- Konu Sahibi Hazal zamani
-
insanin yüregini ferahlaatan dualar var tavsiye ederim
ben bol bol okumak zorunda kaliyorum ise yariyor
ölüm hap map böyle seyleri gecirmeyin aklinizdanlmaz:
canım iyice daralmışsın sen. kul daralmadıkça Hızır yetişmezmiş. yeğenini aldığını bilmiyordum seni takdir ettim. Allah sana da zor zamanında sahip çıksın. İmam Gazali'nin Ölüm ve Ötesi diye bir kitabı var onu bi okusana. inan çok değişeceksin. birde ilaç değil de terapi alabilsen ne güzel olur. anlatsan için boşalsa...
o kitabı nerden bulabilir bir tanem...heryerde satılırmı ki..terapiye gitsem ne değişcek ki hem..ortada olan şeyler değişemez ki..şimdi evlenmek isteyen var..bırak kızı babasına diyor..
düşünsene bebekken ben göğsüme küçük biberen koyardım..annesi sansın dye..3 yaşındayken birkerise o biberona meyva suyu koyup göğsüme koyum anne bana seftali suyu veriyor demişti.şimdi ben bu kzı o kadına nasıl vereyim.yuzune elektrık süpürgesi tutana..
annen bakamaz mı ufaklığa peki?
ya öyle biri çıkmalı ki hayatını olduğu gibi kabul etsin.
ben erkek olsam senin gibi merhametli bi kız bulsam hiç kaçırmam.
ama işte toplum tepkisi çekmekten korkuyor olabilirler.
sonuçta birsürü dedikodu olur dulmuş çocuk onunmuş gibi o yüzden bırak çocuğu diyen de haklı olabilir.
o kitabı heryerde bulursun canım dini kitaplar satan heryerde var zaten o kadar çok basılmış ki...
terapi deyip geçme, insan kendi hayatını kendi başına değerlendirirken yanılabilir.
iyi bi doktor bulabilirsen ne güzel olur aslında.
anlıyorum ne diyeceğimi nasıl yardımcı olabileceğimi bilemiyorum.peki canım giderim sorun değil ama işte hayatımdaki olay belli zaten kaderimi değiştiremez ki doktor..annem zaten su anda bakıyor ama bu kız akşamları beni bekliyor anne diye..anlaşamıyorlarda annemlen yaşlı diye..ben onla çocuk oluyorum..
öyle kişiler hayatıma giriyor ki gecenlerde annemin arkadaşı gelmiş diyor senin kızına birini buldum dul onunda kızı var tam senin kızına göre..ohh ne güzel ya...işte böyle şeyler çok gücüme gidiyor beni ucuruma sürüklüyor..
canım bu küçük kız erkek kardeşimin doğumdan sonra ölen eşinin kızı..20 yaşındaydı..o konu zaten ayrı bir hüzün..hemde ne hüzün.sonra kardeşim 5 sene sonra başkasıylan evlendi..çocuğun yuzune elektırk süpürgesini tutmuş..kızın yuzunu kırmızı görünce dedim artık bu kız benim ..ölene kadarda benim olcak.zaten bana anne diyor.
hala olmadım zaten...annemlen ben bakıyorz..bir nevi bekar çocuklu bir bayanım..bu yuzndedir ki evlenemiyorum..kimse beni istemiyor bu durmda..kardeşim o kadınla evli başka bir çocuğu var..asla ve aslada vermem..biraz bu yuzden mutsuzum..
hiç bir zaman evlenemicem..artık bu gerçekle yuz yuzeyimm
Kadınları taciz etmekmi CADIARZU
[ı]böyle abuk subuk düşüncelerden kafayı yiyebilirsin.
Kendine bir meşgale bulmayı dene bence a.s[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?