mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutluluğu bir erkekte arasanız tabi ki mutsuz olursunuz. Kendi başınıza birey olmayı öğrenin derim daha boşanalı 5 ay olmuş hemen yalnızlık psikolojisine, karşıma kimse çıkmıyor, ilişki istiyorum, eski kocama mı yazsam demeye başlamışsınız.

Bir evliliğin bitmesi kolay birşey değil.
Bir kadının boşanma kararı vermesi de kolay değil. Kim bilir ne badireler atlattınız bu kararı verirken değil mi? Size yaptığı yanlışları hatırlayın, eski eşinizle iletişime geçmeyin asla. Bu sizi daha çok çıkmaza sokar ancak.

Onun dışında daha çok yeni hersey zaten. Bu kadar çabuk yeni bir ilişkiye ya da florte ihtiyaç duymanız tamamen duygusal boşluktan.

Kendinizi oturup dinlemeyin, sevdiğiniz bir kız arkadaşınızla güzel bir tatil yapın durumunuz müsaitse. Yeni ortamlara girin, eglenmeye gidin. Zamanı gelince umarım doğru insanla karşılaşırsınız böyle bir isteğiniz varsa.

Mutlu olmak sadece sizin elinizde olmalı, başka şahıslara yüklerseniz hep mutsuzluk ihtimali var malesef...

O adamla da mutsuz ve evliliğe rağmen yalnızdın.
Biraz sabret.
Tayin istesen. Belki yeni çevre daha iyi gelir sana.

Konunuzu cok iyi hatirliyorum

Bu erkeklerin bosanmis kadinlara cok igrenc bakislari var
Suan bosluktasiniz
Bunu fark eden birisi o huzurlu olan hayatinizi cehenneme cevirebilir lutfen dikkatli olun

Bu gecici bir surec ve her sey daha cok taze
Sindirmeniz gerek.
Mutlaka kafanizi bir seylerle mesgul etmelisiniz
Ve elinizdekilerin kiymetini bilip kafa dinlemenin tadini cikartmalisiniz

Bu arada ailenizin yanindaydiniz bir ara hala orda misiniz hayat nasil gidiyor anlatin biraz:)

Birde mesaj atmaniz her seyi cok karistirir yapmayin.

Beş Ay olmuş yalnızım flört yok beni kimse görmüyor falan hemen yeni bir ilişkiye yelken açmak için kısa bir süre değilmi zaten ayrılmakla bir enkaz yaşadınız ,biraz da yalnız kalın yani mutsuzluğunuzun sebebi hayatınıza yeni biri girmemesi ve bunun kaygısı gibi geldi

Güçlü olmaktan yoruldum, birileri de bana destek olsun, yoldaşım olsun istiyorum...demişsin ;sen bu kadar acziyetini karşı tarafa yansıtıp zayıf yönlerini gösterirsen şayet kimse yaralarına yara bandı olmaz üzgünüm ,çoğu kötü zihniyetli şahıslar bunu koz olarak kullanıp senin mevcut yaralarını deşebilir .bunu da unutma derim dur bakalım bir kendine gel ilk önce

Bızımde bı akraba vardı kocasıyla dargındı annesınn evıbdeydı. Annesı olsemde bıdaha bu kızı o adama yollamam dıyordu. Tabı kızla kocası gızlı gızlı bulusmalar sevısmeler konusmalar ama hep gızlıydı benm dugunumde bakısıp bakısıp durmalar. Akraba dedıgım amcamın kızı kuzenım, esı ıse babamın dayısınn oglu hemde amcamnda dayısıoglu olmus oluyor yanı her 2 tarafta akraba neyse anladınz sız. Dugunmde bırbırkerune kur yapmalar o baskasını dansa kalfırıyor kız baskasını cok komıktı guzeldıde ne bıleyım ne olursa olsun bosansalarda es sonucta hayatından koparıp atamıyorsun tabı onlar ıcın konusuuorum. Bırzmanlar aynı catıda yasadıgın ınsnala nasıl ouyorsa ıkı yabancı oluyorsun. Neyse bu gızlı bulusmalar sonucu yenıden evlendıler oglan bızı aıleler ayırdı dedı kıxda aynı sekılde ve en son evlendılet ama bu sefer oglanın aılesı guya o kız akrabanız yanı soncta oda sızın kıızınız ama kıza kopek muamelesı yaptılar sen dargın gıttın gerıde sen tıpıs tıpıs geldin gıbısıne oglnında gogsu kabardı tabı aylarca gızlı saklı konstugu karısı gerı barısınca adamda "bakın nasılda kapıya getırdım" gururu olustu yanı akrabada olsa bu muameleyı gprdu. Sız sımdı esınıze mesaj atsanız yabancısınz soncta kımbılır ne det aılesı

Bosver gezmeye devam et hatta sosyal medyadanda uzak dur bısure ya. Oyle kendı halınde aılenle sevdıklerınle takıl.

neden boşanmıştınız peki? severek mi ayrıldınız? ve o da hala sizi seviyo mu?

Rahatsızlık verici şeyler yaptıgı içinmi engellediniz

Hayır, eski eşim o tarz şeyler yapmaz ve yapacak biri değil. Bana ya da aileme tek bir kötü sözü olmamıştır, hakkını yiyemem.

Yazarsa dayanamayıp cevap veririm diye engelledim

İyi de öyle bir anlatmissin ki, sanki yüzyıllik yalnızlık. :) Daha yeni yeni bir hoduk erkekten kurtuldun, biraz yalnızlığın bekarligin tadını çıkar. Çok mu istiyorsun, yeni gelene de hesap vermeyi, hayatına karıştırıp, kısıtlanmayı. Bunu her erkek belirli miktarlarda yapıyor. Ya bazı kadınları hiç anlamıyorum. :)

Green'im kuzum daha çok yeni boşandın, şu an karşına biri çıksa da sadece duygusal boşluğunu doldurmaya çalışırsın inan. Biraz daha zaman geçsin, çalış gez toz, maaşını doya doya kendine harca hele bi

Eski eşine mesaj falan atma sakın bırak, o akraba senin bu düğün benim gezsin dursun o anca

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle, evet ailemin yanındayım, sıkıntım yok, onlar da mutlu benimle olmaktan. Kardeşim yurtdışında, bir tek ben varım onların yanında, beraber olmamız çok hoşlarına gidiyor, ayrı eve çıkmamı istemiyorlar. Ben de şimdilik onlarla kalmaya devam ediyorum zaman ne gösterir bilinmez...

Evet yalnızlık korkum var, yani bu engel olabildiğim bir şey değil maalesef, böyle yaratılmışım. Yıllardır zaten mutsuzum ve mutlu olmak istiyorum artık, ama olmuyorsa da sizle dertleşmekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Dışardan kimseye böyle görünmüyorum, zaten uzak duruyorum, özellikle erkeklere karşı hep mesafem vardır, ince eleyip sık dokuyorum, e bu kadar seçici olunca zaten seçenekler çok çok azalıyor.

Tahmin ediyorum özellikle annesi artık eskiden bana yaptığının 10 katını yapma hakkını görür kendinde, ondan kendimi tutuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…