Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bursı dert topiğibenim de derdim mutlu insan görememek. onu yazdım cevap bekliyorum![]()
eee o zaman ben yazıyım mutluluğumu :)) çok mutluyum çünkü kısmetse cumartesi günü oğlumu kucağıma alıcam.Mutluyum çünkü dünyalara değişemiyeceğim bi eşim var,mutluyum çünkü ne olursa olsun hayata bı yerınden tutunup ufacık bışeyden bıle kendıme mutluluk yaratmasını bılıyorum.....
Çok çok mutsuzlukla başlayan ama buradakilerin büyük desteği ve benim de azcık çabam sonucu mutluluğa ulaşmış bir konum var aslında 'yap yada yapma diyin' balıklı![]()
Her şey geçiyor, kendi mutsuzluğundan bile mutluluk çıkarabilmeyi, değeni değmeyeni, gerekirse vazgeçmeyi ama gerekirse de sonuna kadar direnmeyi bilmeli insan.
bende buradaki hikayelerin çoğunun sonunu, devamını hep merak ediyorum. keşke sorunları çözdüklerinde de yazsa insanlar konu sonuna, umut olur ne bileyim![]()
Allahım hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah. mutluluğunuz her zaman daim olsun.
kesinlikle haklısın bu hikayeleri yarım bırakmamaları lazım sonra ne oldu? merak ediyoruz bu arada konunuzu merak ettim hemen göz atayım.
Banane ben mutluyum:))
Bu konuyu BDV de acman cok manidar.Oyle aman aman mutlu degilim ama mutsuz da degilim. Sanirim notr um arada neselenirim de. Bir sorunum oldugunda basetmeyi becerebiliyorum. Hayattan beklentilerim yok. Beklentin ne kadar azsa, o kadar az hayal kirikligina ugrarsin zaten. Gunu birlik yasamak en iyisi.
ben kendimi çok yargılarım mükemmelliyetçi biriyim ve bu bana mutsuzluk olarak geri dönüyor. küçük yaşta aile ortamında bir sıcaklık ve sevgi görmediğim için, sürekli ezilen annemi kurtarmak için okuyup meslek sahibi olma derdim oldu. üniversite lise her daim tetikte biriydim. sorumluluklarrım vardı ama eğlenecek hayatım yoktu. tayinim geç çıktı stresin alasını yaşadım. ailede maddi proplemler ezilmişlikler baskıcı ve egoist baba bizi mahvetti.işe başladıom gezmek tozmak para yemek yoktu borçlar ödenecekti sonra yıllar geçti baktım ki ben kronik mutsuz olmuşum hayatın büyük bölümünü kaçırmışım. kötü bir durum evliyim borçları kafama takıyorum ve eşimden soğusum oda benden soğudu nedenini bilmiyorum ama evliliktede beklediğimi bulamadım hamileyim garip bir duygu tam olarak anlamıyorum. vs. vs. hayat akıyor ama bende krnik hastalığım bitmiyor. sürekli yüzü gülen insanlara hayranım.