Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

zengin değilim ama mutluyum :)
neyse güçlü kadın mı mutlu kadın mı sorusuna mutlu kadın olmayı tercih ederdim diyorum ..hayatım boyunca hep güçlü oldum kazandığım birşey olmadı .... o yüzden fazla zeki olamayan herşeyi kabullenip mutlu olabilen bir kadın olmak isterdim ama yapı meselesi tabi ... kimi ufacık birşeyden mutlu olur kimi dünyaları versen mutlu olamaz .karekter meselsi ....

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Mutlu kadınmı güçlü kadınmı hangisi olmalı hayatta.

mutluluk kesinlikle olmalı insanın içinde..
asla kaybetmemeli bu yönünü..
güçlü durmakta gerekli tabi,sadece mutlu olunarak yaşanmaz bence..
kısacası ikiside olmalı azar azar ve kaybetmemeli bu yönünü insan..

insanın mutlu olması lazım herşeyden önce kuru güç para bunlar tek başına hiçbi işe yaramaz ama mutluluk bunlar olmasada direnir. zaten hayat düşündüğün değil midir mutlu değilsen dışardan ne kadar güçlü görünsende senin içindeki duyguların önemli başkasının duygularıyla yaşamadığımıza göre..

kesinlikle mutlu kadınn
güçlü kadınlar robotlaşıyor gbi bi zaman sonra. tepkisizleşiyor olanlara.
mutlu kadın her istediğini yapar evelallah:)

başlığı görünce şok oldum çünkü sabah böyle bir başlıktan habersiz bunu düşünüyodum.
ve çok düşündüm ama bir sonuca varamadım ama birşey var ki bu çok doğru eğer mutluysan kendinden çok vererek inşa ettiğin bir düzendir bu yada yıkılan bu düzeninin ardından ayakta kalmaya çalışarak güçlü olursun. yani hem mutlu hem güçlü olamıyosun, beni şartlar güçlü olmaya itse de ben içten içten güçsüz ama mutlu olmak istiyorum (biz kadınlar niye böyleyiz :S )

İkiside olsun:))illa biri olacaksada mutlu kadın olsun:))mutlu kadın her zaman güçlü olmayı bir şekilde başarır.

Sanki mutluluk insana guc veriyo bence:))
Guclu olsan herseye gogus gersen ama mutlu degil sadce dimdik hayattayim imaji verir.
Mutluysan guce gerek yok ki hersey sana mutluluk verir. Zaten mutluyken insanda pozitif enerji gucune guc katar:)
Bence yanii boyle.
Mutlu kadin olmak guzel:)

değildir...

mutlu insan aklı fazla çalışmayan insandır, güçlü ve akıllı insan mutlu olamaz, çünkü haksızlıklara tahammül edemez, hep bişeylerle mücadele ederken ömrü biter gider..

mutlu görünen güçlü kadın
hayatta hepimiz rol yapmıyor muyuz,
herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef.

Güçlü kadın tabii ki de.
insan güçsüzken nasıl mutlu olabilir ki ???
Her güçlü kadın mutlu değildir belki ama bence her güçsüz kadın sırf güçsüzlüğü için bile olsa mutsuzdur.

Güçlü kadın zaten mutludur.Keza güç; akıl,zeka ve idrak ister.Cesaret ister.Sabır ister.Zeka ister.
Tüm bunlara sahip olupta hayatını yönlendiren kadın mutluluğu yakalamış kadındır.
Diğerleri sadece polyannacılık oynar...

güçlü olduğumu söylerler ben de kendimi güçlü bulurum ama mutlu değilim bu da yeterli değil...

Kendimi güçsüz hissedince genel olarak mutsuz oluyorum

Güçlü olmak bana kisisel mutluluk veriyor
Bu mutluluk pozitif enerji olarak gunluk hayatima, aile hayatima yansiyor

Güçlü kadın profili ile mutlu kadın profilinden ne anladığımıza bağlı? Bir kadın güçlü ise mutsuz, mutlu ise güçsüz müdür? Güçlü kadın derken neyi kastediyoruz? Mutlu derken neyi? İkisini birbirinden ayıran kriterler nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…