- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bosver gezmeye devam et hatta sosyal medyadanda uzak dur bısure ya. Oyle kendı halınde aılenle sevdıklerınle takıl.
inşallah bundan sonraki hayatınız da her şey gönlünüzce olurDışardan kimseye böyle görünmüyorum, zaten uzak duruyorum, özellikle erkeklere karşı hep mesafem vardır, ince eleyip sık dokuyorum, e bu kadar seçici olunca zaten seçenekler çok çok azalıyor.
neden boşanmıştınız peki? severek mi ayrıldınız? ve o da hala sizi seviyo mu?
İyi de öyle bir anlatmissin ki, sanki yüzyıllik yalnızlık. :) Daha yeni yeni bir hoduk erkekten kurtuldun, biraz yalnızlığın bekarligin tadını çıkar. Çok mu istiyorsun, yeni gelene de hesap vermeyi, hayatına karıştırıp, kısıtlanmayı. Bunu her erkek belirli miktarlarda yapıyor. Ya bazı kadınları hiç anlamıyorum. :)
ailesine çok mu bağlıydı, sürekli onlarla görüşmek mi istiyodu?Birçok sebep var ama ana sebep ailesi. Evet seviyordum ama sevgi yetmedi.
Green'im kuzum daha çok yeni boşandın, şu an karşına biri çıksa da sadece duygusal boşluğunu doldurmaya çalışırsın inan. Biraz daha zaman geçsin, çalış gez toz, maaşını doya doya kendine harca hele bi
Eski eşine mesaj falan atma sakın bırak, o akraba senin bu düğün benim gezsin dursun o anca
ailesine çok mu bağlıydı, sürekli onlarla görüşmek mi istiyodu?
Mutlu olmanız için hayatınızda bir erkeğin olmasına gerek yok. Hiç bir probleminiz yok duygusal boşluğa düşmüşsünüz ama yapmayın. Evet her insan sevmek sevilmek ister ama sırf hayatında erkek yok diye mutsuzum dememeli...Evet kızlar, martta boşandım, hep huzur isterdim hayatımda, boşandığım günden beri olmadığım kadar huzurluyum yani canımı sıkan bir şey olmadı, iş değişikliği vs yaşadım, tatile gittim gezdim tozdum dinlendim. Gelin görün ki ÇOK MUTSUZUM. Kimseyle bir ilişkim yok, karşıma çıkan da yok, adeta görünmez bir insanım. Ben sevgi aşk en azından flört istiyorum ama o bile yok.
Eski eşime bile mesaj atmayı düşünüyorum ciddi ciddi, yalnızlıktan. Şükretmiyorsun demeyin, her gün şükrediyorum, namazımı kılıyorum, duamı ibadetimi herşeyimi yerine getirmeye çalışıyorum, ailemle aram iyi, onları da mutlu etmeye çalışıyorum, ama içten içe çok mutsuz ve yalnızım....
son zamanlarda hep böyle evlilikler duymya başladım.. ama sanki ailesine düşkün olmayan erkek yok gibi.. başka sorunlarınız neydi?Ailesi sürekli görüşmek istiyordu, annesi boğuyordu beni ve asla memnun olmayıp sürekli küsüyordu, resmen yalakalık bekliyordu benden.
Bensiz gitmezdi ailesine, illa benle gitmek isterdi, ben gitmeyince gitmezdi.
Aahaha güldüm alemsiniz , evet azıcık seviyorum sahiplenmeyi korunmayı ama hesap vermek falan hiç bana göre değil. Evliliğimde de bu tarz sorunlar yaşamamıştım açıkçası.
E kolay değil ki canım benim, olacak böyle ara ara sen alışana kadar.. Sonuçta kanlı bıçaklı nefretle boşanmadınız, ama en doğru kararı verdin. Devamlı anasının babasının ağzının içine düşen, evli olmayı geçtim yetişkin olmayı bile henüz anlayamamış bir adamla ömür boyu ne yapacaktın?Amannn o ve akraba gezisi mi :) Resmen bahane ve annesinin ağızlarıydı onlar, adam bensiz avm ye gitmek istemezdi, o derece yapışık yaşamak istiyordu. Tatile bile çıkmadı , ben ailemle çıktım gezdim tozdum. Onun derdi ailesinin gönlünü hoş tutmamdı, ben de o kötü niyetli, ne yapsam memnun olmayan kadınla daha fazla yapamadım.
Atmayacağım mesaj ama arada özlüyorum yalan değil
E kolay değil ki canım benim, olacak böyle ara ara sen alışana kadar.. Sonuçta kanlı bıçaklı nefretle boşanmadınız, ama en doğru kararı verdin. Devamlı anasının babasının ağzının içine düşen, evli olmayı geçtim yetişkin olmayı bile henüz anlayamamış bir adamla ömür boyu ne yapacaktın?
Ne yapsan kulp buluyordu biliyorsun, hiçbir zaman tam anlamıyla memnun olamıyordu. Bu senin de psikolojini bozuyordu, önünde çok güzel yıllar var. Kendi parasını kazanan, genç güzel bekar bir kadınsın artık. Ben inanıyorum Rabbimin senin için tahmin edemeyeceğin kadar güzel planları var
Aynı şeyleri yazacaktım.Kafanızı meşgul edecek uğraşlar bulun, uzun vadede..
Hobiler edinin..
Arkadaşlarınızla görüşün.
Yeni insanlar tanıyın, yeni yerler görün...
Kendinize zaman verin.
Şu an içinde bulunduğunuz duygusal boşluktan dolayı böyle hissediyorsunuz, çok çok normal.
Ama lütfen kendinize zaman verin
Bence bi cesaret numarasını silin rehberden..engelli heryerden
Bence siz eski eşinizi hala seviyorsunuzHayır, eski eşim o tarz şeyler yapmaz ve yapacak biri değil. Bana ya da aileme tek bir kötü sözü olmamıştır, hakkını yiyemem.
Yazarsa dayanamayıp cevap veririm diye engelledim
Sizin boşanmanız beni çok şaşırtmıştı. Eşinizin akraba gezmelerini ve Aslan burcu olduğunu hatırlıyorum. Siz hep eksiklere mi bakıyorsunuz acaba? İyi bir aileniz var, işiniz var, tatile gitmişsiniz, sağlıklısınız. Aşk ta olur. Yeni boşandınız.
Geçen ablamın ilişkiler üzerine okuduğu bir kitaba göz attım öyle üstten. Boşandıktan ne kadar sonra yeni bir ilişkiye başlamalı diye bir konu vardı. 12 ile 18 ay arası yeni bir ilişkiye başlanmaması gerektiği, sağlıklı olmadığı vs yazıyordu. Bu süreçte sığınılacak bir liman aramanın doğallığı gibi konulara değiniliyordu. Fakat doğru değil. Kendine zaman tanı.
kitabın adı ne merak ettim :) ilişkilerle ilgili bişeyler öğrenmeye ihtiyacım var :)Geçen ablamın ilişkiler üzerine okuduğu bir kitaba göz attım öyle üstten. Boşandıktan ne kadar sonra yeni bir ilişkiye başlamalı diye bir konu vardı. 12 ile 18 ay arası yeni bir ilişkiye başlanmaması gerektiği, sağlıklı olmadığı vs yazıyordu. Bu süreçte sığınılacak bir liman aramanın doğallığı gibi konulara değiniliyordu. Fakat doğru değil. Kendine zaman tanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?