- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
arkadası karsıma gecip böyle iğrenç konusunca ne düşüneceğimi bilemedim ama haklısınızDaha bir pislik ten yeni kurtulmussun evlenemeyecek miyim lafları nedir inanamadim. Hayatta hersey evlilik bir koca mi? 21 yaşında bir kadinsin kendine gel kendine acimaktan vazgeç, cok daha güçlü olayım diyeceğine saçma sapan hallerdesin kendine gel
umarım oyle olur"Her hata bakiredir,tekrarı zevke girer"
Olabilir isteyerek birşeyler yaşamışsınız,olmamış yolunuzu ayırmışsınız. Kimseyi ilgilendirmez bu ama madem boşboğaz eski sevgiliniz bunu diline pelesenk edip heryerde anlatmış,anlatıyor,iki kat dikkat etmelisiniz, karşınıza çıkan insanlar konusunda. Sadece yanlış insanlara kapınızı kapatın. Ben nede olsa bunu yaşadım mantığıyla yaklaşip kendinizi ezmeyin. Siz hala değerlisiniz ve bir gün doğru insanla karşılaşıp hakettiğiniz değeri görürsünüz karşı taraftan. Yeter ki kendinizi sevin. Değerinizin farkinda olun.
insallah ya gecen yaz baya inkar ettim herkese ama bu mesajlaşmalarımızı falan insanlara okutmuş kanıtlamıştı dik durmaya calısıcam artıkO herkese anlatiyormus biri sordugunda boyle aglamasan iyi olur mesela. Dik dur, takintili o hast a, pesimi birakmiyor, baskasiyla olmayayim diye bu lafi yaydi de madem o oyle yapiyor sen de boyle yapacaksin. Yasamissin bitmis kimsenin haddi değil senin evlenip evlenemyecegine karar vermek. İnşallah aklı başında, kültürlü, böyle serseri olmayan biri çıkar karşına anlarsın daha önce muhatap olduğun erkeklerin birer leş olduğunu.
Inanin bunu cok yaptim okuyorim 3. Sinifim ama gecemem maalesef aile baskim yuzumden yoksa gecen seneden bir dakka durmaz gecerdimeski erkek arkadaşına polise şikayet edeceğim benim hakkında konuşursan diye tehdit etsen
ayrıca o kadar küçüksün kü
elbette sevebilirsin ne bleyim yaşında küçük eğer okuyorsan başka şehire yatay geçiş yaptır git orada hayat kur
Inanin bunu cok yaptim okuyorim 3. Sinifim ama gecemem maalesef aile baskim yuzumden yoksa gecen seneden bir dakka durmaz gecerdim
telefonunu çal at suya kafeye çağır telefonunu al koş klozetten aşağı at sifon çek (suya dayanıklı telefonlar çoğaldı su olmaz)
senden hesabını soracağım derse de tehdit şantaj ettiğini bende polise söylerim deyin...
ve devam et inkara
kendi hattını da değiştir
numara benim olduğuna emin misiniz? de ki numarayı değiştirmesende kimse numara kontrolu yapmıyor
Gecen yaz bunlari.denedim flashina gmailine pccine tabletine annesinin gmailine heryere yedeklemishersseyi serefsiz maaleseftelefonunu çal at suya kafeye çağır telefonunu al koş klozetten aşağı at sifon çek (suya dayanıklı telefonlar çoğaldı su olmaz)
senden hesabını soracağım derse de tehdit şantaj ettiğini bende polise söylerim deyin...
ve devam et inkara
kendi hattını da değiştir
numara benim olduğuna emin misiniz? de ki numarayı değiştirmesende kimse numara kontrolu yapmıyor
Haklisiniz ama soyledikleride cok agrima gitti istene densiz, patavatsız, geri zekalı insanlar bunlar ya. "kimse evlenmezmişmiş", haspam, kendisi biriyle birlikte olmadı sanki; ama kadın yapınca o..pu. oldu canım, başka?
hiç takmayın bunları. yapmışsınız bir şey (ben "hata" demiyorum), arkasında durun.
hiiç takmayın :) inanın dışarıdaki her insan bu kadar geri zekalı değil. sizi bununla yargılayacak insanlarla da siz beraber olmayın zaten :)Haklisiniz ama soyledikleride cok agrima gitti iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?