Mutlu olmak için çok fedakarlıklar yaptım ama yine de olmuyor.

O halde sizin gibi egtimli, kültürlü bir kadin kk'de ne yapiyor? Verin saaatlik 300 lira bir psikologa daha iyi olmaz mi? Hatta madem bu kadar kariyerli, zengin,.. Ne diye iki cocuklu lise mezunu ile evleniyorsunuz? Holding sahibi bulamadiniz mi? :KK14:

Kisacasi bu konu buram buram fake kokuyor. Neyse size iyi forumlar..
Kk'de sohbet edenlerin eğitimsiz ve kültürsüz olduğunu mu diyorsunuz yani? Burada kimse kimseye kendini isbatlayacak değildir. Neyse ki, sizde bir yandan haklısınız. Ben duygusal davranıp bir anlık öfkeyle buraya içimi dökeyim dedim ama bir baktım, her kes dinlemek yerine yargılamak yolunu tutmuş gidiyor. Diyecek birşey yok, her kes kendi kültür seviyesinden yola çıkarak yorumladı mesajımı. Yine de her kese teşekkür ederim en azından buna bile zamanlarını harcadılar. Her kese keyifli sohbetler! :stop:

eşim de yaptı benim evim senin araban demiyoruz diyorsunuz da yaptığınız maddi harcamalar sizi rahatsız etmiş bile.

Çalışma iznin neden yok? Daha önce de sordum o hangi kültür diye. Nerelisin?

Türki cumhuriyetlerden falan mı geldin? O zaman anlarım çünkü şu yaşadıklarını.
İsterseniz, ben size özelden yazsam olurmu, hanımefendi? Bu konuyu bazi arkadaşlar biraz fazla uzattı gibi geliyor bana.

Bence hiç inandırıcı değiil hikaye,kusura bakmayında kimse bu zamanda varını yağını adamın ailesine verecek kadar saf değil.Bide maşallah kendinizi ne güzel övmüşsünüz öyle:KK70:Hayaller paris hayatlar tarlabası durumu vardır kesin bu hikayede.O kadar eğitimli,kültürlü kadın ısı gücü bırakıp koca pesine ülke değiştirip gelmesin mümkünde.Okuduğuna yazık.Birinin canı sıkılmış bence:KK48:

Fedakarlık büyük ama aklıma takılan bisey var çok çok özür dileyerek söylüyorum bazen lisans yapmak bile yetersiz geliyor.hani yazmışsın ya ben lisans yaptım kV okuma yazma bile bilmiyor.belki sen bu bakış açıni degisyirsen kendini Üstün gormesen belki değişir. Sakın yanlış anlama ben kotu amaçlı yazmadim

Bence hiç inandırıcı değiil hikaye,kusura bakmayında kimse bu zamanda varını yağını adamın ailesine verecek kadar saf değil.Bide maşallah kendinizi ne güzel övmüşsünüz öyle:KK70:Hayaller paris hayatlar tarlabası durumu vardır kesin bu hikayede.O kadar eğitimli,kültürlü kadın ısı gücü bırakıp koca pesine ülke değiştirip gelmesin mümkünde.Okuduğuna yazık.Birinin canı sıkılmış bence:KK48:
Sevince yapılıyor ama ömrümü verirdim ben mal mulk ne ki

Maddi fedakarlıklarınız gerçekten fazla olmuş. Keşke bu kadar yapmasaymışsınız. Değmiyor çünkü. Erkek yapmalı fedakarlığı. Kayınvalide konusu da sanırım hepimizin derdi. Ben de aynı apartmandayım onlarla ve bizden çıkmıyorlar. Çıktıklarında da bizi çağırıyorlar. Maddi manevi her işimizin içindeler. Bunun çözümü varsa bana da söyleyin vallahi

Cnm senin yas kaç?20li yaslarda öyle gelir insana.Sonra anlarsın iyilik edip iyilik bulunmayacağını:KK51:
Benim yaş 24 ama gerçekten de ole yani.sevince dünyanın sonu zannediyorsun tek o var sanıyorsun. Ben yapmadım fedakarlık okadar 10 bin TL verecek kadar ama istese sanırım verirdim.benden çocuk istedi verdim mesela

Benim yaş 24 ama gerçekten de ole yani.sevince dünyanın sonu zannediyorsun tek o var sanıyorsun. Ben yapmadım fedakarlık okadar 10 bin TL verecek kadar ama istese sanırım verirdim.benden çocuk istedi verdim mesela
Nasıl çocuk istedi verdimo_OEvlenmeden mi anlamadım?

Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun olucak benim hikayem: Biz eşimle çok severek evlendik. Ben onu o kadar sevdim ki, kendi memleketimi, ailemi, kariyerimi, arkadaşlarımı arkamda bırakıp Türkiye'ye geldim. Büyük şehirden küçük köy kadar bir şehire geldim. Ama getdiyim günden beri annesi bana kötü davranmaya başladı. Oysa ki, ben yüksek lisans mezunu, oğlu lise mezunu, ben daha önce hiç evlenmedim, oğlu evlenmiş boşanmış, 2 çocuklu. Ama buna rağmen ben düğün, altın fln hiç bişey istemedim. Ve Allah şahit bana bir alyans ve küpeden başka bişey de almadılar. Tam tersi ben iş çıkışı aldığım tazminat parasını (az para da değildi, 10 000$) getirdim eşimin ellerine teslim ettim. Daha sonra ayrı yuvamız olsun diye kendi memleketimdeki evimi sattım, Buradaki annesinin aldığı evi döşedik, eşime sıfır araba aldım kayınpederimin adına, eşimin eski borçlarını kapattım ve yeni bir hayata başladık. Bu arada kv bütün bu yaptıklarım maddi manevi fedakarlıklardan sonra benimle iyi geçinmeye başladı. Daha önce her konuşmasında beni azarlayan, kötüleyen kadın gitti başkası geldi sanki yerine. Ama tabiki ben onun bana yaptıklarını unutmadım, unutamadım.Kendi ismini bile yazamayan bir kadın benim gibi eğitimli, kültürlü, (geçmiş) kariyerinde çok başarılı olan birisini ev işleri yapamadığım için beğenmiyordu. Kısası, evimizi ayırdıktan sonra da annesi bizim evden çıkmaz oldu, sürekli bir arada olmak için elinden geleni yaptı. Her şeye karışıp durması ayrı bir konu zaten. Böylece huzur diye bişey kalmadı bizde. 2 senelik evliyiz ama ben bu kadını halen kabullenemiyorum. Baştan yeni geldiğimde anneciğim anneciğim diyerek peşinden koştururdum ama şimdi oğlunun yanında bile anne demeğe dilim varmıyor. Eşim de annesine çok düşkün onun yüzünden benimle kavga etmekten ben yoruldum, o yorulmadı. Şimdi çok çıkmazdayım, ne yapacagımı bilmiyorum. Bizim tek derdimiz annesi şu an. Takmayım diyorum olmuyor, sık sık gelip benim de çocuğumun da sinirini bozuyor. Her defasında eşimle kavga eder olduk. Bide evin tek oğlu eşim. Babası çok yaşlı, annesi genç ama daha. Kadın eşinin gözüne bakıyor ölsün de, temelli bize taşınsın diye. Ben ona bir kaç saatlık tahammül edemiyorum koca ömür onunla Nasıl geçer hiç düşünemiyorum.. Ne yapacagımı gerçekten şaşırdım..

sevmek tek basina hicbirseye care olmaz, duygulariniz yerine birazcik mantikli davransaydiniz bu noktaya gelmezdiniz. Neye guvenip isini kariyerini aileni memleketini isini gucunu birakip bir adamin pesinden gelebilir bir kadin hic anlamiyorum, hayir guvendigi adam da azicik guven verecek bir tip olsa .
Ya bosanip tasini taragini toplayip gideceksin yada mevcut durumunu duzeltmek icin caba gosterip hayatinin kontrolunu alacaksin.

Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun olucak benim hikayem: Biz eşimle çok severek evlendik. Ben onu o kadar sevdim ki, kendi memleketimi, ailemi, kariyerimi, arkadaşlarımı arkamda bırakıp Türkiye'ye geldim. Büyük şehirden küçük köy kadar bir şehire geldim. Ama getdiyim günden beri annesi bana kötü davranmaya başladı. Oysa ki, ben yüksek lisans mezunu, oğlu lise mezunu, ben daha önce hiç evlenmedim, oğlu evlenmiş boşanmış, 2 çocuklu. Ama buna rağmen ben düğün, altın fln hiç bişey istemedim. Ve Allah şahit bana bir alyans ve küpeden başka bişey de almadılar. Tam tersi ben iş çıkışı aldığım tazminat parasını (az para da değildi, 10 000$) getirdim eşimin ellerine teslim ettim. Daha sonra ayrı yuvamız olsun diye kendi memleketimdeki evimi sattım, Buradaki annesinin aldığı evi döşedik, eşime sıfır araba aldım kayınpederimin adına, eşimin eski borçlarını kapattım ve yeni bir hayata başladık. Bu arada kv bütün bu yaptıklarım maddi manevi fedakarlıklardan sonra benimle iyi geçinmeye başladı. Daha önce her konuşmasında beni azarlayan, kötüleyen kadın gitti başkası geldi sanki yerine. Ama tabiki ben onun bana yaptıklarını unutmadım, unutamadım.Kendi ismini bile yazamayan bir kadın benim gibi eğitimli, kültürlü, (geçmiş) kariyerinde çok başarılı olan birisini ev işleri yapamadığım için beğenmiyordu. Kısası, evimizi ayırdıktan sonra da annesi bizim evden çıkmaz oldu, sürekli bir arada olmak için elinden geleni yaptı. Her şeye karışıp durması ayrı bir konu zaten. Böylece huzur diye bişey kalmadı bizde. 2 senelik evliyiz ama ben bu kadını halen kabullenemiyorum. Baştan yeni geldiğimde anneciğim anneciğim diyerek peşinden koştururdum ama şimdi oğlunun yanında bile anne demeğe dilim varmıyor. Eşim de annesine çok düşkün onun yüzünden benimle kavga etmekten ben yoruldum, o yorulmadı. Şimdi çok çıkmazdayım, ne yapacagımı bilmiyorum. Bizim tek derdimiz annesi şu an. Takmayım diyorum olmuyor, sık sık gelip benim de çocuğumun da sinirini bozuyor. Her defasında eşimle kavga eder olduk. Bide evin tek oğlu eşim. Babası çok yaşlı, annesi genç ama daha. Kadın eşinin gözüne bakıyor ölsün de, temelli bize taşınsın diye. Ben ona bir kaç saatlık tahammül edemiyorum koca ömür onunla Nasıl geçer hiç düşünemiyorum.. Ne yapacagımı gerçekten şaşırdım..

Bu adam çok mu yakışıklı , ahlak olarak peygamber ahlakı mı taşıyor öncelikle merak ettiğim bu oldu ? Onu, bu kadar özel yapan ne ? Kendini sevmeyecek kadar ,değer vermeyecek kadar ne yaşadın geçmişte ? Ortada körü körüne bağımlılık (bağlılık demiyorum ) var ! Cahil diilsin, yabancı bir ülkede işin gücün genel klasmanın üstünde bir hayatın var. Gözün kör olacak kadar sevmiş olmanı aklım almıyor doğrusu !

