Merhaba kızlar bu sefer derdim kendi ailem.. Sağolsun annem doğumda bile yabancı gibi hastaneye gelip gitmişti. Sonradan kayınvalide ile anlaşamayıp depresyona girince. Defalarca arayıp gel dememe rağmen çocuğun kırkı çıkana kadar gelmedi. Sebepler bence saçma sapan ona ve babama göre mantıklıydı. Yok iki kayınvalide aynı evde olmazmış. Yok kayımvalideme ayıp olurmuş ona güvenmedi de geldi derlermiş. Yok kardeşimin evi taşınacakmış dedi ve tam kırk gün sonra evime geldi bir hafta kalıp gitti. Neyse zaten o günden sonra kayınvalide ile aynı evde uzun süre kalmayacağımı anladım. Şimdi ki mevzuu eşim bir aylığına iş gereği başka bi ile gidecek. Ara ailene söyle gelsinler gideceğim zaman dedi. Aradım söyledim. Annem hemen benim çok işim var evde bir sürü iş var gelemem kardeşin gelsin baban gelsin vs dedi... Telefonu babama verdi zamanı gelsin düşünürüz dedi. Sonra bana kesin işe söyleyin dedim. Çünkü eşim sonra bana ailen sana değer vermiyor diyor. Babama böyle söyleyince babam da facebook da orada burada mutluluk pozu vermeyi biliyorsunuz da başka şeylerde mi sorun yaşıyorsunuz dedi..
Şok oldum ne alaka diye. Şu an çok üzgünüm
Merhaba kızlar bu sefer derdim kendi ailem.. Sağolsun annem doğumda bile yabancı gibi hastaneye gelip gitmişti. Sonradan kayınvalide ile anlaşamayıp depresyona girince. Defalarca arayıp gel dememe rağmen çocuğun kırkı çıkana kadar gelmedi. Sebepler bence saçma sapan ona ve babama göre mantıklıydı. Yok iki kayınvalide aynı evde olmazmış. Yok kayımvalideme ayıp olurmuş ona güvenmedi de geldi derlermiş. Yok kardeşimin evi taşınacakmış dedi ve tam kırk gün sonra evime geldi bir hafta kalıp gitti. Neyse zaten o günden sonra kayınvalide ile aynı evde uzun süre kalmayacağımı anladım. Şimdi ki mevzuu eşim bir aylığına iş gereği başka bi ile gidecek. Ara ailene söyle gelsinler gideceğim zaman dedi. Aradım söyledim. Annem hemen benim çok işim var evde bir sürü iş var gelemem kardeşin gelsin baban gelsin vs dedi... Telefonu babama verdi zamanı gelsin düşünürüz dedi. Sonra bana kesin işe söyleyin dedim. Çünkü eşim sonra bana ailen sana değer vermiyor diyor. Babama böyle söyleyince babam da facebook da orada burada mutluluk pozu vermeyi biliyorsunuz da başka şeylerde mi sorun yaşıyorsunuz dedi..
Şok oldum ne alaka diye. Şu an çok üzgünüm
Ay gene sizinki bir gece kalmis bende oda yok. Esim 2 cocugum hamileliklerinde de yanimda olamadi ama ailem yakin olmasina ragmen gelip bir tas corba yapmadi annem. Ama gün asiri arar iyisiniz demi aman iyi olun der. Bebegim daha 1 yasindaydi hamile kaldim tekrar cok zor günler gecirdim tek basima evde yine gelmediler. Sagolsun iki dogumumda da kayinvalidem vardi. Temizligime bile o yardim etti hemde 800 km den gelip. Bu gün annem aradi ramazan 1 ay gelemeyiz diye bende sanki geliyorsunuz ya dedim baska günler offf cok dolmusun sana anlatayim dedimAile yapımız ne kadar birbirine benziyor kardeş olabilirmiyiz acaba :) aynı anne baba modeli bende de var annem dogumumda rwfakatciydi akşam 11 de uyudu ertesi gün de kocasının hasretine dayanamayıp evine gitti benim evde de 1 gece kaldı sadece beni hunharca kv nin insafına bıraktı diyebilirim. Boşver kendi geleceklerine yatırım yapıyorlar. Yaslandiklarinda benim de kendimce hep bi işim olacak. Tabi salak ben dayanamaz giderim de neyse.
