• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTLU OLMAK İÇİN NAPIYORSUNUZ??

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
28
sanırım depresyondayım ben:KK43:. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte.:oops: Genel durum üzüntü ve can acısı. Nasıl atlatabilirim ki ? Siz neler yapıyorsunuz bu ruh halindeyken :KK42::KK69:

İsmin çilekli puding değil de çikolatalı olsaydı sorun çözülürdü :D

Kendimi yemeğe veriyorum,en çok da çikolata, ki çok yanlış. Genelde açık havada yürüyüş öneriliyor. Gerçekten işe yarıyor.

Hiçbişey. Sahip olduklarım yeterli mutlu olmam için. Sağlıklıysan bile herşeye yeter. Depresyonundan çıkıp etrafına bak sahip oldukların için şükret.. yerinde olmak isteyen çok insan var.

İsmin çilekli puding değil de çikolatalı olsaydı sorun çözülürdü :KK70:

Kendimi yemeğe veriyorum,en çok da çikolata, ki çok yanlış. Genelde açık havada yürüyüş öneriliyor. Gerçekten işe yarıyor.
Havalar çok sıcaaak :olamaz: ben de genelde dikkatimi dağıtmaya yönelik oynuyorum ama. Yemek yemek bende de var o_O

sanırım depresyondayım ben:KK43:. Hep bir iç sıkıntısı hali. Zevk almıyorum hiçbir şeyden. Ya da bi kaç dakikalık mutluluklar işte.:oops: Genel durum üzüntü ve can acısı. Nasıl atlatabilirim ki ? Siz neler yapıyorsunuz bu ruh halindeyken :KK42::KK69:
İçimde asla bir şey tutmuyorum tutarsam depresyona eğilimim hemen başlar çünkü benim
zaten tutamıyorum da mutlaka bir şekilde ya derdimi paylaşırım pek çok kişiyle rahatlarım ya da direk kişinin kendisine söyler rahatlarım
Bir de kendimi mutlu edecek şekilde yaşamaya çalışıyorum ne bileyim mesela kötü olay da yaşasam eninde sonunda onun güzel yerini yakalayıp kendimi kandırmayı bile isteye tercih ediyorum.bazen kendimi kandıramayacak kadar ağır geldiğinde ise zaten sadece duaya başvuruyorum eninde sonunda hayırlıya dönüyor böyle bütün yollar bence..

Hiçbişey. Sahip olduklarım yeterli mutlu olmam için. Sağlıklıysan bile herşeye yeter. Depresyonundan çıkıp etrafına bak sahip oldukların için şükret.. yerinde olmak isteyen çok insan var.[/QUOT
Haklısınız hanımefendi. Aksini iddia edemem zaten. Hayatım gayet güzel inanın. Fakat ruhsal problemler yaşamak için çok zor şeyler gerekmiyor sanırım. Ufacık bir problemi aşamamak depresyona itiyor. Yine de çok teşekkür ederim

Kızımı karşıma alıp sohbet edıyorum
Bıdı bıdı konuşup beni neşelendiriyor
Saçma bir şeyler anlatıyor. Kelimeleri yanlış söylüyor. Bayılıyorum yok mu çocuğunuz yiğeniniz falan
Ya da devlet kreşlerine gidin hani şu esirgeme diye geçenler. Çocuklar her zaman insana iyi gelir.

Düşünüyorum ondan önce.. ondan önce sanırım arkadaşlarımla aktivite yaparak kendimi mutlu etmeye çalışıyordum
Kızım kadar etkili değiller tabi :)

Kızımı karşıma alıp sohbet edıyorum
Bıdı bıdı konuşup beni neşelendiriyor
Saçma bir şeyler anlatıyor. Kelimeleri yanlış söylüyor. Bayılıyorum yok mu çocuğunuz yiğeniniz falan
Ya da devlet kreşlerine gidin hani şu esirgeme diye geçenler. Çocuklar her zaman insana iyi gelir.

Düşünüyorum ondan önce.. ondan önce sanırım arkadaşlarımla aktivite yaparak kendimi mutlu etmeye çalışıyordum
Kızım kadar etkili değiller tabi :)
Kuzenimin yanına gideceğim bi hafta sonra :KK36: üç yaşında bıcır bıcır:KK9:

Back
X