- 14 Ağustos 2018
- 20.593
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.468
- 598
doktorlar yeterince zor durumda zaten yapma etmeRainyy bacım, ciddiyim bak, kaç yaşındasın nerede ikamet ediyorsun, seni doktor arkadaşlarımla tanıştırayım mı? Bi tanışın, kaynaşın, flörtleşin.Valla artık sanki bir şeyler yapmamız lazım gibi hissediyorum
Kizim anlatsaniza olayi biriniz, hepsi biliyö, gidip gelip yaziyöAllah sana şifa versin, ailene çevrene doktorlara sabır versin ne diyim
eski konularının 1 tanesini okusan yeterli tamamı aynı zaten copy pasteDaha da acmayinca konu acilamadan kalicak sanirsam
Iyi hadi bakiyim mademeski konularının 1 tanesini okusan yeterli tamamı aynı zaten copy paste
Sagol ama komik degilAllah sana şifa versin, ailene çevrene doktorlara sabır versin ne diyim
trajikomik, uzaktan komiksin. yakın olsan sarımsak sallarım sana doğru vampir kovalar gibiSagol ama komik degil
Valla hiç gerçekten istiyor gibi değilsin bacım. Ayıp olmasın diye flörtümsücülük yapacaksan baştan söyle, arkadaşlarımın üzülmesini istemiyorumVayy hemde doktor buyuk sevap islersin
Ben tedavi amacli yonlendiriyosun sandiydimValla hiç gerçekten istiyor gibi değilsin bacım. Ayıp olmasın diye flörtümsücülük yapacaksan baştan söyle, arkadaşlarımın üzülmesini istemiyorum
Bence sende pek normal degilsin herkese bir laf sokma cabasi ❤trajikomik, uzaktan komiksin. yakın olsan sarımsak sallarım sana doğru vampir kovalar gibi
Keske gelse canim...Mutlu olmak için sebep arama mutluluk içinden gelmeli
Sen Vanessa değilsin değil mi? Gerçi o intiharı düşünüyorduBence sende pek normal degilsin herkese bir laf sokma cabasi ❤
Yok o yeni biri sanırım tanimiyorum benSen Vanessa değilsin değil mi? Gerçi o intiharı düşünüyordu
Yok o da yeni değil. Ama senin kadar eski de olmayabilirYok o yeni biri sanırım tanimiyorum ben
Cok tatlidir, konularina baktim da ayni dertten muzdaripsiniz. El ele verin aşin bu zorluklari bence.Yok o yeni biri sanırım tanimiyorum ben
Mutluluğunu arttıracak şeylere yüklen. Spor meditasyon vs gibi. Özellikle seni mutlu eden şeyleri yap. Mutluluğu hayatına çekmek için zaman ayır.Keske gelse canim...
Kız yok, cidden sevgili ayarlamak anlamında dediydimBen tedavi amacli yonlendiriyosun sandiydim
Otriciim iyi düşün, ayrica varsa mantikli alternatifler once benim kuzenim var sirada lutfen yaaaKız yok, cidden sevgili ayarlamak anlamında dediydim
İsterim ne doktoru jdjdjsValla hiç gerçekten istiyor gibi değilsin bacım. Ayıp olmasın diye flörtümsücülük yapacaksan baştan söyle, arkadaşlarımın üzülmesini istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?