insan uzuluyor dimi ailesinden goremeyince evlenince daha bi destek ariyor ozellikle annesinden anne bi baska..aslinda kizlara daha bi duskun olmak gerek niye boyle oluyorkiAy gene sizinki bir gece kalmis bende oda yok. Esim 2 cocugum hamileliklerinde de yanimda olamadi ama ailem yakin olmasina ragmen gelip bir tas corba yapmadi annem. Ama gün asiri arar iyisiniz demi aman iyi olun der. Bebegim daha 1 yasindaydi hamile kaldim tekrar cok zor günler gecirdim tek basima evde yine gelmediler. Sagolsun iki dogumumda da kayinvalidem vardi. Temizligime bile o yardim etti hemde 800 km den gelip. Bu gün annem aradi ramazan 1 ay gelemeyiz diye bende sanki geliyorsunuz ya dedim baska günler offf cok dolmusun sana anlatayim dedim
Ben zaten çalışıyorum canım çocuk kreşte kimseye ihtiyacım yok... Eşim gözüm arkada kalır dedi diye dedim.. Kendi ailemi isteyeceğim i düşündüğü için...canım aileni boşver, kafan takma
bence senin yapman gereken kendi kendine yetmeyi öğrenmek ve bunu da eşine kabul ettirmek
5 yaşında değilsin ki yanında bir ebeveyne ihtiyaç duyasın
evli barklı kadınsın
çocuğuna tek başına bakabilirsin
insanlar mesela ben, öğrenciyken bile yalnız yaşamak zorunda kalmıştım bir süre
başkalarına muhtaçmışsın gibi davranma, kendine öyle davrandırtma!!!
eşim ara çağır dedi, aradım
neden diyemiyorsun ben kendime yeterim
Ne açıdan tuttunuzBabanin o cümlesini tuttum
Sevdim bu cevabı. Altına imzamı atıyorumherkes anne baba olamıyor işte
Annem babama fazla bagimli o bensiz yapamaz diye düşünüyor ama beni kızıni düşünmüyor. Olsun bakalım canları sağolsun ama benim cenem durmaz hep yüzüne vuruyorum buna rağmen degismediler. Sanırım takmamayi ogrenmek lazim ama soguyorum gitgide onlardan.insan uzuluyor dimi ailesinden goremeyince evlenince daha bi destek ariyor ozellikle annesinden anne bi baska..aslinda kizlara daha bi duskun olmak gerek niye boyle oluyorki
Mesele çocuk baktirmak değil farklı bir durum...farkli bir psikoloji...milletin annesi kızlarına kiyamazken bizim annemiz cok hasta olmamiza rağmen kapımızı calmamasi. Bu yapısal bir durum sanırım. Elbette onlara güvenerek cocuk yapmadik ama iste sevgi ve ilgi bekliyor insan. Birde esinin ailesi uzaklardan hep ilgilenirken, hastaliginizda babaniz yerine kayinpederiniz sürekli arayip anneni gondereyim yardima derken kendi aileni ararmamasi gelmemesi insanin onuruna dokunuyor.Tek kalın ben esim gittimi tek kalıyorum.Anne babaniz da baska bir seyin acisini bu sekilde cikariyor olabilir .Ya doguran kendine doguruyor kimse kimseye yardim etmek zorunda degil.Hele bir tanesi yazmis yaslaninca ben de isim var diyecegim , yahu onlar sizin anne babaniz , kendi kendinize buyumediniz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?