mutlu olma ihtimalim bitti mi sizce ya

arkadası karsıma gecip böyle iğrenç konusunca ne düşüneceğimi bilemedim ama haklısınız

Yaşadıklarınızı başka kişiler neden biliyor ? 2 kişi arasında yaşanan özel anlar başka birine neden anlatılır ? Ozaman böyle dengesizler gelir canını sıkar..
Dünyası iki bacak arası kadar küçük olan adamlardan uzak dur zaten,bu konuda kimseye açıklama yapmana gerek yok. Sana bunu soran adamada güle güle de anında. Birbirinden etkilenen sağlıklı iki yetişkinin yaşaması gayet normal olan şeyler bunlar.

"Her hata bakiredir,tekrarı zevke girer"
Olabilir isteyerek birşeyler yaşamışsınız,olmamış yolunuzu ayırmışsınız. Kimseyi ilgilendirmez bu ama madem boşboğaz eski sevgiliniz bunu diline pelesenk edip heryerde anlatmış,anlatıyor,iki kat dikkat etmelisiniz, karşınıza çıkan insanlar konusunda. Sadece yanlış insanlara kapınızı kapatın. Ben nede olsa bunu yaşadım mantığıyla yaklaşip kendinizi ezmeyin. Siz hala değerlisiniz ve bir gün doğru insanla karşılaşıp hakettiğiniz değeri görürsünüz karşı taraftan. Yeter ki kendinizi sevin. Değerinizin farkinda olun.

umarım oyle olur

O herkese anlatiyormus biri sordugunda boyle aglamasan iyi olur mesela. Dik dur, takintili o hast a, pesimi birakmiyor, baskasiyla olmayayim diye bu lafi yaydi de madem o oyle yapiyor sen de boyle yapacaksin. Yasamissin bitmis kimsenin haddi değil senin evlenip evlenemyecegine karar vermek. İnşallah aklı başında, kültürlü, böyle serseri olmayan biri çıkar karşına anlarsın daha önce muhatap olduğun erkeklerin birer leş olduğunu.

insallah ya gecen yaz baya inkar ettim herkese ama bu mesajlaşmalarımızı falan insanlara okutmuş kanıtlamıştı dik durmaya calısıcam artık

Herkese anlattı demişsin, bir kişi de o adamı susturmadıysa 'bize ne arkadaşım' ya da 'sen ne karaktersiz bir adamsın utanmıyor musun bunları anlatmaya' demediyse, o arkadaş çevresinden bir kişi bırakmayın çevrenizde. Sizin bekaretiniz beraber olacağınız insanın ailesini ilgilendirmez, eskidendi o, ne yapacaksınız çarşaf mı göstereceksiniz? Oğullarına mal satın alan ailelerle işiniz olmasın zaten, azıcık değer verin kendinize insan olarak. Bu davranışları kabul eder cevabınızı vermezseniz desteklemiş olursunuz. Çağınızın insanı olun insan hakları kadın hakları ile ilgili kitaplar okuyun geliştirin kendinizi, böyle hemen korkup okulu bırakacağım, ilerde evlenemeyecek miyim diye şeyler yazmayın. Demek ki siz de içinizde bu ikilemi yaşıyorsunuz, erkeğin kadının bekareti üzerinde böyle bir söz hakkı olduğunu düşünüyorsunuz, yoksa bu kadar etkilenmezdiniz. Senden bekaret isteyen erkeğe sen de aynı soruları sor, bekaret isteyen kendisi de bakir olacak, eşitsiniz, ve sevdiğin insanla birlikte olmak utanılacak bir hata değildir, ama bunu sana karşı kullanmak dünyanın en ahlaksız davranışıdır. Sana bunları yaşatan insanları asıl senin ifşa etmen gerekiyor.
Karşısındakini et parçası olarak görmeyen insanlarla ilişki ve arkadaşlık kur, sen böyle suç işlemiş psikolojisiyle gezersen bu adamlar da kendilerini haklı görür. Kimin suçlu kimin haklı olduğunu önce iyice bir algıla ona göre davran.

Son düzenleme:
eski erkek arkadaşına polise şikayet edeceğim benim hakkında konuşursan diye tehdit etsen
ayrıca o kadar küçüksün kü
elbette sevebilirsin ne bleyim yaşında küçük eğer okuyorsan başka şehire yatay geçiş yaptır git orada hayat kur

Inanin bunu cok yaptim okuyorim 3. Sinifim ama gecemem maalesef aile baskim yuzumden yoksa gecen seneden bir dakka durmaz gecerdim

Inanin bunu cok yaptim okuyorim 3. Sinifim ama gecemem maalesef aile baskim yuzumden yoksa gecen seneden bir dakka durmaz gecerdim

telefonunu çal at suya kafeye çağır telefonunu al koş klozetten aşağı at sifon çek (suya dayanıklı telefonlar çoğaldı su olmaz)
senden hesabını soracağım derse de tehdit şantaj ettiğini bende polise söylerim deyin...

ve devam et inkara
kendi hattını da değiştir
numara benim olduğuna emin misiniz? de ki numarayı değiştirmesende kimse numara kontrolu yapmıyor

Gecen yaz bunlari.denedim flashina gmailine pccine tabletine annesinin gmailine heryere yedeklemishersseyi serefsiz maalesef

nıye bi hata yapmışsın gibi başlanmışki cumlelere ortada bi hata mı var ?? hem siz söylemeden evlenceniz insanlar bakire olup olmadığınızı nasıl anlıyorki en çok onu merak ediyom

+ başkasının lafına güvenen adamla mı evlencen nereden tutarsam elimde kalıyor düşüncelerin çok sıkıntıya düşersen de diktir yani o çocuğun öyle demesiyle moralinin bozulması üzülmen çok normal de evlilik aile filan alakasız yani bunlar için üzülmeni gerektiren bi durum yok bence

kusura bakma ama haketmissin sende seyine sayip ciksaydin
zaten anlamiyorum bi kiz kendini nasil bukadar düsürebilir bende kizim ama bu konuda rahat olamiyorum ve böyle seyler
duyunca cok kiziyorum daha yasin kac basin kac sonra erkeklerle istedini alinca tekmeyi vuruyor hala akillanmayan kizlar var ne sandin seni cokmu seviyor ?? yada agzinimi tutcani sandin ?? seven insan zaten böyle biseye kalkismaz ve bunuda
bi hata olarak görmüyorum bile bile yapiyorsunuz sonra hata buna kisaca kendi düsen aglamaz denir sahsen ben erkek olsam böyleleriyle evlenmem neyse sanirim bukadar laf yeter

Sevgilin cok karaktersiz biriymis.
Arkadasida patavatsiz.asla boyle kuru gurultuye papuc birakma.asla gorusme.
Tovbe et.tabiki seni seven biri cikacaktir.

birincisi ortada hata göremedim ben. ikincisi aynı mantıkla (!) o da evlenilecek erkek değil zaten. toplumun bakış açısından nefret ediyorum. erkek yapınca no problem , kadın yapınca uvvvv

ne densiz, patavatsız, geri zekalı insanlar bunlar ya. "kimse evlenmezmişmiş", haspam, kendisi biriyle birlikte olmadı sanki; ama kadın yapınca o..pu. oldu canım, başka?
hiç takmayın bunları. yapmışsınız bir şey (ben "hata" demiyorum), arkasında durun.

Haklisiniz ama soyledikleride cok agrima gitti iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…