A Aleyna2020 Siz cok temiz kalpli bir insansiniz. Onceki hayatiniz size mutsuzluk verdigi icin boyle yapmissiniz. Sabrinizi cok takdir ettim. Siz bu insanlara medeniyet getirmissiniz. Sadece baslikta olan yaziniza bakarak bir oneride bulunabilir miyim?
Kayin validenizi yonlendirin. Kendini gelistirmesi icin destek olun. Onun zayif noktalalrini belirleyin ve onu yonetin. Kotu anlamda degil. Simdiye kadar sizinle bir baglanti kurabilmek icin maddiyat kanalini kullanmis. Cahil insanlar ancak bu kanaldan haberlesince anliyorlar. Ama yasi ileri de olsa, yeni seyler ogrenecektir. Siz onu Avrupa'ya goturun. Insanlarin deger yargilarinin farkliligini gosterin. Hatta okula gonderin onu! Ogrendigi ve gelistigi icin takdir edin. Buyukbir degisim gecirecektir. Gecirmiyorsa da uzaklasmanin yolunu arayin. Ama denemeye deger bence. Herkes bencil olamayabilir. Sizin gibi hanimlar toplumu bir arada tutan enerjiyi saglar. Tekrar sabirlar diliyorum.

Bu adam çok mu yakışıklı , ahlak olarak peygamber ahlakı mı taşıyor öncelikle merak ettiğim bu oldu ? Onu, bu kadar özel yapan ne ? Kendini sevmeyecek kadar ,değer vermeyecek kadar ne yaşadın geçmişte ? Ortada körü körüne bağımlılık (bağlılık demiyorum ) var ! Cahil diilsin, yabancı bir ülkede işin gücün genel klasmanın üstünde bir hayatın var. Gözün kör olacak kadar sevmiş olmanı aklım almıyor doğrusu !
Ben biliyorum bu tur asklari... Konu sahibinin anlattigi tek yonlu fedakar asklar var hic supheniz olmasin.

O halde sizin gibi egtimli, kültürlü bir kadin kk'de ne yapiyor? Verin saaatlik 300 lira bir psikologa daha iyi olmaz mi? Hatta madem bu kadar kariyerli, zengin,.. Ne diye iki cocuklu lise mezunu ile evleniyorsunuz? Holding sahibi bulamadiniz mi? :KK14:

Kisacasi bu konu buram buram fake kokuyor. Neyse size iyi forumlar..
Neden bu kadar zalimce yargiliyorsunuz? Kadincagiz fikir almaya gelmis iste. Cok fena empati yoklugu var bu yorumunuzda.

Neden bu kadar zalimce yargiliyorsunuz? Kadincagiz fikir almaya gelmis iste. Cok fena empati yoklugu var bu yorumunuzda.

Konu sahibi cokmu empati yapiyor? Bu kadar "lise mezunu" diye asagladi adami es yapiyor. "Ismini yazamiyor" diye asagladigi kv'desinin borcunu kapatip, esine araba aliyor. Etrafindakilerine hakaret etmesi normalmi sence? Bunun yaninda bide bu kadar kendisini övmesi.. Ki bunlarin gercek oldugunu sanmiyorum ama velev ki öyle, evet yorumumu hak ediyor.

Konu sahibi cokmu empati yapiyor? Bu kadar "lise mezunu" diye asagladi adami es yapiyor. "Ismini yazamiyor" diye asagladigi kv'desinin borcunu kapatip, esine araba aliyor. Etrafindakilerine hakaret etmesi normalmi sence? Bunun yaninda bide bu kadar kendisini övmesi.. Ki bunlarin gercek oldugunu sanmiyorum ama velev ki öyle, evet yorumumu hak ediyor.
Asgilamamis. Sosyal farkliliardan dogan catismalari anlatmaya calismis. Ben nice okul bitirmemis ama dunyanin hayatin sevginin profesoru olmus gelismeye acik bilge insanlar biliyorum. Ancak cok azinliktalar. Konu sahibi, egitim, gorgu ve deger yargilarinin farkli oldugunu soylemis. Bunu soylemekle asla onlari asagilamiyor, dislamiyor. Onlari ve esini canindan cok sevmese bu (deger yargilari) farkliliklarina tahammul edebilir miydi?
Yorum hak etmek derken... siz bir cesit ceza verdiginizi dusunuyorsunuz. Acaba soyledikleri neden sizi bu kadar ofkelendirdi bence onun uzerine dusunmek lazim.

Kadın avukatını mı getirdi ortama naptı:KK70:Üşenmemis herkese cvp yazmış.Dert etmiş kendne :KK70::KK70:

Back
X