mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayinvalidenizin düştüğü duruma gerçekten çok üzüldfghjkkjhhbhjj..şaka şaka içim soğudu yeminle, ama yine evladini seven bi anaymış ki oğlunun yuvasını bizzat yıktığı için biraz da olsa üzülmüş, benimki basarabilseydi kurban keserdi

Ha bu arda konuşmayarak çok iyi yapmışsınız, konussaydinizda geçti borun pazarı tarzinda bi cevap verseydiniz iyi olurdu ama boşverin, meydanda efelik edenin tenhada özrü kabul olmaz,en güzel cevabi susarak vermişsiniz

O an yılların birikimi vardı, çok bunalmıştım ve tamamen bitirmiştim. Kv asla benim kişiliğimi kabul etmedi, hep yönetmek istedi beni, sürekli beni şikayet ediyordu oğluna, herkese.

Onun da istediğine eminim, ama emin olmadığım kısım annesi ile gene aynı sorunları yaşayacağımız ihtimali. Ve çok kızgınım ailesine çok, böyle karşıma geçseler ağzıma geleni sayasım var, o derece.

Keşke kv ile konuşsaydınız, sanırım pişman olanlardan..ama burda eşiniz hatalı, ya bu kadar zor mu anne ile eşini ayrı yere koyup davranışları dengede tutmak..

Ben kv ile defalarca konuştum, gene küstü gene konuştum gene küstü. Bana hiç bir şey söylemiyor, tüm "kusurlarımı" arkamdan akrabalarıma anlatıyor, annemle babamla konuşmuyor aileme saygısı yok. O kadınla konuşup anlaşmam mümkün değil, o kadar sinirliyim ki ona zaten sakin kalamam biliyorum.

Ah işte beni anlatmışsınız, ben de birebir bunları yaşıyorum. Sigaraya başladım, hayatımda içmezdim. Belirsizlik, güvensizlik, isteksizlik mevcut.

Tüm gün doluyum ama ah bu kafam hiç susmuyor, hiç. Ailem de mutlu olmamı istiyor, yıllardır deli gibi torun bekliyorlar zaten. Annem diyor kızım bak mükemmel evlilik yok, sen sanıyor musun ki mükemmel adamı bulacaksın, hepsinin kusuru vardır diyor, eski eşimi severdi ailem, kötü konuşmuyorlar hakkında, bana da karışmıyorlar.

Benim hevesim kaçtı açıkçası, bu saatten sonra yeni biriyle tanışsam bile tanış, güven, yok ailesi yok şusu busu çok zor geliyor bana çok...

Bence üzülmedi yuva yıktığına, oğlu üzgün diye ve eğer birileri onu suçladıysa sarstığı "mükemmel" imajına üzülmüştür.

ah ya ailesi yüzünden bitmiş güzelim evlilik cidden üzüldüm.. ama eşiniz de keşke arada denge tutturabilseymiş.. o da ne yapacağını bilememiş demek ki.. umarım barışırsınız.. umarım eşinizin alı başına gelir bu sefer .. umarım ilk adımı o atar.. ama sakın siz atmayın..

Şimdi mutlu musunuz merak ettim. Boşanmak üzereyim. Sevgim bitmedi ama anlaşamamaktan tükenmekten bu yola girdim tıpkı sizin gibi.

Şimdi mutlu musunuz merak ettim. Boşanmak üzereyim. Sevgim bitmedi ama anlaşamamaktan tükenmekten bu yola girdim tıpkı sizin gibi.

ilk zamanlara gore cok daha iyiyim ama sanirim duygularimi kaybettim hissizlestim yani. karsi cinse karsi asiri supheci oldum kimseye guvenemiyorum hep ayni seyleri yasama korkusu oluyor insanda hele ailem daha beter. bu gidişle herhalde yalniz olurum diyorum :) dugun gelinlik vs hicbir seye hevesim yok beni heyecanlandırmıyor hiçbiri. şimdilik boyle

Canım demekki biraz daha zamana ihtiyacın var. Birine karşı için kıpır kıpır olduğunda bunların hiç biri kalmayacak

Daha hersey cok taze.
Yaralanmissin ve yaralarini birisi sarsin istiyorsun. Ancak boyle iyilesirim saniyosum. Hic saglikli bulmuyorum ama bu durumu.
Simdi seni ayaga kaldirmak icin birisi gelse, o senin dunyan, hayatinin merkezi olacak.
Ama ya geri giderse? O zmn hayatin bi sefer daha basina yikilacak.
Oysa boyle zor iliskilerden sonra insan kendi kendine merhem olmali.
Kendi kendini dustugun yerden kaldir ve sonra hayatina tuz biber niyetli birileriyle tanismayi dusunebilirsin. Ama simdi degil.

Ayrica zaten simdi gelse o kisi, farkindamisin bilmem. Su hassas, narin doneminde oldgundan saglam bi durus gosteremezsin. Buda bariz yeni yeni yanlis kararlar yanlis secimler demek. Zaman lazim.

Boşanma psikolojisini okuduğumda bunların olacağı yazıyordu. Yaşadıklarınız normal. İnsanın her şeye sıfırdan bile değil eksiden başlıyor

şuan yaşadığın çok normal ama bunun adı duygusal boşluk, sakın böyle bir hata yapma lütfen. Aklını mesgul, kısa bir mutluluk anı kurtarmak için önüne gelecek gerçek mutluluğundan olma.

Mutsuz olmanın sebebi mutluluğu başkalarında arıyor oluşun. Bir evliliği bitirmek kolay değil. Uzun süreli bir alışkanlığı bırakmak gibi birşey. Şu an içinde bu yüzden olan bir boşluk var. O boşluğu kişilerle değil de hayatına ekleyeceğin yeni ve sağlıklı alışkanlıklarla değiştirmelisin

Hayatında erkek olmayınca mutlu olunmuyor mu? Ne saçma

hayatımda erkek olmadığı için mutsuz değilim, ki konuyu açalı epey oldu bir süreçten geçiyorum ve takdir edersiniz ki pat diye birden mutlu olunmuyor, 6 yıllık bir evliliği bitirmek büyük bir boşluk yaratıyor

Bışverrr kim ne derse desin
Gençsin tabiki sevmek sevilmek seninde hakkın
Hayatında erkek olmayınca mutlu olunmuyor mu diyenler eşi yada sevgilisi olmayınca karalar bağlamıyor muymuş?
Tabi insanın bir tarafı boş kalır
Kim yalnız olmak ister bıraksınlar
Kısmet bu
Belli mi olur karşına biri çıkar ayakların yerden kesilir yine aşık olursun bi bakmışsın evlenmişsin
Akışa bırak
Zaman herseyin ilacı

Eski eşinize mesaj atmayı düşünecek kadar

Neyse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…