Mutlu kadınmı güçlü kadınmı sizce hangisi

her konuda sana destek olabilicek bi omuz varken mutlu ve de huzurlu oluyosun. Eğer yoksa güçlü olmak zorundasın.
Güçlü olmak zorunda kalmamak ne büyük özgürlük..

mutlu olan kadın zaten güçlü de olur arkadaşlar. hayatından doyum alıyordur o kadın ve mutlu olduğu için de hayatını sonuna dek savunur. dolayısıyla güçlü olur zaten.

Elbette mutlu kadın... Güçlü kadın güçlü olmak için çok sıkıntı yaşamıştır.

Bence güçlü kadın zaten güçlü kadın mutludur da kendinden emin olduğundan ve başarılı da olacağından mutluluk yolu ona açılacaktır. Kimisini başarı güç kariyer zaten otomatikmen mutlu eder kimi duygusal manada doyuma ulaştığında mutludur sever ve sevilirse.. Eğer duygularında bir eksiklik ya da yaralanmada hemen yere düşer ve mutsuzluk onun bedenini tamamen sararsa zaten etrafında da güçlü bir kadın olarak asla düşünülmeyecektir isterse mesleğinin zirvesinde olsun. Her zaman kendne güvenen bir kadın daha çekicidir bazen çocuk gibi korunmaya muhtaç olduğumuz anlar olacaktır fakat bu süreklilik halini alırsa karşısındakini sıkar.Kadın zaten güçlü yaratılmıştır acılara ve sıkıntılara karşı göğüs gerer ..

Mutlu kadın zaten güçlüdür. Ama güçlü kadın her zaman mutlu değildir.... Tabi mutluluk kavramından ne anladığınıza da bağlı bu.

ben güçlü olmaya çalışıyorum bazı yaşadığım olumsuzluklar beni güçlü olmaya zorladı. ama mutlu muyum hayır, öyle görünmeye çalışıyorum ama olamıyorum

Güçlü kadın diyorum.
Hiç bir mutluluk sonsuza kadar sürmez.

mutlu kadin elbette. guclu kadin zorluklar karsisinda tasidigi yukun altinda ezilebilir. kadinlar duygusaldir ve duygulariyla hareket eder, guc bi yere kadar peki ya sonra? ama mutlu kadin, hayata pozitif bakan kadin her zaman kazanclidir.

tabii ki de güçlü kadın mutlu olur . kadın ayaklarının üzerinde duruyorsa , kimseye ihtiyacı yoksa mutlu olur . yok gücünü aşktan alırmış falan saçma şeyler iki gün sonra ağlamaya başlarsınız niye bana böyle davranıyor bilmem ne diye .

Mutlu kadın güclüdür zaten, sırtına on ton yük versen taşır eşek gibi.

mutluysam katlanamayacağım şey taşıyamayacağım yük yoktur......
bu nedenle MUTLU kadın

güçlü olduğu için kadın zaten mutludur...

ezik kadın mutsuzdur...

Güçlü kadın,çünkü mutluluk geçici herşeye rağmen ayakta duran kadını ne mutsuz edebilir ki zaten

Saçma bir konu olmuş.
Güçlü olmayan her kadın mutlu mu oluyor ki?
Özelliklede Türkiye şartlarında.
Kadın kocasının egemenliğini kayıtsız şartsız kabul edip,kocamdır severde ,döverde deyip polyannacılık mı oynamalı?
Her kadın güçlü olmalı zaten mutlu olmak istiyorsa.
Güç sadece para kazanmak değildir.
Ayakları yere sağlam basan,kendini birey olarak kabul ettiren ,haksızlıklar karşısında dimdik durabilen,kendini ezdirmeyen her kadın güçlüdür.Çalışmasa bile ,gerekirse boşanır merdiven siler kendime,çocuklarıma bakarım diyen kadın güçlüdür.
Dolayısıyla güçlü kadın mutludur.
Beni sahiplenecek kimsem yok,benim gücüm yok deyip herşeyi sineye çekmeye çalışan bir kadının mutlu olabileceği fikrine nerden kapıldınız anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…