Gerçekten işe yarar mı?Russ Harris'in Mutluluk Tuzağı adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.
Kendi kendimi hayatımdan nasıl çıkarabilirimEnerjinizi düşüren insanları hayatinizdan çıkararak işe başlayın
Kendi kendimi hayatımdan nasıl çıkarabilirim
Aminnn. Çok sıkıntılı bir süreç bir de 30 yaş sendromuna girdim galiba ben. Öyle bir sendrom varsa eğerBenimde moralim fena, yinede tüm nimetlere şükürler olsun diyelim. Bence en büyük etken pandemi. Kisitlamalar insanı çok etkiliyor, dışarıda hayatın akmadığını goruncet insan içe tuhaflasiyor. Bende dün bir konu açmıştım, yani meşguliyetim var ama icten içe beni rahatsız eden bisey var ve artık dayanamıyorum.
Allah akil sağlığımızı korusun
Yani bir çözüm de bulamıyoruz ki. Bir amaçsızlık, umutsuzluk gidiyor öyle.Valla al bendende o kadar genele baktigimda insanlar mutsuz ve umutsuz icinde yasadigimiz bu durumdan hayat sartlari her gecen gun herseyin daha kotu olmasi, onunu gorememek bile insani karamsarliga itiyor zaten valla bende o durumdayim ask desen ask yok koca desen oda yok gidiyoruz bakalim sonumuz hayir ola.
Aminnn. Çok sıkıntılı bir süreç bir de 30 yaş sendromuna girdim galiba ben. Öyle bir sendrom varsa eğer
Olsun arada çok fark göremiyorum ben42 yaş ile arttırıyorum
Bir yolu var mıdır daha pozitif bir insan olabilmenin acaba?Bende öyleyim. Daha kötü olmayayım diye dua ediyorum.
Var, ben de oyle hissediyorum :)Aminnn. Çok sıkıntılı bir süreç bir de 30 yaş sendromuna girdim galiba ben. Öyle bir sendrom varsa eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?