Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutlu olmak için çok fedakarlıklar yaptım ama yine de olmuyor.
Valla ben bile evlenirdim senle nerden baksan 28 bin lira ikimizde bi işe girerdik ev kredisi cekerdik rahat hayat kendi camasirimi utumu yemegimide yapardım ahhh ahhh
Evet öyle aynı dediğiniz gibi. Bende de o yapmacılık yok işte. Kadın gelmeden telefon açar çoğu zaman, geleceğini duyur duymaz moralım bozuluyor, canım sıkılıyor. Dediğim gibi eşim bunu anında farkediyor ve Kadın sana bişey demiyor, tam tersine senin iyiliğin için elinden geleni yapıyor diyor bana. O yüzden tartışırız hep. Bir yandan ona da hakk veriyorum ama diğer yandan da kendime hakim olamıyorum, annesini görünce dünya başıma yıkılıyor.
Bence kadın işini biliyor oğlunun gözünde şu an o bir melek çünkü arıza çıkartmıyor çıkartan sensin eş,nn gözünde .Ama ben seni aşırı kinci gördüm . Yani yüzyüze bakmak zorunda kaldığımız insanlara bu kadar kin bağlanmaz evet yaptıkları unutulmaz o ayrı bende abimin babamın annemin yaptığı şeyleri unutmuyorum ama konuşmak zorundayım . Kocanı seviyorsan susacaksın ..Çünkü sorunun sadece kaynananla .
Birincisi bu fedakarlık değil ki olmuş olsaydı bile kimse size silah zoruyla yaptırmadığı için burda bahsetmeniz gereksiz olmuş..kendi yaptıklarınızın sorumluluğunu almalısınız,zamanında ben şunu yaptım diye karşısındakini suçlamak sorumluluğu karşıdakine atmaktır.Birde zaten fedakarlık karşılıksız,unutulmak üzere yapılır,beklentiyle ve ilerde eşini dahi aşağılamak suretiyle değil..
İkincisi ; sizin kadar eğitimli,kültürlü(!),kariyer sahibi(!) bir hanımefendinin bir adam için hayatından vazgeçmesi biraz ironik olmuş.Çünkü yazıda çizdiğiniz profil güçlü ve duruşu olan bir kadın..Ee o da bir adamın peşinden böyle hayatını,varını yoğunu sıfırlamaz,kendine değer verir..Baştan yanlış başlamış zaten evlilik
eğitimli,kültürlü(!),kariyer sahibi(!) bir hanımefendinin bir adam için hayatından vazgeçmesi biraz ironik olmuş
@WanttobeGeek1
bir kadin egitimli kulturlu kariyer sahibiyse, bu statusu kadinin hayatinda neyin oncelik oldugunu (egitim kariyer vs) otomatik olarak belirlemez. Kadinin kalbi sevgi ve yuva aradiysa ve onceki iliskileri bunu saglamadiysa, ya da buldugu erkege asik olup duygusal olarak baglandiysa, neden bu hayati secmesin anlamiyorum. Kendine deger vermedigi anlamina gelmiyor ki, sevgi icin cok buyuk bedeller odemis oldugunu gosteriyor.
Ayrica neden konu sahibinin sifatlarinin yanina unlem koyarak alay ettigini anlayamadim, vardir bir sebebi herhalde. Konu sahibine verilen diger agresif cevaplara da bakarsak bu derecede bir fedakarlik yapacak kadar asik olmasini kiskaniyorsunuz siz. Baska ne olabilir?
Safinaz, benim de basima benzeri (fedakarlik isteyen) bir durum gelmisti ve cok zor durumda kalmistim. Hak veriyorum, her insanin tecrubesi farkli olabilir, olgunluk gec gelebilir ama belki hayatin secimlerini farkli yapan insanlar da olabilecegini anlamissindir. Simdi katila katila gulmeye devam edebilirsin.