• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu olmam gerekirken mutsuz olmak istemiyorum hiç 😞

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.517
Puanlar
133
Kızlar direkt konuya gireceğim

Ben yurt dışına gelin geldim. 7.5 sene oluyor. Ailem Türkiye’de. Bu süre zarfında genelde senede 2 kere Türkiye’ye gidip geliyorum. 1 kere eşimle gidiyorsam 1 kere de kendim gidiyorum

Bu gidişlerimin bazılarında kaynanamlar eşime daha yeni gitti, niye bir daha gidiyor gibi şeyler demişler. Kulağıma geldi bu. 1-2 sinde de kayınbabam kendi annenleri bizden çok görüyorsun gibi şeyler söyledi

Eşim tek veya beraber gitmemizi sorun etmedi hiç. En son 4 aralıkta döndüm. 1.5 ay kadar kaldım. 2 yaşındaki oğlumla gittim ilk kez. Sadece onda eşim gitmemizi hiç istemedi. O da oğlundan ayrılacağı için

Şimdi ikinciye hamileyim ve doğumdan önce bir kere daha gidip gelmek istedim. Eylülde hem oğlumun okulu başlayacak, hem doğumum olacak. Ondan sonra çok zor bir daha gitmem diye

Ama son 3-4 senedir ne zaman Türkiye’ye gidecek olsam içimi bi kara bulut kaplıyor resmen. Mutluluktan havalara uçmam gerekirken acaba bilet almasa mıydım, acaba gitmese miydim falan diyorum. Kendimi kötü bsey yapıyormuşum gibi suçlu hissediyorum. Bugün yine bilet aldım 3 gün sonrasına ve şimdiden kaynanamlara nasıl söyleyeceğim, acaba gitmesem mi diye düşünmeye başladım.

Lütfen yardım edin. Mutlu olmam gerekirken mutsuz olmak istemiyorum hiç 😞😞😞

KV kim ki kanka, ona ne ki hic takma. Istedigin yere de gidersin ayrica onlara ne girip cikiyor afedersin... hic takilip huzurunu bozma. 3000km uzaga tasinmissin , KV ancak ordan havlar o kadar onun da ucu sana dokunmaz. Niye kotu bir sey yapacaksin ayrica, KVye borclu musun???

Kızlar direkt konuya gireceğim

Ben yurt dışına gelin geldim. 7.5 sene oluyor. Ailem Türkiye’de. Bu süre zarfında genelde senede 2 kere Türkiye’ye gidip geliyorum. 1 kere eşimle gidiyorsam 1 kere de kendim gidiyorum

Bu gidişlerimin bazılarında kaynanamlar eşime daha yeni gitti, niye bir daha gidiyor gibi şeyler demişler. Kulağıma geldi bu. 1-2 sinde de kayınbabam kendi annenleri bizden çok görüyorsun gibi şeyler söyledi

Eşim tek veya beraber gitmemizi sorun etmedi hiç. En son 4 aralıkta döndüm. 1.5 ay kadar kaldım. 2 yaşındaki oğlumla gittim ilk kez. Sadece onda eşim gitmemizi hiç istemedi. O da oğlundan ayrılacağı için

Şimdi ikinciye hamileyim ve doğumdan önce bir kere daha gidip gelmek istedim. Eylülde hem oğlumun okulu başlayacak, hem doğumum olacak. Ondan sonra çok zor bir daha gitmem diye

Ama son 3-4 senedir ne zaman Türkiye’ye gidecek olsam içimi bi kara bulut kaplıyor resmen. Mutluluktan havalara uçmam gerekirken acaba bilet almasa mıydım, acaba gitmese miydim falan diyorum. Kendimi kötü bsey yapıyormuşum gibi suçlu hissediyorum. Bugün yine bilet aldım 3 gün sonrasına ve şimdiden kaynanamlara nasıl söyleyeceğim, acaba gitmesem mi diye düşünmeye başladım.

Lütfen yardım edin. Mutlu olmam gerekirken mutsuz olmak istemiyorum hiç 😞😞😞
Ya kayin ailesine ne. Kendi anami babami gormeye gidiyorum de gec. Su insanlara sınır cizin lutfen. Ananizdan babanizdan sizi mahrum birakmalarinida normallestirmeyin

KV kim ki kanka, ona ne ki hic takma. Istedigin yere de gidersin ayrica onlara ne girip cikiyor afedersin... hic takilip huzurunu bozma. 3000km uzaga tasinmissin , KV ancak ordan havlar o kadar onun da ucu sana dokunmaz. Niye kotu bir sey yapacaksin ayrica, KVye borclu musun???
Ya işte aslında sorsan umursamıyorum onların dediğini ama totalini düşününce kendimi suçlu hissediyorum
Mesela işin maddi kısmı da giriyor buna. Eşim parayı düşünme diyor ama verdiğim yol parası çok fazla masraf gibi geliyor ama kenarda birikmişim var benim. Altın almayı düşünüyordum. Onun yerine Türkiye’ye gidip gelebilirim falan yani.
Of bilmiyorum gerçekten

Bence de hiç takılmayın zaten gerekçenizde aşırı makul eğer deli ya da densiz değilse anlar, ailenizle keyifli zamanlar dilerim 💞
Çok teşekkür ederim 🥹
Gerçekten yakın zamanda bir daha gidemeyeceğim. Hem doğumuma hem oğlumun ilk kez okula gitmesine yeterli enerjiyi toplamak istiyorum 🥺

İnatlarına 3 kez git bu sefer. Eşin sorun etmedikten sonra onlara pasta yemek düşer. Hiç kafana takma
Giderken pasta mı yapıp gitsem onlara? 😅
Eşim sadece oğlundan ayrılacağı için üzgün. Ona ben de üzgünüm ama ben de kendi ailemden aylarca uzak kalıyorum. Ne yapabilirim ki?

