mutlu olma ihtimalim bitti mi sizce ya

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
Kizlar biliyorsunuz birkac senedir iliskim vardi birlikte olmustuk falan ama bana yapmadigi.kalmadi.en sonunda ayrilabildim.ve bitti diye seviniyorken bugun arkadasimla disardaydim ve ayrildigim erkek arkadasimin kankasi yanima geldi.benimde arkadasim olur konustuk bana dediği sey bu cocuk bircok insana birlikte olduğunuzu anlatti bundan sonra senin yasayacagin iliskilerde herkes senin birlikte olmani bekler evlenemezsin bile aman ne olacak sende evlenme gibi seyler soyledi. Ben hicbirsey diyemedim dondum kaldim arkadasim cildirdi buna bagirdi cagirdi masadan kovdu herkes bakiyor falan sonra ben baya agladim, ah ah keske boyle birseyi yasamasaymisim kizlar bende pismanim ama suan maalesef geriye ceviremiyorum... Peki ya gercekten ben artik mutlu olamam mi ? Ben yeni ilsikimde falan bu seyi yasamak istemiyorum artik tiksindim cunku. Yasadigimiz sehirdede bircok arkadaşımız vs. Yasadiklarimizi biliyor ben asla evlenemiycek.miyim evladim olmayacakmi benim inanin saatlerdir o kadar agladim ki eve bile nasil.geldim bilmiyorum

Her insan hata yapar. Önemli olan hatayı tekrar ettirmemek.. Tabiki de mutlu olacaksın, tabiki de anne olacaksın. Yeter ki hayatına girecek insanlar bunlar gibi karaktersiz olmasın.

Saçmalama. Tabi ki karşına seni seven, seveceğin insanlar çıkacak. Belki evleneceksin, mutlu olacaksın. Ama böyle düşünür kendini bu kadar ezik görürsen erkek milleti de seni ezer yavrum.
Yaşadığın şeyin arkasında durur, istedim yaşadım çok da iyi yaptım işine gelirse paşam dersen o herifler de senin kolay lokma olmadığını, kendine güvenli bir kadın olduğunu anlar, ona göre davranırlar. Ama sana bişi söylemem lazım, ben böyle bi hata yaptım, çok pişmanım, beni kabul edermisin dersen o güzel totoşuna tekmeyi yersin.

Cnm sen sevmişsin ilişki yaşamışsın bunda ayıp yok bu senin tercihin kimse seni bununla suçlayamaz evet keşke değecek biri olsaydı ama olmuş bir kere. Sana gelip bunu söyleyenlere Gül geç sakın yüzünü düşürme öyleymiş bende duydum daha önce de ve konuyu kapat kimseyle özel hayatını konuşmak zorunda değilsin hele böyle irdeleyenlerle. Ve hayatına bir süre kimseyi sokma kendini toparla. bi gün gerçekten sevileceksin ve Mutlu olacaksın

Her insan hata yapar. Önemli olan hatayı tekrar ettirmemek.. Tabiki de mutlu olacaksın, tabiki de anne olacaksın. Yeter ki hayatına girecek insanlar bunlar gibi karaktersiz olmasın.
Of of boyle kac saattir instagramda evli insanlara falan bakiyorum agliyorum kimle.sevgili olsam birlikte oldugumuzu onun ailesine kadar yayip beni rezil edecekmis gibi geliyor hep arkadasida oyle deyince mahvoldum

Saçmalama illaki seni sen olarak sevip benimseyerek sevecek birini bulursun. Ama tabi bundan sonra bu hatayı asla yapma. Görüyorsun elin ağzı torba değil.

Gencsin. Tam hata yapma yaşın. Ama ağzına bir kere yandiysa artık tekrarlama. Tövbe et. Şeytan seni çabuk kandirir ama sen kanma.
Tabiki de evlenirsin çocuğun da olur. Neden olmasın? Ama yeter ki böyle salak insanları çevrenden uzaklastir. Sana kimsenin laf söylemesine izin verme..
Hakkında umarım hayırlısı olur..

arkadaşın terbiyesiz eski sevgilin bin katı terbiyesizmiş..
şehir değiştirirsin sen de ne çok biliyomuş o
atyrıca herkes onlar gibi pis niyetli değil..

Ben zaten bu erkek arkadasimdan binbir zorlukla.kurtuldum.asla.iliski düşünmüyorum yeniden ama bu cocuk baya takintiliydi.ayrildik hala.millete benimle yaşadıklarını anlatiyormus bugun eve donerken.yanimda arkadasim olmasa o srf...n evine gidecektem evini basina yikmaya ama sakinlestim evime geldim düşünüp durmaktan kafayi yedim resmen artik.cocuk oyle emin oyle igrenc konustu ki

Haklisiniz.keske bu gucu.kendimde bulabilsem bir an once

Haklisiniz.keske bu gucu.kendimde bulabilsem bir an once

Kendine zaman tanı, yaşın daha çok küçük.
Bir süre erkek sinek bile yaklaştırma etrafına. Çok oku, çok öğren kendini geliştir. Bir kaç sene sonra bunun ne kadar önemsiz bir mevzu olduğunu anlayacaksın zaten.
İnan erkekler kadınlardan daha az önem veriyor bu tip şeylere. Burda seni hırpalayacaklar şimdi. Ama gerçek dünya değil burası aklından çıkarma.

saçmalama yahu. sanki ayrılırken senin rahmini yerinden söktü aldı. evladım olmayacak falan ne arabesk
evlenmeden önce birlikteliği bu kadar çok kafaya takmayın
çok takıyorsanız da bi zahmet yapmayın.
milyonlarca insan senin gibi zaten.
sanki evlenmeyenlerin sorunu sadece bekaret

zaten sevdginle birlikte olmussun die sana sdce cinsel obje gzuyle bakacak o sekilde davranacak cahil pislik insanlari Allah karsina cikarmasin. bosver canim ya. dunyayi gec turkiyede tek sen misin sevdgiyle brlikte olan. milyonlarca kiz var. umursama karsina iyi insanlar cikacaktr. onda zaten namus kavrami olsa seninle brlikte olmus senin elinj ayagini oper sana sahip cikardi . keyfine bak sen kapa kulaklarni umursama o cildirsin.

Niye bu özel olayı herkes biliyor ki :/
Erkek kişisi söylemiş olsa dahi sen arkadaşlarım falan biliyor diyorsun.
Bunu ilerde gerçekten güveneceğin biri olursa ona söylersin özel bir durum çünkü.
Ve evlenip boşananlar bile yeniden aşık olup evleniyor umutsuz olma bu olayı yaşadın diye kendine haksızlık etme.

O erkeklerin hepside bakir ya sana çamur atacaklar dimi?))
Aldığın kararların arkasında dur.sen severek ve isteyerek birlikte oldun.yanlış birşey yapmadin.
Neden evlenemeyecekmissin?Ne kara cahil ve odunmus bu lafi eden kişi.Bu kişilerden uzak dur.
Kimsenin karşısında ezilme bu yüzden. Senin vücudun senin kararların hiçkimseyi ilgilendirmez. Hatta bundan sonra bir ilişkiye başladığında bunu açıklamaya bile çalışma. Saygı duyacaksa ne ala yoksa yol ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…