mutlu olma ihtimalim bitti mi sizce ya

okulumda hoca olarak kalmayı dusunuyorum maalesef baska sehıre gıdemem bırkac sene daha

baya okudum forumları hepsı dıktırmış yanı coğu falan ama bu manyak bırcok ınsana anlattığı için kulaktan kulağa duyulur dıye korktum bende
Ya diktirmek ne? Evlenmeden önce sevgilimle birlikte oldum. Bu kadar.

Vajinismus da bazı kızlar şu sana iğrenç yorum yapan gurbetçi kız gibi. Sevişmeyin aman öpüşmeyin diye büyütülüyor. Sonra evlenince senelerce kocasıyla birlikte olmayıp doktorlara düşüyorlar.

oh ne ala memleket! erkekler 18 ince girince pis pis yerlerde milli olsun! ama kızlar aman aman orsbu olur sokaga çıkmasın sevdigi adama dokunamasın zina olur!

''senin yasayacagin iliskilerde herkes senin birlikte olmani bekler evlenemezsin bile aman ne olacak sende evlenme''
Niye böyle bir kepcükluk yapıyo cıramba.Ona neymiş. Evlenme memurumuymuş.Yada kafasını kırdırmak icin keser mi arıyo.

baya okudum forumları hepsı dıktırmış yanı coğu falan ama bu manyak bırcok ınsana anlattığı için kulaktan kulağa duyulur dıye korktum bende

Ne diktirmesi ayol. Çoğunluk falan değil onlar. Üç beş kişi yaşadığının arkasında duramamış öyle bir çözüm bulmuş. Ben kızmıyorum onlara da gerekirse sen de düşünürsün bu seçeneği ne olacak.

İlk birlikteliğimden sonra hayatıma birkaç adam girdi, hiç birine de "hey dostum ben bakire değilim" demedim. Deme gereği duymadım. Onlar bana söylediler mi bakir olup olmadıklarını da ben söyleyecem? Bunu sormaya kalkanı da def ettim hayatımdan. Hata değildi çünkü bu, benim tercihimdi. Ve benim tercihlerimle ilgili problemi olan adamları da hayatımda tutmadım.

Bu arada evliyim, mutluyum. Dünya tatlısı bir eşim var.

ayy ne guzel umarım bende sizin gıbı mutlu bır yuva kurabılırım, allah bozmasınn

aa anladım bilmiyorum ilkkez duydum, yaptığı yorum cıdden cok agır ve ayıptı yanı heleki bırını kınamak falan sankı onun haddıne gıbı

ayy ne guzel umarım bende sizin gıbı mutlu bır yuva kurabılırım, allah bozmasınn

Sana dünden beri diyorum ya kendine güvenin, yaşadıklarının arkasında durabilmen önemli. Ondan sonra gerisi gelir.
Şanssızlığın ilk tecrübeni öküzün biri ile yaşaman olmuş. Bundan sonra o tip adamlardan uzak durmaya bak.

Soyledikleri tamamen sacmalik.Su an kendini sucladigin icin objektif bakamiyorsun olaya ama baska bi sekilde nitelendiremiyorum.
Tamam bende evlenmeden iliski yasanmasini hic hos karsilamiyorum fakat cidden sacmalik.Gercekten kafana taktigina degmez arkadasin en guzelini yapmis agzina saglik

haklısınız

Senin şu yorumlarına hastayım Yoruma kesinlikle katılıyorum. Hayatın her alanın da geçerli bu, ezik büzük durursanız herkes ezer geçer. İş hayatı olsun, aile ,sevgili vs.vs. herkes töbe haşa Allah yerine geçip yargılıyorlar. Ağlamak yerine bir daha öyle bir şey ile karşı karşıya kalırsan: eee sonra de , sana mı kaldı evlenip evlenmem bırak'ta ben düşüneyim de. Yoksa başka türlü milletin ağzı kapanmaz.

Tisikkirlir

zaten suan kendime öyle çok kızıyorum kı o an ona bir tane tokat atıp defol masamdan demediğim için ama işte oyle deyince karsıma gecıp kitlenip kalmıştım..

zaten suan kendime öyle çok kızıyorum kı o an ona bir tane tokat atıp defol masamdan demediğim için ama işte oyle deyince karsıma gecıp kitlenip kalmıştım..

Böyle bir hadsizliği kimse beklemez, böyle sözlere artık hazırlıklı ol biri bir şey derse sana ne de ! Seni bir tek yaratıcı yargılaya bilir . O yüzden saçma sapan insanlarla muhatap bile olma.

Evleneceksin tabiki evlilik bir tek işle bitseydi ooooo
Hayırlısını dile tatlım ve pozitif düşün

Belki de kimseye anlatmamistir, kankasi dedigin herifi yollamistir sana moralini bozmak icin..
Pismansan tövbe et ve tekrarlama.. Karsina cikan kisiye de kendini kusurlu gorur gibi davranma, hemen ezme moduna gecebilirler.. Zaten o tiplerle kimseyle beraber olmamis olsan da isin olmasin.. Cunku sorunludur ve mutlaka baska bsy bulacaktir..
Kimseyle beraber olmamis kiz isteyebilir bi erkek, hakkidir, yargılanmaz.. boyle bi durumda senle devam etmez, rencide de etmez efendice biter.. Ama kalkip ezmeler,hakaretler basliyorsa zaten sen bas tekmeyi.. Orda kendini suclama asla, 'ben bakire olmadigimdan boyle yapiyo, hakli' filan diyerek kendini yanlis insanlarin onunde zelil duruma dusurme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…