Mutlu Son !!!

Yok eşime söylediğimde çok şaşırdı.
Numaram yoktu onlarda.
Balayında bir kez abisini aradı benim telefonumdan.
Numaramı almışlar.
Eşim vermemiş.

ne olursa olsun olumde ve dugunde kusluk olmazesınız sevdıgı kadınla evlenmıs kabahat falanda ıslememıs.. ben olsam gıtmezdım..

Ne olmus sen aciksan boyle insanlari anlayamiyorum bizim dinimiz boyle degil uzak dur derim sen bilirsin meraba mrb okadar olmali

Bayramlarda gidin derim...birbirinize ısınma turları olur hem...olsun basta böyle bir talihsizlik olmuş...onları bu yaptıklarına utandırın giderek...sizi yakından tanımalarına fırsat verin derim.

Bence size bir adım atılmış, siz de onlara bir adım atabilirsiniz. Sonuçta can ciğer kuzu sarması olun demiyorum, işte önemli günlerde, bayramlarda ya da düğün dernek filan olursa o zamanlar görüşürsünüz yalnızca. Mesafeli durursunuz, yalnızca hal hatır sormak için ararsınız o kadar. Siz haklısınız yoksa, düğününüze gelmemişler, sizi kırmışlar, ama işte karakter bu gibi durumlarda belli oluyor. Eşinizin hatırına az biraz katlanırsınız.

Bizde de aynı durum var biz eltiler açık, görümceler kapalı. Eltimi çok isteyerek aldıklarından onun yeri başkadır ağza alınmayacak laflar etse de hep hoş görürler ama görmezden gelmeye başladım , eltimin tavırları yüzünden eşimle defalarca ters düştük, eşim yengesinin hatasını kabul ederdi kendi de söylenirdi ama laf ettirmezdi ben de artık görmezden geliyorum ve artık çok daha sakiniz. siz de bunu deneyin biraz görmezden gelin ve üstünüze düşeni yapın bayramlaşmaya gidin, mesafeyi koruyun ama güleryüzlü olun.

Aslında eşim o eve gitmeyeceksin aramayacaksın diyor.
Ama sanki üzülüyor bilmiyorum.

öyle diyorsa eşini dinle arama ve gitme bence. üzülüyorsa da bu kendi meselesi artık. sonuçta onların düğününüze gelmemesini göze alarak seninle evlenmişse arkanda da durmalı.

onlar çok kötü hata yapmışlar düğününüze gelmeyerek ama siz onların düştüğü hataya düşmeyin.ne olursa olsun eşinizin hatrı var.bayramlarda gidin görüşün.arada bir de hallerini hatırlarını sorun.zaten zaman size nasıl davranmanız gerektiğini gösterir.onlar size bir adım atmış.şimdi adım atma sırası sizde.hemen ço samimi de olmayın ama yine de karşılık verin attıkları adıma.belki özlerinde iyi insanlar ve zamanla sizin de iyi birisi olduğunuzu anlayacaklar.küslük,kırgınlık olmasın-en azından sizden kaynaklı olmasın.

Yok yok nasıl anladiysaniz onu sordum. Gelmeyen aile cidden kotu ruhlu mudur?
Tamamdır, şimdi anladım alıntı nedeninizi. Bayan kapalı değil diye eğer annesi babası oğlunun düğününe gelmiyorsa ben o ailenin öfkesinden korkarım. Nasıl bir öfkedir ki evladını mutlu gününde yalnız bırakacak kadar?

Bence sen onlara o kadar iyi davran o kadar iyi davran ki utansınlar yaptıklarından pişman olsunlar. Eğer aksini yaparsan sen de tavırlı ve kötü davranırsan, istememekte haklıymışız diyecekler.

Kesinlikle muhatap olma. Onlar kimde uygun görmüyorlar falan. Terbiyesizliğe bak. Tövbe tövbe şimdi ağzımdan birşey kaçacak ya. İnsanı dinden imandan çıkarır bunlar ya!
Eşiniz de size ne ulan ben evlendim saygı duyacaksınız diyememiş mi yani? Ona da yazıklar olsun!

kayınvaliden,kayınpederin düğününe gelmediler mi ?

yahu oğlu sevmiş almış onlara ne anlamadmım ki ..

mesafeni koru derim ..

Bence nasıl davranman gerektiğini biraz da eşinin tavırları belirler, eğer ki o görüşmeyeceksin diyorsa onu dinle. Eşinle konuş ona göre ne yapman gerektiğine karar ver. Eşinin ailesiyle arası nasıl?

Bayram ziyaretine gitmelisiniz bence, mesafeni de koruyarak . sonuçta düğüne gelmemişler, şimdi belki hata ettiklerini, bu yaklaşımlarının yanlış olduğunu anlamışlardır. Temkinli olmakta fayda var. Gelmediniz etmediniz vs konu açma. Bir görevi yerine getiriyormuşcasına bayramlaş yeterli.eşin arama dese de annesi onun içi dayanamaz. en azından sen bi öneri sun. senin üstünden kalksın. kötü gelin olmadığın anlattıklarına göre ortada ama öyle bi portre çizmeni de istemem. ben söyledim,kendin gitmek istemedin demeye yerin olur.

Suan butun iyi niyetim kanalizasyon cukurunda debeleniyor.
Benim esimin ailesi de gelmedi. Sadece kayinbabam bir arkadasiyla misafir gibi katildi.
Acaba simdi cok cok iyi olmalari sahte mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…