- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
Inanin o anda kitlendim kaldim yazarken bile elim titreyerek yazdim o.an cevap.bile veremedim ne diyorsun sen nasil boyle konusursun diyemedimSuratina bir tane gecirseydin... Manyak herife bak ...
Kizlar biliyorsunuz birkac senedir iliskim vardi birlikte olmustuk falan ama bana yapmadigi.kalmadi.en sonunda ayrilabildim.ve bitti diye seviniyorken bugun arkadasimla disardaydim ve ayrildigim erkek arkadasimin kankasi yanima geldi.benimde arkadasim olur konustuk bana dediği sey bu cocuk bircok insana birlikte olduğunuzu anlatti bundan sonra senin yasayacagin iliskilerde herkes senin birlikte olmani bekler evlenemezsin bile aman ne olacak sende evlenme gibi seyler soyledi. Ben hicbirsey diyemedim dondum kaldim arkadasim cildirdi buna bagirdi cagirdi masadan kovdu herkes bakiyor falan sonra ben baya agladim, ah ah keske boyle birseyi yasamasaymisim kizlar bende pismanim ama suan maalesef geriye ceviremiyorum... Peki ya gercekten ben artik mutlu olamam mi ? Ben yeni ilsikimde falan bu seyi yasamak istemiyorum artik tiksindim cunku. Yasadigimiz sehirdede bircok arkadaşımız vs. Yasadiklarimizi biliyor ben asla evlenemiycek.miyim evladim olmayacakmi benim inanin saatlerdir o kadar agladim ki eve bile nasil.geldim bilmiyorum
Of of boyle kac saattir instagramda evli insanlara falan bakiyorum agliyorum kimle.sevgili olsam birlikte oldugumuzu onun ailesine kadar yayip beni rezil edecekmis gibi geliyor hep arkadasida oyle deyince mahvoldumHer insan hata yapar. Önemli olan hatayı tekrar ettirmemek.. Tabiki de mutlu olacaksın, tabiki de anne olacaksın. Yeter ki hayatına girecek insanlar bunlar gibi karaktersiz olmasın.
Ben zaten bu erkek arkadasimdan binbir zorlukla.kurtuldum.asla.iliski düşünmüyorum yeniden ama bu cocuk baya takintiliydi.ayrildik hala.millete benimle yaşadıklarını anlatiyormus bugun eve donerken.yanimda arkadasim olmasa o srf...n evine gidecektem evini basina yikmaya ama sakinlestim evime geldim düşünüp durmaktan kafayi yedim resmen artik.cocuk oyle emin oyle igrenc konustu kiCnm sen sevmişsin ilişki yaşamışsın bunda ayıp yok bu senin tercihin kimse seni bununla suçlayamaz evet keşke değecek biri olsaydı ama olmuş bir kere. Sana gelip bunu söyleyenlere Gül geç sakın yüzünü düşürme öyleymiş bende duydum daha önce de ve konuyu kapat kimseyle özel hayatını konuşmak zorunda değilsin hele böyle irdeleyenlerle. Ve hayatına bir süre kimseyi sokma kendini toparla. bi gün gerçekten sevileceksin ve Mutlu olacaksın
Haklisiniz.keske bu gucu.kendimde bulabilsem bir an onceSaçmalama. Tabi ki karşına seni seven, seveceğin insanlar çıkacak. Belki evleneceksin, mutlu olacaksın. Ama böyle düşünür kendini bu kadar ezik görürsen erkek milleti de seni ezer yavrum.
Yaşadığın şeyin arkasında durur, istedim yaşadım çok da iyi yaptım işine gelirse paşam dersen o herifler de senin kolay lokma olmadığını, kendine güvenli bir kadın olduğunu anlar, ona göre davranırlar. Ama sana bişi söylemem lazım, ben böyle bi hata yaptım, çok pişmanım, beni kabul edermisin dersen o güzel totoşuna tekmeyi yersin.
Haklisiniz.keske bu gucu.kendimde bulabilsem bir an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?