inan bu kişiye karşı kullandığın "sevgilim" kelimesi tiksindirdi.
Allah sana kolaylık versin. hep baskaları uzulmesin diye susarsan sonunda uzulen sen olacaksın bunu bil.
bu insan sana deger vermiyor adeta Allah korusun ama boşanmak üzere kurulan bir ilişki olabilir.nişan olmamışken yol yakınken dön derim
tabiki herkes gibi sende mutlu olmayı hakediyorsun onlara muhtaç değilsin
benim nişanlımda daha once nişan atmış çok sorunlu bir ilişkileri varmış. inan şimdi hergun beni buldugu için o nişanı bozdugu için şükrediyor sevgi aşk kelimeleri dilinden düşmüyor. Maşallahhhh
Acaba belli bir müddet habersizce sevgilimden uzaklassam mi? Moral falan kalmadi bende cünkü, mantikli düsünemez oldumBen böyle arsizlik görmedim ya
cok deger veriyor ve seviyordum, sebebini anlayamadim ki, amaci ne bu kadinin. Tinlamayim diyorum yapamiyorum(( sinirime dokunuyor yaptiklari. ben haketmedim ki..hic arayip sormayayim o zaman. Sevgilimle bunlari konusmayimda, ama devamli karsima cikacak bu kadin. karsima gecip siritmasindan nefret ediyorum
kadına söyle o zaman senin benle ilgili ne derdin var de..sen de onun sana yaptıklarının aynısını yap o zaman canım..ilişkinin boyutu nasıl erkek arkadaşının sevgisinden emin misin ? sen de ondan vazgeçemeyecek kadar mı seviyorsun ? eğer bu kadının sana karşı hep böyle sorun yaratacğını düşünüyorsan ilişkini gözden geçir derim ben..
arkadaslar bu konuyu bir arkadasimla paylastim ve bana dedigi su oldu, ikisini kiskaniyor olmayasin, orda bende düsünür oldum. Bu kiskanclik mi acaba diye?Özelestiri yapmakta gerekiyor. Ama kiskanclik degil sanki, daha cok bana karsi takindigi tavira kiziyorum üzülüyorum. Kiskanclik olabilir mi ya???:26:
Kıskançlık değil bence. Öyle olsaydı ilk başlarda ona yaklaşmazdın konuşmak istemezdin. Sen sadece üzülüyorsun ben ne yaptım da bu kadın bana böyle davranıyor diye. Belki de ablası seni kıskanıyor kardeşinden? Ki bu büyük bi ihtimal bence.
Sen bundan sonra sevgiline ablasıyla ilgili en ufak bir şey söyleme, sorma. Baksana ilişkini doğru dürüst yaşayamıyorsun ablası hep sizinle birlikte sanki.
Buda bir ihtimal evet mümkün, ama neden kiskansin ki???
Çünkü artık kardeşinin ciddi anlamda önem verdiği biri var. Ilk başlarda seninle iyiydi çünkü ilişkinizin bu boyuta gelebileceğini tahmin etmiyordu belki de. Ama zaman ilerledikçe gördü ki ilgi artık senin üstünde. Sürekli seninle gezmeye başladı vs. Benim aklıma başka bi seçenek gelmiyor açıkçası.
Belki şey yapabilirsiniz, eğer yine üçünüz buluşursanız ablasına, kardeşin sana çok değer veriyor, çok seviyor, koruyor bu çok net görülüyor gibi şeyler söyleyip aslında onun yerinin kardeşi için farklı olduğunu hissettirebilirsiniz. Bunları sizden duyması hoşuna gidebilir. Yani kardeşini ondan çalıyormuş havası yaratmayın hiçbir zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?