Mutluluğunu benimle paylaşmadı

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhaba arkadaşlar. Ailecek görüştüğümüz eşimin iş arkadaşının eşi var ama bayağı samimiyiz. Üzüntümü mutluluğumu paylaştığım biri idi .benim bebeğim oldu . Şimdi arkadasım da hamile bebeğinin cinsiyetini sabırsızlıkla bekliyordum sürekli soruyordum . Bugün internette paylaşmış cinsiyetini yani listesinde olan sıradan biri gibi oradan öğrendim . Bu yüzden kırgınım . Eskisi gibi görüşmek gelmiyor içimden yapı gereği çok çabuk soğuyan birisiyim . Eşim bu bahane sen zaten kızı sevmiyormuşsun falan dedi . Sizce görüşmeye devam etmeli miyim

Bu sebepten mi bitireceksiniz arkadaşlığınızı?
Belki sizin için ne kadar önemli olduğunu anlayamamıştır bu cinsiyet meselesinin.

Yahu o sevincle kadinin aklina gelmemistir. Bu kadar takilmayin hepimiz insaniz. Unuturuz, dalgin oluruz bunlar gayet insani durumlar.

Kırk yıl düşünsem bebeğimin cinsiyetini birine haber vermek aklıma gelmez
Sosyal medyada paylaşmak da tabii

Hatta annem ve Kv dem hamile olduğumu öğrendiğinde Bebek 4,5 aylıktı

Bunu söylemedim diye küsecek birileri de hayatımda olmasa da olur

Bu arada başlık mutluluğunu paylaşmadı ama bebeği biliyorsunuz zaten cinsiyeti belki onu Mutlu etmedi ya da bunu önemsemiyordu

Siz önemsiyorsunuz diye bunu o da önemsemek zorunda değil

Sürekli sorduysanız bunalmış olabilir, kendini sıkboğaz edilmiş gibi hissetmiş olabilir. Veya belki hiç aklına gelmemiştir, hemen herkesle paylaşmak istemiştir. O heyecanla sizin diğer arkadaşlarından önce öğrenmek isteyebileceğinizi ve hatta bu konuda hassasiyetinizin olabileceğini düşünmemiştir. İnsanlara biraz özgürlük alanı bırakmanız lazım.

Arayıp tek tek herkese söylemek zorunda mı kadın ? Bence görüşmeyin hiç.

Bencede görüşmeyin cekilmezsiniz ..
Dostum çok iyi arkadaşım dediğim kizla 2 yıl irtibatim koptu sonra ulaştım kendisine telefonu açar acmaaz nabiyon kız diye konuşma ya başladık güldük eğlendik yani dostluk arkadaşlık böyle bir şeydir

Ben sizin yerinize olsam o arkadasi her yerden siler, bir daha da yuzune bakmazdim. Neden mutlulugunu her kesle paylasmis ki. İlk olarak size soylemeliydi. Sizden onay almali sonra her kesle paylasmaliydi .

Allahim keske hayattaki dertlerim bukadar ucuz olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…