Keyfine bak ya kaç yaşındasın bilmiyorum ama ilerde bu hissettiklerin için çok üzüleceksin ne kadar onemsemisim diye şimdiden iyi yolculuklar ailenle bol keyifli zamanlar
Yemin ediyorum her dakika bunu düşünüyorum. 29 yaşındayım. 40 yaşında bile kendi kendime çok kızacağım eminim ki. Çok çok sevinmem gerekirken ne kadar çok üzmüşüm kendimi diye
Hatta bsey söyleyeyim mi? Bir gidişimde sebepsiz o kadar çok ağlamıştım ki. Yani tutamıyordum kendimi. Ağlıyordum sürekli. Hatta en son kendime bsey olacağını düşünüp durdum. Aktarmalı gidiyorum. İlk uçak sağ salim inince aaa demek ki 2. uçakta başıma bsey gelecek diye aşırı inandırmıştım kendimi

Ya kayin ailesine ne. Kendi anami babami gormeye gidiyorum de gec. Su insanlara sınır cizin lutfen. Ananizdan babanizdan sizi mahrum birakmalarinida normallestirmeyin
Asla önüne geçemiyorlar bu durumun. Ne eşim ne ben buna izin vermiyoruz. Direkt yüzüme de lafını edemiyorlar pek ama işte eşime söylüyorlar. O da gelip bana söylüyor
Ama onlara karşı da onun durumunu bilemeyiz , ailesinden uzakta, senin kızın uzak olsa sen de görmek isterdin falan diyormuş annesine

İyi bir anne babaya sahipsen kendi annenden bahsediyorum kocanın niye gidiyor diyen düşüncesiz babasından değil.Kendi anası babası olsa o kayın pederin mangalda kül bırakmaz.Erkegi doğuran anne sepep olan babaysa.Kızı doğuran mantar sepep olan küf mü? Tek birşey yazayım ilerde gün gelir kaybedince yaptıklarından değil yapmadıklarından o kadar pişman oluyorsunki telafisi yok bı dahası yok.Başlarım oğluyla aynı memlekette yaşayan tuzu kuru erkek babasına .Bırak söz söylemeyi kelime edemez o .

İyi bir anne babaya sahipsen kendi annenden bahsediyorum kocanın niye gidiyor diyen düşüncesiz babasından değil.Kendi anası babası olsa o kayın pederin mangalda kül bırakmaz.Erkegi doğuran anne sepep olan babaysa.Kızı doğuran mantar sepep olan küf mü? Tek birşey yazayım ilerde gün gelir kaybedince yaptıklarından değil yapmadıklarından o kadar pişman oluyorsunki telafisi yok bı dahası yok.Başlarım oğluyla aynı memlekette yaşayan tuzu kuru erkek babasına .Bırak söz söylemeyi kelime edemez o .
👏👏👏👏👏👏👏
Kocaman sarılıyorum sana. Başlarına bsey geldiklerinde bu kadar gitmem bile az gelecek bana. Köpek gibi pişman olacağım gurbete gelip de onlardan ayrı geçirdiğim her bir vakte 😞😞😞
Doğum yapıp 2 çocukla gitmem imkansız hale geldiğinde bile pişman olurum zaten gitmediğine

ya ne olacağdı????
Kendisi oğlunu 7 yaşındayken Türkiye’ye bırakıp geri yurt dışına gelmiş. Şimdi oğlu aylarca babasını görmese görmez. Biz uzun süre ona gitmeyince de böyle lafını ediyor ama suç bende mi sanki? Kendisinde

benim de küçüklüğüm böyle geçti. havaalanından inip koşa koşa anneanneme giderdim, güzel günlerdi. çocuğunuzun ananesine sizin de annenize ihtiyacınız var dinlemeyin kvyi

Kendisi oğlunu 7 yaşındayken Türkiye’ye bırakıp geri yurt dışına gelmiş. Şimdi oğlu aylarca babasını görmese görmez. Biz uzun süre ona gitmeyince de böyle lafını ediyor ama suç bende mi sanki? Kendisinde
suç sende cunku onlari ciddiye aliyorsun, kafana takiyorsun. sana laf tasiyanlara "duymak istemiyorum, beni doldurmayin" de, sustur. bu laf taşiyan kisi esinse duble sustur.
senin yuzune soylerlerse de "gurbette cok ozluyorum, gidince annemin koynunda yatiyorum. sizin evseyse misafir gibi hissediyorum. ne zaman sizin koynunuzda yatacak yakinliga erişiriz o zaman seve seve, kosa kosa gelirim" de, biraz haddini bilsin

benim de küçüklüğüm böyle geçti. havaalanından inip koşa koşa anneanneme giderdim, güzel günlerdi. çocuğunuzun ananesine sizin de annenize ihtiyacınız var dinlemeyin kvyi
Dinlemiyorum teoride ama içten içe de biraz takıyorum sanırım onları

Back
X