- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi BirkulSinem
-
benim esim de gunlerce kuserdi ayri takilirdi. Sonra ondan evvel ben kusmeye ayri takilmaya basladim, anladi birakti zamanlaBenim eşim bardak kırmıştı
Bende önümdeki laptopu kaldırdım atıcam.
Birden durdum.Usulca onu yerine bıraktım.Hayretle bakıyor bana.Bu benim bilgisayarım dedim.Ben seninkini kırıcam
Bir daha bişey kırmadı evde.
İlk ve sondu o bardak
Benim eşim bardak kırmıştı
Birden durdum.Usulca onu yerine bıraktım.Hayretle bakıyor bana.Bu benim bilgisayarım dedim.Ben seninkini kırıcam
İlk ve sondu o bardak
7 yıl olacak nerdeysebenim esim de gunlerce kuserdi ayri takilirdi. Sonra ondan evvel ben kusmeye ayri takilmaya basladim, anladi birakti zamanla
Kendi telefonu saklamak adil değil amaBende hep onun telefonunu kırmak istemişimdir ama sinir anında kendi telefonunu saklayıp benimkini alıp duvara fırlatıyordu :)
O kadar sinir bozucu ki. Yepyeni kendi biriktirdiğim parayla telefon almıtım ve çok memnundum aldı onu fırlattı
Ama sonra gitti iki katı fiyatına başka telefon istedim onu aldı
7 yıl olacak nerdeyse
Ben hala küserim konuşmam
Ölsem ilk adımı da atmam
Sabırlı olmak güzel bir Erdem aslında ama bize göre değil
Benim eşim anlamaz yani.
Ee Sinem nasıl olsa beni çekiyor der anasını da çekmemi bekler.Arkasından bacısı gelir,sonra öbür bacıları.
Birkaç defa s.ktir çektim yeni evliyken
pişman değilim
Kendi telefonu saklamak adil değil ama
İlk yıl her kavgada ayrılacam derdim ay ne saçma :) ama eşim hep sarıp sarmalayip ikna ederdi. hiç ayri yatmadik kavga ettik diye. hep birbirimize sahip çıktık. Bazen ailesinden çok bunaldim bazen çok fedakarlık yapıyorum yoruldum vs dedim ama böyle böyle tam beş yıl geçti ikide sevgililik yedi yıl. Bence evlilikte en önemli şey ilk önce saygı sonra cinsellik bunlar olunca oluyor bisekilde. Eşimi çok seviyorum belki de o yüzden hiç bi kavgayı uzatmadim o bana bi güldü ben ona eridim bittim:) Sende sev eşini kin tutma boşver uç günlük dünya git sarıl yat yaninaMutlu bir evliliği olan mutlu hisseden ben çok şey yaşadım ama şu şekilde evliliğimi kurtardım diyebilen birileri ,paylaşmak isteyen birileri var mı ,merak ediyorum. Evliliğimde zor zamanlarım oldu ama bir yılı aşkın bir süredir evliyim 8-9 aydır da aynı evde kalıyorum. Çeşitli tartışmalar, öfke patlamaları, çok kötü şeyler ve güzel şeyler oldu. İlişkimiz sorunsuz pürüzsüz ilerlemiyor ama sanırım her evliliğin atlattığı badirelerden birkaçını atlattı ve zaman zaman yorgun hissediyorum. Kimseyi hiçbir sebeple affetmeye kuvvetim kalmadı gibi. Bütün dünyadan soğumuş gibiyim. Diğer taraftan umut da ediyorum. Güzel günler olacak diyorum ... Evliliğinizin ilk dönemleri sizler için nasıldı, ne şekillerde düzeldi ve yuvanızdaki huzurun sırrı nedir merak ediyorum.Paylaşırsanız sevinirim. Sevgi ve saygıyla.
Gereğinden fazla konuşmamak konuşulurs bile ortak ilgi alanlarından bahsetmek birçok şey malesef ki kadınların çok konuşması sebebiyle olumsuza dönüyor ben bunu anladım vr uyguladım şükür kafam rahat :))Mutlu bir evliliği olan mutlu hisseden ben çok şey yaşadım ama şu şekilde evliliğimi kurtardım diyebilen birileri ,paylaşmak isteyen birileri var mı ,merak ediyorum. Evliliğimde zor zamanlarım oldu ama bir yılı aşkın bir süredir evliyim 8-9 aydır da aynı evde kalıyorum. Çeşitli tartışmalar, öfke patlamaları, çok kötü şeyler ve güzel şeyler oldu. İlişkimiz sorunsuz pürüzsüz ilerlemiyor ama sanırım her evliliğin atlattığı badirelerden birkaçını atlattı ve zaman zaman yorgun hissediyorum. Kimseyi hiçbir sebeple affetmeye kuvvetim kalmadı gibi. Bütün dünyadan soğumuş gibiyim. Diğer taraftan umut da ediyorum. Güzel günler olacak diyorum ... Evliliğinizin ilk dönemleri sizler için nasıldı, ne şekillerde düzeldi ve yuvanızdaki huzurun sırrı nedir merak ediyorum.Paylaşırsanız sevinirim. Sevgi ve saygıyla.
:)))))Benim eşim bardak kırmıştı
İlk ve sondu o bardak
Maaşallah nazar değmesin Allah daim etsin ,sevgiler :)Biz de 8. Yılı bitirmek üzereyiz evlilikte.
En zor yilimiz ilk yıldı.Ama biz de hiçbir zaman hakaret kırma dökme vs olmadı.
Uyum süreci yaşadık dilimizi çözdük ama hep konuştuk konuşurken tikandik ara verdik yine konuştuk.
Üstelik benim eşim herkesin asabi bildiği bir insan.bu konuda taviz vermedim sinirlendiği an üslubunu düzelt öyle konuş dedim son derece sakin bir şekilde sustum.
Tabi aramizdaki sevgi güçlü en başından beri hiç birbirimizi ezip geçmedik bu yüzden.bu arada bu sevgi gün geçtikçe artıyor romantizm aşk bitiyor belki sevgi güçleniyor.Huzur alıyor yerini.
İkizlrrimiz ve 6 yaşında oğlumuz var hayat onların etrafında dönüyor.iki kisi yattigin yataktan sabah beş kisi kalkabiliyorsu.oyle iste başbaşa bir kahve içince dünyanın en mutlu çifti oluyoruz
:)))))) neyse daha çokEvlilik 5 yil kdr iyi genelde sonrasi sarpa sariyo :) niye mi cunku hatun kisisi artik erkegin anasi danasini tolere etmiyo ilk yillardaki gibi.. bu yuzdende cingar cikiyo genelde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?