• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Son !!!

Haftada bir kez görmeye gidiyor o kadar
O da 5 dakika çok araları yok.
Düğünden sonra daha da bozuk araları
Sen de ona uy yani o ne derse onu yap, gitmek istediğinde tabii ki annen baban diyerek destek çık sonuçta aileyle olan ilişki önemli, eşin görüşmek istemiyorsa bu onun kendi isteğiyle olmalı ki ileride seni suçlamasın

Ben anlayamadım hiçbiri düğününüze gelmedi mi nasıl insan kardeşinin düğününe gelmez ki gerçek olduğuna inanmadım açıkçası sizimle ne sorunları olursa olsun düğün bu yani ayrıca düğüne gelmemişler daha ne olsun eşinize sorunca yok bir sorun nasıl diyebildi düğüne gelmediler nasıl sorun olmasın derim ben olsam bir kere burada tezatlık var. Düğün günü eşiniz üvey çocuk gibi mi evlendi yani elaleme karşı çok abartı. Eşinizle de sorunları olsa neyse eltiniz gelmiyor, amcası, kardeşi gelmiyor öyle düğün mü olur ve eşiniz hala onlarla göerüşüyor çok enteresan önce evimi görmeye gelmediler yazdınız sonra düğüne gelmediler yazdınız kusura bakmayın da hiç inandırıcı bulmadım gelmeyecek insan nişana da gelmezdi.

Düğüne ( Nikah ) annesi babası ve arkadaşları geldi.
Bir kaçta komşuları. Onun haricinde kimse gelmedi.
Nişanım evde oldu abileri yengesi vardı ama nişanımada babası gelmedi.

Tabi bir kere bile sormadılar ne aldınız ne yaptınız diye
Herşeyi eşimle biz yaptık.
Sonradan ortaya çıkmaları çok sinir bozucu
sen eskisi gibi davran onlar yokmuş gibi yoksa sonra arada bir görüşmeler sıklaşır seni istemeyen insanlar huzurnu kaçırıp dururlar

Sen de ona uy yani o ne derse onu yap, gitmek istediğinde tabii ki annen baban diyerek destek çık sonuçta aileyle olan ilişki önemli, eşin görüşmek istemiyorsa bu onun kendi isteğiyle olmalı ki ileride seni suçlamasın

Ben kesinlikle yorum yapmıyorum. Görüşmek isterse tabiki kendi ailesi görüşecek. Buna ben müdahale edemem.
Zaten eşim benim görüşmemi istemiyor.
Bir araya getirmedi bizi hiç.

Sakin arayıp sorma.İyi valla düğünü borcu,kızın onurunu ,gururunu,ailesine rezilligini,utancini,bir kenara bırak eve yerleşmeye yol yap.Sakin bacım uzak dur.Sen ararsan iki hafta sonra oğlumun evi diye kapini çalarlar.Odesinler düğün borçlarını,eşya borçlarını öyle gelsinler evine.Onlar buyukluklerini sen kuçüklüğünü yap.
Q

Bak simdi iyi olmak her yigidin harci degil git bayramda gorus hic onlarin seni istemedigini dusunme bile gayt samimi ol dugunede gitmedik istemmesikde ama hic de dusundugumuz gibi deilmis sozunu deistir onyargilari yik

Ya biz bu kiz hakkinda neler dusunmustuk oylede deilmiski desinlwr cogu arkadas gitme gorusme bayramdan bayrama git vs. Demis niyeki herzamn da git sen o aileye gelin geldin isteselerde istemeselerdebu is olmus artik
Onlar neyin kafasini yasiolarsa daha

Onemli olan kotu insanlarla anlasabilnektir iyi olan kisiyle herkes anlasir herkesde sewer yani demi...

Ben anlayamadım hiçbiri düğününüze gelmedi mi nasıl insan kardeşinin düğününe gelmez ki gerçek olduğuna inanmadım açıkçası sizimle ne sorunları olursa olsun düğün bu yani ayrıca düğüne gelmemişler daha ne olsun eşinize sorunca yok bir sorun nasıl diyebildi düğüne gelmediler nasıl sorun olmasın derim ben olsam bir kere burada tezatlık var. Düğün günü eşiniz üvey çocuk gibi mi evlendi yani elaleme karşı çok abartı. Eşinizle de sorunları olsa neyse eltiniz gelmiyor, amcası, kardeşi gelmiyor öyle düğün mü olur ve eşiniz hala onlarla göerüşüyor çok enteresan önce evimi görmeye gelmediler yazdınız sonra düğüne gelmediler yazdınız kusura bakmayın da hiç inandırıcı bulmadım gelmeyecek insan nişana da gelmezdi.
Su hayatta inanamayacaginiz neler yasaniyor..

Haftada bir kez görmeye gidiyor o kadar
O da 5 dakika çok araları yok.
Düğünden sonra daha da bozuk araları
Sizin dugune bari annesi babasi gelmis.
Benimkine sadece babasi geldi. Bilemiyorum ben dugunden kisa sure sonra el öpmeye gittim. Hicbir sey olmamis gibi davrandim.
Ne gorumceme, ne kayinvalideme tek kelime etmedim. Iki sene oldu hic konusulmadi bu konu.
Ya oğullarının yuvasi bozulmasin diye sevmis rolü yapiyorlar, ya da cidden yaptiklarindan utandilar.

Sizin dugune bari annesi babasi gelmis.
Benimkine sadece babasi geldi. Bilemiyorum ben dugunden kisa sure sonra el öpmeye gittim. Hicbir sey olmamis gibi davrandim.
Ne gorumceme, ne kayinvalideme tek kelime etmedim. Iki sene oldu hic konusulmadi bu konu.
Ya oğullarının yuvasi bozulmasin diye sevmis rolü yapiyorlar, ya da cidden yaptiklarindan utandilar.

Bizimkilerde el öpmeye çağırdı, ama eşim götürmedi gelmeyeceğiz dedi.

Yaptiklarindan sonra mesafe koyman en mantiklisi. Konuyu okurken "aceba kafalarini mi bir yerler carptilar" falan dusundum

Back
X