Şükrederek mutlu olabilirsin. Sağlığım yerinde diyerek başka mesela![]()
Haklısın ama o mutsuzluk anı karamsar anda bazen gelmiyor aklıma..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükrederek mutlu olabilirsin. Sağlığım yerinde diyerek başka mesela![]()
Aynen ağlamak mı istiyorsun ağla. Ama ufacıkta birşeyler mutlu etmeli insanı. Durumumdaki yazı yıllardır duruyor mesela mutlu olmayı bileceksin her daimHaklısın ama o mutsuzluk anı karamsar anda bazen gelmiyor aklıma..Bir psikologda demişti hep mutlu olamazsın bırak mutsuzluğu da yaşa...
Ben duyguları yogun yasıyorum ondan mutluluk iniş cıkışlarım borsa gibiAynen ağlamak mı istiyorsun ağla. Ama ufacıkta birşeyler mutlu etmeli insanı. Durumumdaki yazı yıllardır duruyor mesela mutlu olmayı bileceksin her daim
Daha önce konusmustuk zaten. Ciddi sağlık sorunlarım var. Daha kötü olmamak ve elden ayaktan düşmemek için dua ediyorum ve çaba sarf ediyorum. Ama yinede pek mutlu değilim hele bu pandemi de tuzu biberi oldu.Bir yolu var mıdır daha pozitif bir insan olabilmenin acaba?
Tam da sebep bu olabilir mi diye düşünüyordum. Ben de yaş aldıkça eski neşeli halimi kaybediyorum. E yasla beraber sorumluluklar ve problemler, stresler de artıyor. Mücadele gücümüz kalmıyor. Normal bence. Tabi çevrenin ve kişiliğin etkisi de yadsınamazAminnn. Çok sıkıntılı bir süreç bir de 30 yaş sendromuna girdim galiba ben. Öyle bir sendrom varsa eğer![]()
Çok iyiBen duyguları yogun yasıyorum ondan mutluluk iniş cıkışlarım borsa gibimaşallah
Terapistimin bana önerdiği bir kitaptıGerçekten işe yarar mı?
Kac yasindasin evli misin bekar mısın okuyor musun calisiyor musun biraz bilgi ver de ona gore akil verelimmMutlu olmayı hayat dolu olmayı unuttum. Bu dönemle mi alakalı bilmiyorum ama hayatımda lezzet alabildiğim herhangi bir şey kalmadı resmen. Mutsuzum. Sanki her şey için geç kaldım. Kendimi sevemiyorum, kendimle barışamıyorum. Bunun yollarını unuttum, nasıl kendimi, kusurlarımı sevebilirim bilmiyorum. Eski neşeli ben yokum yıllar beni ruhsuz, hayattan neşe almayan, daha sessiz bir insan haline getirdi. Son bir yıl daha net oldu bu. Herhangi bir telaşımın olmamasından mı monotonluktan mı, amaçsızca yaşıyorum. Bu durumda olan var mı? Nasıl enerjik, hayat dolu, umutlu biri olabilirim?
acikcasi bu pandemie den belli bende uykuda kacdi , istahda , eskisi gibi mutlu deylim, islerimi robot gibi yapiyorumMutlu olmayı hayat dolu olmayı unuttum. Bu dönemle mi alakalı bilmiyorum ama hayatımda lezzet alabildiğim herhangi bir şey kalmadı resmen. Mutsuzum. Sanki her şey için geç kaldım. Kendimi sevemiyorum, kendimle barışamıyorum. Bunun yollarını unuttum, nasıl kendimi, kusurlarımı sevebilirim bilmiyorum. Eski neşeli ben yokum yıllar beni ruhsuz, hayattan neşe almayan, daha sessiz bir insan haline getirdi. Son bir yıl daha net oldu bu. Herhangi bir telaşımın olmamasından mı monotonluktan mı, amaçsızca yaşıyorum. Bu durumda olan var mı? Nasıl enerjik, hayat dolu, umutlu biri olabilirim?
Evrene ıyı dıleklerde bulunun .O zaman her sey guzel olur .Mutlu olmayı hayat dolu olmayı unuttum. Bu dönemle mi alakalı bilmiyorum ama hayatımda lezzet alabildiğim herhangi bir şey kalmadı resmen. Mutsuzum. Sanki her şey için geç kaldım. Kendimi sevemiyorum, kendimle barışamıyorum. Bunun yollarını unuttum, nasıl kendimi, kusurlarımı sevebilirim bilmiyorum. Eski neşeli ben yokum yıllar beni ruhsuz, hayattan neşe almayan, daha sessiz bir insan haline getirdi. Son bir yıl daha net oldu bu. Herhangi bir telaşımın olmamasından mı monotonluktan mı, amaçsızca yaşıyorum. Bu durumda olan var mı? Nasıl enerjik, hayat dolu, umutlu biri olabilirim?
Ben yazdıktan sonra kusurlarıma tekrardan dertlenirimBende genelde mutsuzum hayır yani anlamıyorum hastanede değilim her seyim var saglıklıyım dert yok yani bu neyin gıcılaması sinir oluyorum kendimede ama genede bi mutsuzluk psikologlar şükür defteri tutun diyorlar.. Bakim deniycem
Yani sağlık problemlerim var ama tabii ki daha da kötü durumda olmadığım için şükrediyorum. Bu duygu hali üzerime yapışmış. Mutlu olmayı bilmiyorum. Üzüntüyü dibine kadar yaşarken mutluluğu yaşamayı bilmiyorum.Şükrederek mutlu olabilirsin. Sağlığım yerinde diyerek başka mesela![]()
Daha önce konusmustuk zaten. Ciddi sağlık sorunlarım var. Daha kötü olmamak ve elden ayaktan düşmemek için dua ediyorum ve çaba sarf ediyorum. Ama yinede pek mutlu değilim hele bu pandemi de tuzu biberi oldu.
Bekarım 9 seneye yakın oldu atanalı çalışıyorum. Onun dışında standart her şey.Kac yasindasin evli misin bekar mısın okuyor musun calisiyor musun biraz bilgi ver de ona gore akil verelimm
Bir gün bir şeylerin yoluna gireceğine dair inancım ve umudum yok. Ha yoluna girse de umarım halen hevesim ve isteğim olur.
çok şükür sizde atanmışsınız. Bende atanmışım. Daha da kötü durumda olabilirdik.Bekarım 9 seneye yakın oldu atanalı çalışıyorum. Onun dışında standart her şey.
O kadar benziyoruz kiBir gün bir şeylerin yoluna gireceğine dair inancım ve umudum yok. Ha yoluna girse de umarım halen hevesim ve isteğim olur.![]()
Kendine vakit ayırıyomusun hiç günlük mesela spor gibi işte bakım yapmak gibi falan insan kendiyle ilgilenince bi hzuur canlılık geliyo benceMutlu olmayı hayat dolu olmayı unuttum. Bu dönemle mi alakalı bilmiyorum ama hayatımda lezzet alabildiğim herhangi bir şey kalmadı resmen. Mutsuzum. Sanki her şey için geç kaldım. Kendimi sevemiyorum, kendimle barışamıyorum. Bunun yollarını unuttum, nasıl kendimi, kusurlarımı sevebilirim bilmiyorum. Eski neşeli ben yokum yıllar beni ruhsuz, hayattan neşe almayan, daha sessiz bir insan haline getirdi. Son bir yıl daha net oldu bu. Herhangi bir telaşımın olmamasından mı monotonluktan mı, amaçsızca yaşıyorum. Bu durumda olan var mı? Nasıl enerjik, hayat dolu, umutlu biri olabilirim?