Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

Güçlü kadından kasıt ne mesela ekonomik güç mü, otorite sahibi olmak mı ,herkesin çekindiği biri olmak mı, cesaretli olmak mı? Gücün ne olduğu kişiden kişiye değişiyor gibi bu yüzden ben mutlu olmayı tercih ederdim ne olursa olsun.

Son düzenleme:
ben sadece güçlü olduğum zamanlar mutlu oluyorum ...

kendimi maddi yada manevi anlamda güçsüz hissettiğimde önüme güller serilsin sarayda yaşıyım mutluluğu yaşayamıyorum

Güçlü kadın bence.
Hayatta her zaman mutlu olunmuyor. Önemli olan mutsuzlukla da baş edebilmek.
Bunu da mutlu kadınların değil güçlü kadınların başarabileceğini düşünüyorum.

Eğer seçme şansım olsa her koşulda mutlu kadın olmayı tercih ederim. Güçle sahip olunamayacak o kadar çok mutluluk kaynağı var ki hayatta...

Güçlü kadın. Zira güçlü kadın mutlu kadındır aynı zamanda...

tabi ki mutlu kadın
biz kadınlar mutlu edilmek için yaratılan varlıklarız
bir kadın eğer mutlu değilse gerisi boştur hiçbişi yapamaz yada yapmak istemez
ben hiçbir kadın tanımıyorum ki mutsuz ama güçlü
eğer varsa da o güç bi yerden sonra biter çünkü umutsuzluk ve mutsuzluk işlemiş bi kere..

Bu kadının bulunduğu ortama ve şartlara göre değişir. Misal 20-25 yaşında bir evlilik yapmış çocuk sahibi başta herşey çok iyi giderken sonradan çok kötüleşen ve boşanan çalışan aynı zamanda çocuğuna bakmak zorunda olan bir kadın MUTLULUK ister. Çünkü güçlüdür. Bu acılar onu güçlendirmiştir. Acılar insanı güçlendirir.

Misal 20-25 yaş civarında çalışmayan, kocası tarafından mutlu edilmeyen, çevresinde kimsesi olmayan yalnız ve mutsuz kadın GÜÇLÜ olmak ister. Çünkü bunlarla başa çıkabilmek için mutluluk değil güç gerekir.

Bana soracak olursanız benim güce ihtiyacım var. Yıkılmamak için.

Elbette mutlu kadın. Cünku bir kadın mutlu oldugu sürece onu hayatta hic bir sey yikamaz yani guclude olmus olur..

mutlu kadın.
mutlu insan her şeyi başarabilecek gücü bulabilir kendinde bana göre.

Güçlü kadından kasıt ne mesela çok iyi bir işi ,geliri olan ve ayakları üzerinde duran mıdır? Bunlara sahip ama hala mutsuz olan da pek çok kadın var ya da tam tersi bunlara sahip değil ya da çok azına sahip ama iyi bir aileye, eşe çocuklara sahip kendi yağında kavrulup çok mutlu olan kadınlar da var. İkisi de kulağa güzel geliyor ama ben her halükarda mutlu olmayı tercih ederim kuru kuru güç mutluluk vermiyor çünkü.

Güçlü kadın kendi iç dünyasında mutsuz olabilir fakat mutlu kadın her zaman güçlü kadındır.

çok güçlü kadın tanıyorum bekar ve 40+ hepsi evlenmekle kafayı bozmuş mutluluğu evlilik olarak görüyorlar

her şey mutlu olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…