- Emoji Skoru
- 1.517
- Puanlar
- 133
Ay bu ne kadar saygısızca bsey. O ne demek ya senin çocuğun olmasaydı da kızımın olsaydı demek?Benim kayınpeder de, keşke senin çocukların olmasaydı da kızımın olsaydı demişti. Bu tek değil tabi bir sürü var. Arkadan da çok konuşuyorlar bunu biliyorum. Ve bu adamın çok saygın bir mesleği var. Ben tabi ki saygı çerçevesinde hep cevap verdim. Kendimi ezdirmem.
Ve şunu düşünürüm; bu şahısların yanlarında bir çuval var. Bunlar her dedikodu, yargı vs yaptıklarında o çuval doluyor. Tamamen dolunca da kafalarından aşağı boşalıyor. Şu an tamamen etkisizler
Ezcümle; bir kulağından girsin öbüründen çıksın. O cahil varlıklara anlam yükleme sonra kendilerini önemli sanıyorlar.
Valla kadınları güçlendirmekle ilgili yeni bir konu açmayı çok ciddi düşünüyorum. Çoğu kadın kendi gücünü hiç bilmiyor ve bu beni iyice gaza getiriyor.
bunların da benim ailemin yanına gitmemle ilgili bir derdi. 1 sene önce falan da annem kaynanam ben görüntülü konuşuyorduk telefondan. Annem şey dedi kızıma söyledim buraya gelin ramazanı burada geçirin falan dedi. Kaynanam da başını yukarı doğru kaldırıp cık yaptı böyle. Şok oldum. O anki şokla bsey diyemedim ama cevabımı bir kaç gün sonraya bilet alarak verdim. Bir de 2 hafta önce falan eşim kaynım ben yurt dışı planı yapıyorduk tatil için. Kaynanam da şuraya gidin buraya gidin falan dedi. Şok oldum. Asla annemlere gitmemi böyle desteklemedi