Mutluluk huzur ve güzel nefes almak.

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Arkadaşlar....................

Sigara içmiyorum ki sinirlendiğimde içip rahatlıyım...

Alkole tövbeliyim ki içip bir dünya olayım.bazen biranın kokusu öyle bir geliyorki silkelenip dur diyorum..

Psikyatri ilaç verdi..3 gün içtim..saftım kaydı..ruh gibi oldum onuda bıraktım...

Hayatımda 1 kere kafa hapı kullandım kuzenim sağolsun..kendimi piskopa bağladım..
canlı bomba olmayı düşündüm,herkesi dövmeyi düşündüm,karda cıplak yatmayı,bir kadını taciz etmeyi düşündüm...DÜŞÜNDÜM Yapmadım...tüm gece 3 kitap okudum..

Eee manitamda yok,adam gibi adamda yok,sevgilim de yok eşimde yok..bir nebze mutlu olayım...

Bir annem bir kedim birde erkek kardeşim var bana huzur veren...

Ama ben mutlu huzurlu olmak istiyorum...Çocukluğumdaki saflığa dönmek..Herşeye inanmak istiyorum..Anneme diyorum hayat önceden böylemiydi..bana biz depresyon stres nedir bilmezdik diyor..bu hayat beni sizofren yapacak diye bazen çok korkuyorum..
Burdaki hikayelere üzülüyorum..canlı canlı izlediğim aldatılan insanlara üzülüyorum...emekli olduğu halde 2 kuruşa çalışan yaşlı insanlara üzülüyorum..ülkemizin bölünmesine üzülüyorum...

Kızlar sizlerin bir formulu yokmu hayatla başa çıkacak..derdimde yok ama..aldığım nefesimi artık hissetmekistiyorum..sizler ne yapıyorsnuz..ne kadar güclüsünüz..akıllı kadın mutsuz olur derler doğrumu?

yoksa bir ihtimal daha var oda ÖLMEK mi dersiniz...

Anlamadım ki...
Sigara,alkol,antidepresanlarla ne alakası var aldığımız nefesi hissetmenin?
Kafa hapını da hiç bilmiyim..
Nedir, ne değilir?

Anlamadım ki...
Nedir, ne değilir?

AYNEN YA...
BUNALMISSINIZ BELLI, HASSASIYET HAD SAFADA,
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...(ne diyecegimi aslinda bilemedim CADIARZU)

Annen erkek kardeşin mutlu olmana yetmıyorsa bu hayatta hiç birşey yetmez sana..
Buna doyumsuzluk denir . :deliphin:

sanki bu mesajı erkek yazmıs gibi seni önceki konularındanda tanıyorum şimdi bu yazın garip geldi

hayat çok zor doğrubenneyaptımki
moralimizi bozacak o kadar çok şey oluyor ki hayatımızda haklısın ama yine de geleceğe umutla bakmak gerek diye düşünüyorum ben
fazla takma dünyadaki kötülükleri olumsuzlukları düşünme
pozitif olmaya çalışa.solumlu düşün
akıllı kadın niye mutsuz olsun ki olmaz olmamalı:1no2:ölmek de ne demeklmaz yaradanın elinde bizim değil düşüncesi bile kötü

Anlamadım ki...
Nedir, ne değilir?

yok izmir güzeli..hani sen bazen diyorsn sinirlendiğimde çıkarım dışarı içerim sigara rahatlar gelirim..yada antideprasyan ilaçlarlan herşeyi kafaya takmıyorsn..alkolde bir nevi sakinleştirici...demek istediğim bunlar olmadan normal bir hayatta bir insan içteki hzuru nasıl bulabiliyor..

sanki bu mesajı erkek yazmıs gibi seni önceki konularındanda tanıyorum şimdi bu yazın garip geldi

yok canım ama keşke erkek olabilsem sanırım daha gamsızlar..herşey onlarn etrafında dönüyor.
inan kadınlar klubu değilde erkekler klubu olsaydı bir derdim bölümü boş olur..genelde maçtan pokerden hatunların orası burası bahsederlerdi..

dua et o zaman ruhuna ilaç gibi gelecektir....:lepi:

belkide bir problemim yok ondandır dicem ama oda değil canım..aslında cennette cehennemde bu dünyada..

benim içn sorun değil ama hayatıma sorun olan resimdeki yanımdaki küçük kız belkide....

belkide bir problemim yok ondandır dicem ama oda değil canım..aslında cennette cehennemde bu dünyada..

benim içn sorun değil ama hayatıma sorun olan resimdeki yanımdaki küçük kız belkide....

o kız kim canımCADIARZU
çocuklar hayatın güzelliği bence sorun olarak görme :1no2:

Eeeee ben sigara içerim kafam dağılır,sen alışveriş yaparsın sana iyi gelir..
Bunun bir kriteri yok ki..
Bak bir de bana denizi izlemek iyi geliyor bir de bunu dene..
Sivriş'in dediği gibi dua da çok önemli.. Acayip güç veriyor insana...
Hepsini yapıyorum dersen çık küçük bir tatile,sanırım değişikliğe ihtiyacın var..

o kız kim canımCADIARZU
çocuklar hayatın güzelliği bence sorun olarak görme :1no2:

canım bu küçük kız erkek kardeşimin doğumdan sonra ölen eşinin kızı..20 yaşındaydı..o konu zaten ayrı bir hüzün..hemde ne hüzün.sonra kardeşim 5 sene sonra başkasıylan evlendi..çocuğun yuzune elektırk süpürgesini tutmuş..kızın yuzunu kırmızı görünce dedim artık bu kız benim ..ölene kadarda benim olcak.zaten bana anne diyor.
hala olmadım zaten...annemlen ben bakıyorz..bir nevi bekar çocuklu bir bayanım..bu yuzndedir ki evlenemiyorum..kimse beni istemiyor bu durmda..kardeşim o kadınla evli başka bir çocuğu var..asla ve aslada vermem..biraz bu yuzden mutsuzum..

Bencede arkadasım senın kafanı dagıtacak birşeyler bulman lazım
tatile cıksan iyi edersin...Yeğenine sahip çıkman benı çok duygulandırdı
aferim sana bravo,allah bunun mükafatını verir..

hatta benlen evlenmeyi düşünen bir çocuğun annesi bana bu kız aynı sana benziyor sakın senin olmasın oğluma kakalayasın...düşüncelere bakarmsn...bende halamın kopyasıyım..

?
Kadın olarak bır kadını tacız etmek?
Cınsı sapkınlıklarınız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…