Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

Tabi ki güçlü kadın. Mutluluk hayatın her anında bizimle olmuyor ama güçlü olduğumuzda, en mutsuz zamanlarda bile ayakta kalabiliriz. Son zamanlarda bende 'güçlü' kategorisine giriyorum bu durum çok daha iyi

bence mutlu kadın

mutlu olunca zaten güçlü oluyorsun

Çok mutluyum bin şükür

Mutlu kadin güçlü kadindir güçlü kadinlar mutludur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güçlü kadın kesinlikle.
mutlu kadın eğer güçsüzse zorluklarla başa çıkma düzeyi çok düşüktür. ama mutlu olsun ya da olmasın güçlü kadın her işin üstesinden gelebilir ve kendine yetebilir.

Ben güç ile mutluluk arasında bir bağlantı kuramadım açıkcası
İkisi de değişken duygular bana göre
Bugün mutluysam yarın mutsuz yada bugün güçsüzsem yarın güçlü olabiliyorum

güçlü olmaktan yorulabilirsin...
Mutlu olmak en güzeli sanırım

Evet arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum. Mutlu kadınmı güçlü kadınmı hangisi olmalı hayatta.

Kesinlikle mutlu kadın diyorum...Çünkü mutsuz insan güçsüzdür mutlu insan kendinden emindir ve bu ona güç katar..ve herkes pozitif insanlar görmek ister çevresinde..

Elindeki güç kadar oluyor, insanın isyanı da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güçlü kadn olmayı çok isterdim elbette. Böyle sulu gözllkten gına geldi .

ikisi aynı anda olmaz mı da bu soru soruldu :44:

Tabii ki mutlu kadın....
Mutlu kadının sahip olduğu her şey yeterlidir ki mutludur.
Güçlü kadın; bir ton sorunun olup da güçlü olmak bana cazip gelmiyor.
Yani şöyle düşünün siz kas yapıp güçlendikçe size verilen ağırlık artar, güçlendikçe artar, arttıkça güçlenirsiniz, hırsınız da artar.
Ben mutlu kadın olayım Ya Rabbiiiimmmmmmm her şeyim ideal olsun. Gönlüm razı olsun. Amiiiiiiiin.

Ey Allah'ım ben mutluluğu arıyorum ama bulamıyorum, Sen yolla bana onu hayırlısıyla...

Güçlü bir kadın olarak kesinlikle mutlu kadın diyorum mutlu mutlu mutlu bu konuda istediğinizi soranilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mutlu kadın mı Güçlü kadınmı derken...şunu kastediyorsanız..??

Bazen kadınlar mutlu olabilmek ,acı çekmemek için sorunları görmezden gelirler,kendilerini kandırlar..nasılmı?

örneğin kocasıyla yada sevgilisiyle hiç ortak noktası olmayan anlaşamayan yada aldatılan ve aslında içten içe çok mutsuz olan kadın bu sorunla yüzleşmek yerine bundan kaçmak için kendini internete yada çocuklarına,yada farklı hobilere verir.Bu şekilde mutlu olmaya çalışır.Oysaki değişen hiçbirşey yoktur, mutsuzluk böyle sürer gider.

Güçlü kadın bu sorunla yüzleşir.Kocasıyla tartışır eğer değişmeyecekse gerekirse boşanır ve kendine 2. şans vermek için kapı açar.Tabii bunun için mücadele gerekir.Fakat sonuçta bu kadınlar belkide sorunu kökünden çözmüş olur.

Sonuç olarak güçlü kadın sorunları halı altına süpürüp mutluluk rolleri oynamayan kadındır.Gerçekten güçlü olan kadın sorunlarla yüzleşir onları çözer ondan sonra yoluna devam eder ve bu nedenle gerçek mutluluğu yakalama şansı yüksektir

Bence mutluluk kişisel bir konudur, bu sorunun tam bir cevabı yok. Güçlü bir kadın içindeki güçsüzlüğü bastırmak için güçlü olmuş olabilir ama mutsuzdur içten içe, veya her mutlu kadın zayıftır diye de birşey olmaz. Lakin güçlü veya zayıf, mutlu bireyler olabilmek her karakter için esastır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem güçlü hem mutlu olunabilir bence.
Şayet bizi güçlü kılan mantıklı veya doğru olan hareketimiz , mutsuzluğa sebep olucak gibi görünse de uzun vadede mutlu ve huzurlu kılacaktır.

Mutlu kadın olmak istiyordum ben şahsen.

Güç zerre kadar umrumda değildi.

Lakin zayıf hallerimi kullanmaya ve o hallerimi keşfedip beni o noktalardan acıtmaya çalışan bir adamdan arda kalınca, ister istemez güç önemli olmaya başlıyor.

Erkek milleti mutlu edemiyor beni. Ama güçlü kıldı ve kılmaya devam ediyor.

Keşke ihtiyacım olmasaydı güce.

Tarifsiz mutluluklar yaşıyor olsaydım en zayıf hallerimle...

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…