mutlu olayım diye boşandım ama çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok şey istemiyorsanız. Fakat dediğiniz doğru. Her zaman birşeyler eksiktir. Benim hayatımda hiç tam olmadı. Biz mutluluğu seçeriz. Kimisi kocam işten eve geliyor der. Mutlu olur. Kimisi hiç sosyal değil pısırık der mutsuz olur. Kimisi işim çok iyi der mutlu olur. Kimisi kariyer yapamıyorum der mutsuz olur. Herkesin beklentisi farklı. Mutluluğu seçmek lazım. Çünkü birşeyler hep eksik olacak.

Sevgiyi sadece insnda ararsanız mutsuz olursunuz tabi.. Gökyüzüne bakın denizi izleyin muzik dinleyin ailenize vakit ayırın. Bakın sevgi beklediniz ve olmadı nie hala flört falan. Az bi kendinize gelmeye bakın tatile gidip tatilde de ahlayıp vahlarsanız olmaz tabi.

acaba eşiniz ne durumda, o pişman mıdır olanlara, hiç haber alıyo musunuz?

Aynı kurumda çalışıyoruz fakat uzağız birbirimize yani görmüyorum. Eski kv yi görmüşler sokakta, çok zayıflamış sıkıntılı imiş. O kadar, başka bir şey bilmiyorum.

Mahkemede kötüydü zaten, mahkeme çıkışı konuşmayı teklif etti kabul etmedim.

Yani o kadar zor bir durum ki, kalsam ayrı gitsem ayrı bir durumdu benim için.

Belkide alışkanlık..gerçekten seviyor olsaydınız kolay kolay boşanma kararı alamazdınız

Bazen sevgi çözmüyor sorunları. Bir çok kişi biliyor forumda, ben yıllardır mücadele ediyordum zaten. Ama annesi asla bırakmadı, asla huzur vermedi.

Bilmiyorum belki de alışkanlık, ama özlüyorum, kokusu geliyor burnuma hep, sıcaklığı, yaşadıklarımız...

keşke bi konuşsaydınız ya, belki önemli bişey dicekti.. evet anlıyorum sizi o an gurur yaptınız ama böyle fırsatlar sonradan çıkmayabiliyor ama kv sıkıntılıymış demek ki oğlu mutsuz.. belki o da size gelmek istiyor ama kabul etmezsiniz diye çekiniyor.. boşanmayı siz mi istemiştiniz?

Keşke kv ile konuşsaydınız, sanırım pişman olanlardan..ama burda eşiniz hatalı, ya bu kadar zor mu anne ile eşini ayrı yere koyup davranışları dengede tutmak..

Acaba hayatınızda sizi heyecanlandıran, size önem veren içinizi ısıtan biri çıksa karşınıza eski eşinizi böyle özlermiydiniz? İşte bunlar hep duygusal boşluk, duygusal açlık. Her duygu aşk sevgi değildir. Duygularımızı doğru yorumlamamız lazım öyle değil mi? Tekrar acı çekmemek için aynı yanlışı iki kez yapmamak için. Çünkü bir tanecik hayatımız var ve bu hayatta bazı yanlışları iki kez yapmamız tüm doğrularımızı götürebilir. Eski eşine mesaj attığın an o ex kayınvalide kişisi de ex koca da kuyruğu indiği yerden kaldıracaktır emin olun. İnsanlar değişmez. 7 sinde neyse 70 inde o. Sadece rol yapar ama değişmez. Siz tam tersi ex size mesaj atsa pişmanım dese bile inanmayacaksınız. Aynı şeyleri tekrar yaşamaya enerjiniz yoktur bence. Benim hiç yok hiç. Bırakın exe dönmeyi diğer erkeklerede güvenemiyorum. İnsanlara güvenim gitti. Benimkide aşırı uç. Bende duygularımda uçlarda. Bazen ölmeyi isteyecek kadar mutsuzum bazen hiç olmadığım kadar mutlu. Ailemde bu duygu karmaşasının farkında. Yaşadıklarımdan dolayı normal olduğunu düşünüyorum. Maddi durumum daha elverişli olsa mutlaka bir psikoloğa psikyatriye giderdim. Yürüyüşe dizilere başladım/ beğendiğim aşk sahnelerini günde 70 defa izliyorum. Neden? Aşk sevgi ihtiyacı oluştu deli gibi. Yada ordan yaralandık ordan sarmalanmak istiyoruz. İnş karşımıza exlere benzemeyen adam gibi adamlar çıkar da bizde bu dünyadaki diğer yarılarımızı bulmuş oluruz

Sakın sakın
Ex den next olmaz :))

Daha çok yeni zaman ver kendine 1 sene olmamış ne bu acele. Kafayı dağıt başka şeylere yönel.

Ne kadar uzuldum. Kokusu burnumda demissin. Eğer bunları duysa ne hissederdi eski esin.
Kolay mi kuruluyor bir yuva.
Keşke değerini bilse insan keşke.
Üzmek , kırmak, dökmek , israf etmek en kolayı.
Değer bilmek butun mesele azizim.

Senin hikayeni bilmiyorum. Yolunu neden ayırdığını da. Sadece üzüldüm. Satir aralarında yaralı bir kadin gordum.Hakkinda hayirlisi olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…