Merhaba arkadaşlar. Ailecek görüştüğümüz eşimin iş arkadaşının eşi var ama bayağı samimiyiz. Üzüntümü mutluluğumu paylaştığım biri idi .benim bebeğim oldu . Şimdi arkadasım da hamile bebeğinin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyordum sürekli soruyordum . Bugün internette paylaşmış cinsiyetini yani listesinde olan sıradan biri gibi oradan öğrendim . Bu yüzden kırgınım . Eskisi gibi görüşmek gelmiyor içimden yapı gereği çok çabuk soğuyan birisiyim . Eşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi . Sizce görüşmeye devam etmeli miyim
Merhaba arkadaşlar. Ailecek görüştüğümüz eşimin iş arkadaşının eşi var ama bayağı samimiyiz. Üzüntümü mutluluğumu paylaştığım biri idi .benim bebeğim oldu . Şimdi arkadasım da hamile bebeğinin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyordum sürekli soruyordum . Bugün internette paylaşmış cinsiyetini yani listesinde olan sıradan biri gibi oradan öğrendim . Bu yüzden kırgınım . Eskisi gibi görüşmek gelmiyor içimden yapı gereği çok çabuk soğuyan birisiyim . Eşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi . Sizce görüşmeye devam etmeli miyim
Esiniz aşırı haklı şu an kusura bakmayın . Siz gerçekten psikolojik açıdan iyi değilsiniz bu konu icin değil bunu genel söylüyorum .lütfen kendinize bunu yapmayınEşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi .
Allahim keske hayattaki dertlerim bukadar ucuz olsa :)Merhaba arkadaşlar. Ailecek görüştüğümüz eşimin iş arkadaşının eşi var ama bayağı samimiyiz. Üzüntümü mutluluğumu paylaştığım biri idi .benim bebeğim oldu . Şimdi arkadasım da hamile bebeğinin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyordum sürekli soruyordum . Bugün internette paylaşmış cinsiyetini yani listesinde olan sıradan biri gibi oradan öğrendim . Bu yüzden kırgınım . Eskisi gibi görüşmek gelmiyor içimden yapı gereği çok çabuk soğuyan birisiyim . Eşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi . Sizce görüşmeye devam etmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?