- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
Rahatsızlık verici şeyler yaptıgı içinmi engelledinizengelli heryerden
Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
O adamla da mutsuz ve evliliğe rağmen yalnızdın.Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
Beş Ay olmuş yalnızım flört yok beni kimse görmüyor falan hemen yeni bir ilişkiye yelken açmak için kısa bir süre değilmi zaten ayrılmakla bir enkaz yaşadınız ,biraz da yalnız kalın yani mutsuzluğunuzun sebebi hayatınıza yeni biri girmemesi ve bunun kaygısı gibi geldiEvet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Daha önceki konuna da ben yazdım herkes yazdı aşırı kasıyorsunÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
neden boşanmıştınız peki? severek mi ayrıldınız? ve o da hala sizi seviyo mu?Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Rahatsızlık verici şeyler yaptıgı içinmi engellediniz
Konunuzu cok iyi hatirliyorum
Bu erkeklerin bosanmis kadinlara cok igrenc bakislari var
Suan bosluktasiniz
Bunu fark eden birisi o huzurlu olan hayatinizi cehenneme cevirebilir lutfen dikkatli olun
Bu gecici bir surec ve her sey daha cok taze
Sindirmeniz gerek.
Mutlaka kafanizi bir seylerle mesgul etmelisiniz
Ve elinizdekilerin kiymetini bilip kafa dinlemenin tadini cikartmalisiniz
Bu arada ailenizin yanindaydiniz bir ara hala orda misiniz hayat nasil gidiyor anlatin biraz:)
Birde mesaj atmaniz her seyi cok karistirir yapmayin.
Beş Ay olmuş yalnızım flört yok beni kimse görmüyor falan hemen yeni bir ilişkiye yelken açmak için kısa bir süre değilmi zaten ayrılmakla bir enkaz yaşadınız ,biraz da yalnız kalın yani mutsuzluğunuzun sebebi hayatınıza yeni biri girmemesi ve bunun kaygısı gibi geldi
Güçlü olmaktan yoruldum, birileri de bana destek olsun, yoldaşım olsun istiyorum...demişsin ;sen bu kadar acziyetini karşı tarafa yansıtıp zayıf yönlerini gösterirsen şayet kimse yaralarına yara bandı olmaz üzgünüm ,çoğu kötü zihniyetli şahıslar bunu koz olarak kullanıp senin mevcut yaralarını deşebilir .bunu da unutma derimdur bakalım bir kendine gel ilk önce
Bızımde bı akraba vardı kocasıyla dargındı annesınn evıbdeydı. Annesı olsemde bıdaha bu kızı o adama yollamam dıyordu. Tabı kızla kocası gızlı gızlı bulusmalar sevısmeler konusmalar ama hep gızlıydı benm dugunumde bakısıp bakısıp durmalar. Akraba dedıgım amcamın kızı kuzenım, esı ıse babamın dayısınn oglu hemde amcamnda dayısıoglu olmus oluyor yanı her 2 tarafta akraba neyse anladınz sız. Dugunmde bırbırkerune kur yapmalar o baskasını dansa kalfırıyor kız baskasınıcok komıktı guzeldıde ne bıleyım ne olursa olsun bosansalarda es sonucta hayatından koparıp atamıyorsun tabı onlar ıcın konusuuorum. Bırzmanlar aynı catıda yasadıgın ınsnala nasıl ouyorsa ıkı yabancı oluyorsun. Neyse bu gızlı bulusmalar sonucu yenıden evlendıler oglan bızı aıleler ayırdı dedı kıxda aynı sekılde ve en son evlendılet ama bu sefer oglanın aılesı guya o kız akrabanız yanı soncta oda sızın kıızınız ama kıza kopek muamelesı yaptılar sen dargın gıttın gerıde sen tıpıs tıpıs geldin gıbısıne oglnında gogsu kabardı tabı aylarca gızlı saklı konstugu karısı gerı barısınca adamda "bakın nasılda kapıya getırdım" gururu olustu yanı akrabada olsa bu muameleyı gprdu. Sız sımdı esınıze mesaj atsanız yabancısınz soncta kımbılır ne det aılesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?