Mutlu olmak zor mu?

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Yeni evli olupta mutlu olan var mı? Çevremdeki herkes ama herkes sıkıntılı evliliğinde.özellikle bir senesi dolanlar yada daha dolmamış olanlar.lütfen biraz pozitif konuşalım ruhum daralıyor.kafamda sürekli boşanma fikri.mutlu evliliğin sırları nedir?
saygı sevgi gibi klişe degilde daha çok taktik bekliyorum.eşinizle nasılsınız ailesiyle nasılsınız?
erkekleri yönetmek cok kolay diyorlar.yönetebilen varsa bekliyorum acill

Klasik bir cevap vereyim, evliliyin ilk zamanlari sıkıntılı oluyor.
Biz de ilk başlarda çok tartistik, hatta neden boyle biriyle evlendim diye cok uzulmustum.
4 yildir evliyiz, cok sukur mutluyum. Yilda 1-2 kere tartisiriz, o da kucuk bir tartisma. Tartisma bile sayilmaz.
İnsanlar karpuz gibidir, ayni evin icinde yaşamasan huyunu, karakterini tam bilmezsin. Nasil ki, karpuzu kestikten sonra icini gorur, tadini biliriz, insanlar da oyle.

Zamanla neyi sevip sevmediyini anliyoruz, erkekler de bizi iyice tanimaya başliyor. Ve kavgalar azaliyor.

Güzelim senin problemlerin taktikle, yönetmekle hallolacak şeyler değil ki.

Evlilikte problemleri çözmek iki kişinin de çabasıyla olur. Tek başına kürek çekersen kendi etrafında döner durursun sadece.

Klasik bir cevap vereyim, evliliyin ilk zamanlari sıkıntılı oluyor.
Biz de ilk başlarda çok tartistik, hatta neden boyle biriyle evlendim diye cok uzulmustum.
4 yildir evliyiz, cok sukur mutluyum. Yilda 1-2 kere tartisiriz, o da kucuk bir tartisma. Tartisma bile sayilmaz.
İnsanlar karpuz gibidir, ayni evin icinde yaşamasan huyunu, karakterini tam bilmezsin. Nasil ki, karpuzu kestikten sonra icini gorur, tadini biliriz, insanlar da oyle.

Zamanla neyi sevip sevmediyini anliyoruz, erkekler de bizi iyice tanimaya başliyor. Ve kavgalar azaliyor.
Tanışma evresi ama öncesinde bi flört dönemimiz vardı bizim.o dönemde kendini agırdan satan benken.simdi a desem heran alıp basını gidecek hareketler.cok zormus cok.ben pişman oldum evlendigime

Güzelim senin problemlerin taktikle, yönetmekle hallolacak şeyler değil ki.

Evlilikte problemleri çözmek iki kişinin de çabasıyla olur. Tek başına kürek çekersen kendi etrafında döner durursun sadece.
Kendimi suçlama evresine geçtim suan.belkide sevgiliyken falan cok ugrastıgı için benimle cünkü gerçekten cok çektirdim.artık önemsemiyor

Kendimi suçlama evresine geçtim suan.belkide sevgiliyken falan cok ugrastıgı için benimle cünkü gerçekten cok çektirdim.artık önemsemiyor

Vardır onların da etkisi. Evlenene kadar çektiklerinin acısını çıkartıyor olabilir. Normal bir evliliğiniz de yok. Ama bu senin eşinin evliliği için çabalamayan bir odun olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef.

Seninle sevısmemesı keyfı mı? Cabalamaması?
Birlikte bisey yapalım dedıgınde ısın gucun gezmek demesi?
Boşanırsam ben su soruyu sorarım kesin kendime belkide gerçekten yorgundu.belki hep ben ittiğim için uzaklaştı belkide o sevgiliyken cok cabaladı ama şimdi ben onun için hiç bişey yapmadım diyeblrm.bu sorular eminim beni ömür boyu mahveder

Boşanırsam ben su soruyu sorarım kesin kendime belkide gerçekten yorgundu.belki hep ben ittiğim için uzaklaştı belkide o sevgiliyken cok cabaladı ama şimdi ben onun için hiç bişey yapmadım diyeblrm.bu sorular eminim beni ömür boyu mahveder
O zaman mutluluk zor mu diye sormayı bırakıp elindekiyle sessızce yetıneceksın.
Allah kolaylık versin

Herkes sıkıntılı değil tabi ki evliliğinde ama buradan verilen genel geçer taktiklerin sizin yada başkasının evliliğine fayda sağlayacağını sanmıyorum.

Hep diyorum , mutlu evlilik için birbirini gerçekten sevmek ve geçinmeye gönlü olmak yeter. Tek tarafın çabasıyla da olacak birşey değil bu, sorunlarınızı çözmeyi eşinizde isteyecek ki çözülsün. Yoksa siz boşa kürek çekmiş olursunuz.

O zaman mutluluk zor mu diye sormayı bırakıp elindekiyle sessızce yetıneceksın.
Allah kolaylık versin
Ben insanların değişebilecegine inanıyorum.bende cok agrasif bir insandım.suan bu hale geldiysem demekki beni bi şekilde bu kıvama getirdi.benimde bazı şeylerle onu yola getirmem gerek.taktiksiz yürüyen ilişki bende isterdim ama yok beceremedim.becerememe sebebimide biliyorsun işte vajinusmus illeti.herşey cinsellik degil ama en azından onu haklı cıkartacak tek birşey bile yetiyor malesef

Herkes sıkıntılı değil tabi ki evliliğinde ama buradan verilen genel geçer taktiklerin sizin yada başkasının evliliğine fayda sağlayacağını sanmıyorum.

Hep diyorum , mutlu evlilik için birbirini gerçekten sevmek ve geçinmeye gönlü olmak yeter. Tek tarafın çabasıyla da olacak birşey değil bu, sorunlarınızı çözmeyi eşinizde isteyecek ki çözülsün. Yoksa siz boşa kürek çekmiş olursunuz.
çok zor bir insandım elde edene kdr yırttı kendini.bence suan bunun intikamı cıkıyor.boşa demiyorlarmış akrepler kindar olur diye.hayretler içinde basıma gelenleri izliyorum

Ben insanların değişebilecegine inanıyorum.bende cok agrasif bir insandım.suan bu hale geldiysem demekki beni bi şekilde bu kıvama getirdi.benimde bazı şeylerle onu yola getirmem gerek.taktiksiz yürüyen ilişki bende isterdim ama yok beceremedim.becerememe sebebimide biliyorsun işte vajinusmus illeti.herşey cinsellik degil ama en azından onu haklı cıkartacak tek birşey bile yetiyor malesef
Yanılıyorsun, 1 insanlar Degısmez
2 Hersey nerdeyse cınsellık

Benim sıralamam da saygı 1 cinsellik 2. Cınsel acıdan cekici bulmadıgım adamı sevemem sevısemem. Genelinde böyledir. Evlılıgın sac ayaklarından bırı cinsellik.

Kocan seninle ortak olan hıcbır paydada bulusmuyor hıcbır konuda cabalamıyor. Bunlar huy degıl ki degıssın.
Senin gıbı sınırlıdır sakınlesır sigarayı bırakır vs.
Birden bire ıcıne tutku girmez ama.
Neyse. Hayat senin. Senın bılecegın isler bunlar.

Back
X