- 15 Eylül 2017
- 92
- 90
- 3
- 34
- Konu Sahibi BirkulSinem
-
Sanki bizi anlattınız. Ben değil de o kadar eşim çok eşya kırar. Artık bunu yapmıyor kendine çok hakim. Ama içimde boşluklar var sebepsiz. Güzel olsun istiyorum herşey ama sabır..Evliliğin ilk dönemleri berbat oluyor. Güzel zamanlar da oluyor ama kötü zamanlar daha çok.
Ama atlatılıyor. Şimdi iyi ki pes etmemişim diyorum herşey çok daha güzel. Birbirimizi daha iyi anlıyoruz daha iyi tanıdığımız için tepki vermiyoruz. Olduğumuz gibi kabul ettik birbirimizi.
Birimiz sinirliyken diğerimiz susmayı öğrendi.
İlk seneler kırılmayan zarar görmeyen eşya kalmamıştı :) 3 tane telefon değiştirdim.
Sinirden kendi laptopumu kırdım!
Sonra zaten öfke kontrolü için doktora gittim.
Çok teşekkürler.Mutluluğunuz daim olsun. Sevgiyle kalın <3Inanın evlendik oha noluyoz dedim. 2 yıl tanıdığım adama neler oluyo diye ilk zamanlar olur olmadık herşeye agliyordum. Çorabı niye öyle katladin yemeğe niye bunu kattin vs... bide aileden yeni ayriliyorsun o ayrı bi psikoloji zaten. Ama şimdi 4 yıllık evliyiz herşey çok güzel. Birbirimizin dilinden anlıyoruz. Fevri olmayın geçici olan bu dönemi sabırla atlatmayı basarin inşallah
Mutlu bir evliliği olan mutlu hisseden ben çok şey yaşadım ama şu şekilde evliliğimi kurtardım diyebilen birileri ,paylaşmak isteyen birileri var mı ,merak ediyorum. Evliliğimde zor zamanlarım oldu ama bir yılı aşkın bir süredir evliyim 8-9 aydır da aynı evde kalıyorum. Çeşitli tartışmalar, öfke patlamaları, çok kötü şeyler ve güzel şeyler oldu. İlişkimiz sorunsuz pürüzsüz ilerlemiyor ama sanırım her evliliğin atlattığı badirelerden birkaçını atlattı ve zaman zaman yorgun hissediyorum. Kimseyi hiçbir sebeple affetmeye kuvvetim kalmadı gibi. Bütün dünyadan soğumuş gibiyim. Diğer taraftan umut da ediyorum. Güzel günler olacak diyorum ... Evliliğinizin ilk dönemleri sizler için nasıldı, ne şekillerde düzeldi ve yuvanızdaki huzurun sırrı nedir merak ediyorum.Paylaşırsanız sevinirim. Sevgi ve saygıyla.
Küfür argo ne kadar kötüleşmiş iş üzüldüm. Eşim öfkeli biri. Ben zaman zaman alttan alamaz duruma geliyorum. Yanlış anlaşılmalar da çok oluyor. Ama iş küfüre kadar küfürleşmeye kadar gitmemeli elbette çok çirkin.Mutlu evliliğin birinci kuralı saygı ve sadakat .. sonra sevgi kendiliğinden geliyor zaten
En koyu tartışmalarda dahi hakaret olmaz evde. Argo konuşmalar yasaktır.
Kızgın anımda En fazla uzaklaşırım o odadan tartışma büyümez. Yada konuşmam bir süre. Sessiz kalmak dırdır yapmaktan daha iyidir. Karşı taraf taarruza geçmiyor öfke patlamaları yaşanmıyor. Gül gibidir geçinip gidersiniz böylece :)
Kardeşim 1 yıl zar zor evli kaldı. Evde camlar mı kırılmadı, komşular mı rahatsız olmadı, küfürleşmede son moda kelimelermi türetmemişler.. hep altta kalmama mevzusu büyütmüş ufacık saçmasapan tartışmaları. Velhasıl maalesef mahkemede son buldu karasevdaları.
Saygı olmayınca aşk çabuk bitiyor. Nokta!
Sevgiler ,
Eviliğinizde aldatma, şiddet, psikolojik baskı vb. varsa bunu kurtarmak için kılını kıpırdatmana gerek yok.
Kangren olmuş kolu kes at.
Ama onun dışında iyi bir iletişim, karşılıklı empati ve hoşgörü problemi çözebilir.
Aynı his. Mutluyken bile sanki bir şey olacak diyorum. Mutsuzken en azından bir şey olduğundan eminsinAllah herkesin dagına göre kar verirmiş ama ben kimsenin çekmediği zorluğu evliliğimde çektiğimi düşünüyorum
6 yıllık evliliğimin 3 yılı, ömrümün en kötü 3 yılıydı.
Etrafımda benim yasadıgım sorunları yasayan gören duymadım
Agladım zırladım hasta oldum sabretmeye çalıştım pes etmedim ve o günleri nihayet geride bıraktım
Bir gün geçecek bunlar geride kalacak dedim. Geçmişe dönüp baktığımda kendimi hatalı görmek istemiyorum diyerek on kere düşünüp hareket ettim
Şimdi evliliğimde genel olarak bir sorun yok ve ben buna alışkın değilim bu yüzden hep tetikteyim sanki bir şey olacakta huzurum yine bozulacak gibi hissediyorum. Huzurumu kaçıran tek şey bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?