kişiden kişiye degişen özellikler herkesn beklentisi farklıKızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
Bence en onemlisi dustan sonra saclarini eşinin kurutmasıdır. Benim favorim bu evlilikte. Bunu yapiyorsa sevgi de vardir saygi da. Cok tatlis dimi
Aile yapıları deger yargıları ve hayata bakış açısı benzemeli bence diğer türlü zor...Kızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
Kızlar evlilik düşündüğüm bi ilişkim var. Ben aileden mutlu evlilik nasıl olmalı gibi bişey görmediğim için sizlere sormak istedim. Sizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir? Bu soru uzun süredir aklımda çünkü. Elbette sevgi saygı olmalı. Fakat evlendikten sonra fark ettiğiniz neler var?
Olması değilde olmaması gerekenleri sayayımSizlere göre bi evlilikte olması gerekenler nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?