- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Bir sene bile geçmeden bu hale gelmek abartı değil mi?
evet bence de çok seviyosunuz halaEvet sanırım...
evet bence de çok seviyosunuz hala
Çok şey istemiyorsanız. Fakat dediğiniz doğru. Her zaman birşeyler eksiktir. Benim hayatımda hiç tam olmadı. Biz mutluluğu seçeriz. Kimisi kocam işten eve geliyor der. Mutlu olur. Kimisi hiç sosyal değil pısırık der mutsuz olur. Kimisi işim çok iyi der mutlu olur. Kimisi kariyer yapamıyorum der mutsuz olur. Herkesin beklentisi farklı. Mutluluğu seçmek lazım. Çünkü birşeyler hep eksik olacak.Bunu düşünüyorum ben de , acaba diyorum hep ne eksikse ona mı odaklanıyorum? Evliyken de hayatım mükemmel değildi, şu an da değil. Sanırım mükemmel, sorunsuz bir hayat yok.
Bir de şu var, benim aşık olacağım saygı duyacağım erkek benden üstün olmalı, maddi manevi. Bana bir şey katmalı. Eşim manevi olarak bana bir şey katan, okuyan, kendini geliştiren biri değildi. Evet işinde çok çok iyiydi , ama ben genel olarak da bir şeyler bekledim. Sanırım çok şey istiyorum
Bir erkekte hiçbir zaman dış görünüş aramadım, şekilci değilim ama manevi ve duygusal doyum istiyorum.
acaba eşiniz ne durumda, o pişman mıdır olanlara, hiç haber alıyo musunuz?Bizim eşimle tüm sorunumuz hep ailesi hatta annesi kaynaklıydı çünkü. Hiçbir zaman memnun olmayan, asla beni ve ailemi sevmeyen saymayan bir insandı, şimdi yuvamız yıkıldı umarım mutludur.
Hangi kitaptı?
Hatırlamıyorum ki, bir ay kadar oldu ama yakında yine gideceğim. Resmini çekip atarım.kitabın adı ne merak ettim :) ilişkilerle ilgili bişeyler öğrenmeye ihtiyacım var :)
teşekkürler :)Hatırlamıyorum ki, bir ay kadar oldu ama yakında yine gideceğim. Resmini çekip atarım.
Belkide alışkanlık..gerçekten seviyor olsaydınız kolay kolay boşanma kararı alamazdınızEvet sanırım...
acaba eşiniz ne durumda, o pişman mıdır olanlara, hiç haber alıyo musunuz?
Belkide alışkanlık..gerçekten seviyor olsaydınız kolay kolay boşanma kararı alamazdınız
keşke bi konuşsaydınız ya, belki önemli bişey dicekti.. evet anlıyorum sizi o an gurur yaptınız ama böyle fırsatlar sonradan çıkmayabiliyorAynı kurumda çalışıyoruz fakat uzağız birbirimize yani görmüyorum. Eski kv yi görmüşler sokakta, çok zayıflamış sıkıntılı imiş. O kadar, başka bir şey bilmiyorum.
Mahkemede kötüydü zaten, mahkeme çıkışı konuşmayı teklif etti kabul etmedim.
Yani o kadar zor bir durum ki, kalsam ayrı gitsem ayrı bir durumdu benim için.
Bazen sevgi çözmüyor sorunları. Bir çok kişi biliyor forumda, ben yıllardır mücadele ediyordum zaten. Ama annesi asla bırakmadı, asla huzur vermedi.
Bilmiyorum belki de alışkanlık, ama özlüyorum, kokusu geliyor burnuma hep, sıcaklığı, yaşadıklarımız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?