- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi greengirll
-
Kayinvalidenizin düştüğü duruma gerçekten çok üzüldfghjkkjhhbhjj..şaka şaka içim soğudu yeminle, ama yine evladini seven bi anaymış ki oğlunun yuvasını bizzat yıktığı için biraz da olsa üzülmüş, benimki basarabilseydi kurban keserdiAynı kurumda çalışıyoruz fakat uzağız birbirimize yani görmüyorum. Eski kv yi görmüşler sokakta, çok zayıflamış sıkıntılı imiş. O kadar, başka bir şey bilmiyorum.
Mahkemede kötüydü zaten, mahkeme çıkışı konuşmayı teklif etti kabul etmedim.
Yani o kadar zor bir durum ki, kalsam ayrı gitsem ayrı bir durumdu benim için.
Ha bu arda konuşmayarak çok iyi yapmışsınız, konussaydinizda geçti borun pazarı tarzinda bi cevap verseydiniz iyi olurdu ama boşverin, meydanda efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz,en güzel cevabi susarak vermişsinizKayinvalidenizin düştüğü duruma gerçekten çok üzüldfghjkkjhhbhjj..şaka şaka içim soğudu yeminle, ama yine evladini seven bi anaymış ki oğlunun yuvasını bizzat yıktığı için biraz da olsa üzülmüş, benimki basarabilseydi kurban keserdi
keşke bi konuşsaydınız ya, belki önemli bişey dicekti.. evet anlıyorum sizi o an gurur yaptınız ama böyle fırsatlar sonradan çıkmayabiliyorama kv sıkıntılıymış demek ki oğlu mutsuz.. belki o da size gelmek istiyor ama kabul etmezsiniz diye çekiniyor.. boşanmayı siz mi istemiştiniz?
Keşke kv ile konuşsaydınız, sanırım pişman olanlardan..ama burda eşiniz hatalı, ya bu kadar zor mu anne ile eşini ayrı yere koyup davranışları dengede tutmak..
Acaba hayatınızda sizi heyecanlandıran, size önem veren içinizi ısıtan biri çıksa karşınıza eski eşinizi böyle özlermiydiniz? İşte bunlar hep duygusal boşluk, duygusal açlık. Her duygu aşk sevgi değildir. Duygularımızı doğru yorumlamamız lazım öyle değil mi? Tekrar acı çekmemek için aynı yanlışı iki kez yapmamak için. Çünkü bir tanecik hayatımız var ve bu hayatta bazı yanlışları iki kez yapmamız tüm doğrularımızı götürebilir. Eski eşine mesaj attığın an o ex kayınvalide kişisi de ex koca da kuyruğu indiği yerden kaldıracaktır emin olun. İnsanlar değişmez. 7 sinde neyse 70 inde o. Sadece rol yapar ama değişmez. Siz tam tersi ex size mesaj atsa pişmanım dese bile inanmayacaksınız. Aynı şeyleri tekrar yaşamaya enerjiniz yoktur bence. Benim hiç yok hiç. Bırakın exe dönmeyi diğer erkeklerede güvenemiyorum. İnsanlara güvenim gitti. Benimkide aşırı uç. Bende duygularımda uçlarda. Bazen ölmeyi isteyecek kadar mutsuzum bazen hiç olmadığım kadar mutlu. Ailemde bu duygu karmaşasının farkında. Yaşadıklarımdan dolayı normal olduğunu düşünüyorum. Maddi durumum daha elverişli olsa mutlaka bir psikoloğa psikyatriye giderdim. Yürüyüşe dizilere başladım/ beğendiğim aşk sahnelerini günde 70 defa izliyorum. Neden? Aşk sevgi ihtiyacı oluştu deli gibi. Yada ordan yaralandık ordan sarmalanmak istiyoruz. İnş karşımıza exlere benzemeyen adam gibi adamlar çıkar da bizde bu dünyadaki diğer yarılarımızı bulmuş oluruz
Kayinvalidenizin düştüğü duruma gerçekten çok üzüldfghjkkjhhbhjj..şaka şaka içim soğudu yeminle, ama yine evladini seven bi anaymış ki oğlunun yuvasını bizzat yıktığı için biraz da olsa üzülmüş, benimki basarabilseydi kurban keserdi
ah ya ailesi yüzünden bitmiş güzelim evlilikO an yılların birikimi vardı, çok bunalmıştım ve tamamen bitirmiştim. Kv asla benim kişiliğimi kabul etmedi, hep yönetmek istedi beni, sürekli beni şikayet ediyordu oğluna, herkese.
Onun da istediğine eminim, ama emin olmadığım kısım annesi ile gene aynı sorunları yaşayacağımız ihtimali. Ve çok kızgınım ailesine çok, böyle karşıma geçseler ağzıma geleni sayasım var, o derece.
Şimdi mutlu musunuz merak ettim. Boşanmak üzereyim. Sevgim bitmedi ama anlaşamamaktan tükenmekten bu yola girdim tıpkı sizin gibi.
Canım demekki biraz daha zamana ihtiyacın var. Birine karşı için kıpır kıpır olduğunda bunların hiç biri kalmayacakilk zamanlara gore cok daha iyiyim ama sanirim duygularimi kaybettim hissizlestim yani. karsi cinse karsi asiri supheci oldum kimseye guvenemiyorum hep ayni seyleri yasama korkusu oluyor insanda hele ailem daha beter. bu gidişle herhalde yalniz olurum diyorum :) dugun gelinlik vs hicbir seye hevesim yok beni heyecanlandırmıyor hiçbiri. şimdilik boyle
Boşanma psikolojisini okuduğumda bunların olacağı yazıyordu. Yaşadıklarınız normal. İnsanın her şeye sıfırdan bile değil eksiden başlıyorilk zamanlara gore cok daha iyiyim ama sanirim duygularimi kaybettim hissizlestim yani. karsi cinse karsi asiri supheci oldum kimseye guvenemiyorum hep ayni seyleri yasama korkusu oluyor insanda hele ailem daha beter. bu gidişle herhalde yalniz olurum diyorum :) dugun gelinlik vs hicbir seye hevesim yok beni heyecanlandırmıyor hiçbiri. şimdilik boyle
Mutsuz olmanın sebebi mutluluğu başkalarında arıyor oluşun. Bir evliliği bitirmek kolay değil. Uzun süreli bir alışkanlığı bırakmak gibi birşey. Şu an içinde bu yüzden olan bir boşluk var. O boşluğu kişilerle değil de hayatına ekleyeceğin yeni ve sağlıklı alışkanlıklarla değiştirmelisinEvet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
Hayatında erkek olmayınca mutlu olunmuyor mu? Ne saçma
Bışverrr kim ne derse desinhayatımda erkek olmadığı için mutsuz değilim, ki konuyu açalı epey oldu bir süreçten geçiyorum ve takdir edersiniz ki pat diye birden mutlu olunmuyor, 6 yıllık bir evliliği bitirmek büyük bir boşluk yaratıyor
Eski eşinize mesaj atmayı düşünecek kadarhayatımda erkek olmadığı için mutsuz değilim, ki konuyu açalı epey oldu bir süreçten geçiyorum ve takdir edersiniz ki pat diye birden mutlu olunmuyor, 6 yıllık bir evliliği bitirmek büyük bir boşluk yaratıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?