mutlu olma ihtimalim bitti mi sizce ya

Evrimini tamamlayamamış canlılar konuşur öyle boş boş, ikiniz de aynı durumdasınız, kendisi de biriyle olmuş, ama bekaret hep kadın üzerinden yürüyor bu canlı türünde. Böyle kadını cinsel organdan ibaret gören türlerle muhattap olma bundan sonra, tehlikeliler. Küçük bir yerde mi yaşıyorsun, eğer öyleyse ordan kurtar kendini. 21 yaşındasın önce kariyerine ve eğitimine odaklan, sen güçlü olursan bu ne idüğü belirsizler yanına bile yaklaşamaz.

erkek arkadsım gecen yaz herkese anlattı cunku oncekı konumu okuyun isterseniz

adanada yasıyorum ama okul arkadaslar vs ortak olduğundan birçok insana anlattı

bir erkek gözüyle öyle şeyler deyince dondum kaldım aklımdan cıkaramadım en son burda sorayım kendıme gelırım belki dedim haklısınız ama içimde hep ya ilerde evlenecegım insnaın ailesi duyarsa korkusu olacak

o son bır senedır hastaya bağlamıştı gecen yaz mıllete anlattı ayrıldığım için sonra ailemle tehtid ettı bende mecburen barıstım sevgı degıl takıntıydı bır sene zorla tuttu allahın belası zar zor kurtuldum derken sımıdde böyle eksik gibi o cocuk bana onları deyınce içime oturdu

haklısınız

Bisi olmaz ya ozguvenini yitirme boyle

Nerden duyacaklar?esin sana saygılı bir insan olursa zaten bunu mesele haline getirmez asla..
Başkalarının ne dediğini de boşver.onlar herkese herşeyi söylerler zaten..

Bak ablacim 32 yasindayim sunu birebir tevrube ettim
Sen kendine saygu duymazsan, kendine guvenin olmazss inssnlar sana saygi duyma deger vermez umursamaz
Sen yasadiklarininda arkasinda dur
Hatalarindan ders cikar ama kendine olan guvenini yitirme
Sen degerlisin, deger ver kendine

odama gecen gun böyle seyler yazdım astım ya benı öyle bir hale soktu kı daha ıkı hafta önce okulumu bırakmayı dusundum tum umutlarımı hayallerimi aldı gıttı sankı

odama gecen gun böyle seyler yazdım astım ya benı öyle bir hale soktu kı daha ıkı hafta önce okulumu bırakmayı dusundum tum umutlarımı hayallerimi aldı gıttı sankı
Tam tersi
Yasadiklarin seni guclendirmeli
Dusurmemeli
Ozgur, caliskan,basarilii bide ustune bakimli ve havali ise erkekler bayilir :)
Dinle bizi sen
Onun sana uyguladigi psikolojik siddete musade etme

Önce psikolojini düzelt bu psikolojiyle iliskiye falan baslayamazsın zaten
Evlilik kacmıyor, sen kendini kurtarmaya bak güzel bir isin olsun ayaklarını saglam bas yere
Bundan sonraki iliskilerinde de pisman olacagın bir seyi yapma.

seversen severse evlenirsin... sakin bu adama prim verme. kankasini ozellikle yollamis olabilirr. derslerine odaklan okulunu bitir. o sehirden cik git... orada calisma ankara istanbul izmit ne gune duruyor??? kas biraz kpss mi yaparsin ozel mi yaparsin su denyoyu geride birak artik. havlayip dursun seref yoksunu... boyle erkeklerden nefret ediyorum.
yahu biri sana boyle gelip dediginde dalga gecsene. ne diye sinirleniyorsun. oyle mi olmus de ben hatirlamiyorum baskasiyla karistiriyor galiba de ya da erkekligi bukadarmiymis herkese ozelini anlatiyor kocakari givi de. sen guclu ol ki sana bulasamasin. sen gucsuz oldukca o daha fazla ugrasacak. ayrica her sakiz cignene cignene curur....

Daha bir pislik ten yeni kurtulmussun evlenemeyecek miyim lafları nedir inanamadim. Hayatta hersey evlilik bir koca mi? 21 yaşında bir kadinsin kendine gel kendine acimaktan vazgeç, cok daha güçlü olayım diyeceğine saçma sapan hallerdesin kendine gel

bence çok itimat etme adam resmen sana hakaret etmiş artık sadece birlikte olursun gibilerinden pirim verme böyle şeylere ..yaşandı ve bitti istedin ve oldu neden bu pişmanlık..hayır birliktelik olurken pişman mıydın hayır..o zaman arkasında dimdik duracaksın ki kimse seni ezmeyecek..ya da bir şeylerin yerine koymayacak ki ileride sana saygı duyacak biriyle birlikte olabilesin (RESMİ)

inanin gecen yaz olsun bu sene olsun o kadar çabaladım ki bunun yüzünden gücümde kalmadı artık

umarım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…