Mutluluktan hüzne ve bitişe doğru....

Şu kadarını söyliyeyim bende o bahsettiğin kadınlardanım canım. Eşimle evliliğimizin ilk 9 yılı tam bir kabustu defalarca boşanmanın eşiğinden döndüm. Üstelik maddi olarakta eşime asla ihtiyacım yoktu. Hem eşimin işi nedeni ile hemde evliliğimizi yeniden gözden geçirmek amacıyla eşimi şehir dışına gönderdim. Ben ve çocuklarım yalnız kaldık. Eşim öyle mükemmel bir baba olmamasına rağmen ben çocuklarımı asla mutlu edemedim. Maddi olarakta bir dediklerini iki etmesemde herkesin babası akşam eve gelirken çocuklarımın mahzunlaşmasını asla unutamam. Sonuçta eşimin yanına taşındık. Sağolsun oda beni pişman etmedi ama en güzeli çocuklarım mutlu. Aslında kadınlar koca zulmü adı altında çocuklarının mutluluğu için kendi hayatlarından vazgeçiyorlar.

allah yardımcın olsun canım öncelikle..
fakat umutsuzluğa kapılmamanı öneririm çünkü 23 yaş birdaha evlenmemeyi düşünecek bir yaş değil..
şimdi hayallerin,umutların yıkıldı,tabi bu şekilde düşünmen normal.
ama kendine gelip toparlandığında böyle düşünmeyeceksin emınım.
inş karşına mutlu olacagın bır ınsan cıkaar ılerde evlenırsın ve bir evlat sahbi olursun cnm.
daha uzun yıllar var önünde...

Ben mi anlamadım yoksa bir tutarsızlıkmı var

9 Aylık evlisiniz ama

Evli iken 2 sene bebek düşünmemişsiniz

Siz tam olarak kaç yıllık evlisiniz ?

İlk önce bebeğini aldıracaksın sandım ödüm koptu.

Boşanmak bir bitiş değil, aksine yeni bir başlangıçtır. Birde bu gözle bakın. Ömür bile bitiyor ki başka ne bitmesin?

cok üzüldüm durumuna ama lütfen bütün hayatin bitmis gibi konusma....Nedir bu karamsarlik ?

daha 23 yasindasin Allah yazdiysa eger cok cok uzun yillar var önünde...

su an 33 yasindayim ve 23 yasimi hatirlamiyorum bile sanki o kadar uzun zaman gecmis ki,,

kimbilir neler neler yasayacaksin, kimlerle tanisacaksin..

sorunlarinz bana göre asilmayacak seyler degil... eger ki herseyi denediginize ve de sonuc alamadiginiza inaniyorsaniz da yapacak bir sey yok.

allah yardimciniz olsun.

Canım çok üzüldüm ama dedikleri gibi zaman herşeyin ilacı hepimiz insanız başımıza ne gelecek bilemiyoruz...

Bende daha 4 aylık evliyim büyük hayaller kurarak evlendim ama hiç bişey göründüğü gibi değil evlendiğim adamı tanıyamıyorum ...

Üzme kendini herşey bizler için ... Hakkında en hayırlısı olsun....

sirf babasiz yetismesin diye o kadar kavganin, gurultunun, hakaretin ve hatta siddetin icinde buyuyen cocuklar! Ne de saglikli degil mi?

Ben mi anlamadım yoksa bir tutarsızlıkmı var

9 Aylık evlisiniz ama

Evli iken 2 sene bebek düşünmemişsiniz

Siz tam olarak kaç yıllık evlisiniz ?

canım aynı durumdayız aslında bende ilk yıldönümünü yaşayamadan boşanma sürecine girdim uğruna herşeyigöze aldığım adam en adi bi şekilde başka bir kadınla çekip gitti acını çok iyi anliyorumm....na yapalım bilmiyorum haykırmak istiyosun değil mi

acımı paylaşan herkese çok ama çok tşk ederim öncelikle..
Bugün itibariyle hayatımda asla hatırlamak istemediğim kişi o imiş anladım..
Sadece içim yanıyor Keşke en başından aileme anlatsaydım..hep kendim başederim demeseydim..Ailem üzülmesin diye katlanmasaydım...
Şuan tarif edemediğim bi ruh halindeyim..
Ama asla asla kendimi bırakmayacağım..
Rabbim herşeyi bilen gören işiten..en güzel karşılığı da O verir biliyorum..

Konumu okuyan evli-bekar bütün arkadaşlara benden sadece tavsiye..Lütfen kimseye kendinizden taviz vermeyin..

eeee ozaman hadi hepimiz gülümseyelim :)

Bizi kaybedenler , kaybedecek olanlar üzülsün ...

Hayat belkide yeni başlıyo bizim gibiler için ....

haketmediği halde onun için iştende ayrılmışsın üstelik...

işte, erkekler böyle verdikçe daha fazlasını istiyor...

işten çıktın nooldu bu adamdan kurtulmakla en ıyısını yapmışsın canım...

zararın nerseınden dönsen kar işte

teremmcim eşinle konuştun sanırım ayrılık kararı aldın.peki eşinin tepkisi ne

dün görüştük ilk defa boşanma nasıl olcak die o da istiyor..sanki yabancı bi insanla konuştum..hiçbişeye değmezmiş hiç..

evimde huzurum olsun diyip işimi bıraktım..ne oldu herşey daha da mahvoldu..taviz tavizi getirdi..ama dediğin gb zararın neresinden dönersen kardır..
şükür bütün ailem arkamda..benim için ellerinden geleni yapıyorlar..

burda okuduklarımız çoğu zaman birbirinin aynı..hiç mi tanıyamadın diye düşününler vardır..bir insan 360 derece dönerse tanınmayabiliyormuş..Büyük konuşmamak lazım

Bütün kuzenlerim arkadaşlarım şokta nasıl bi insan böle değişebilir..Nişanlıyken evimizden çıkmazdı..Şimdi anneme gitmem için gün veriyordu bana..

kızlar içim öle dolu öle dolu ki anlatmakla bitmez...

Allah yardımcın olsun için huzur ve mutlulukla dolsun bundan sonra inşallah

.

teremm canim arkadasim neler gelmis basina sok oldum

Allah yardimcin olsun, halbuki sen ne cok seviyordun heyecanlaniyordun

ufff cok üzüldüm senin adina cenim

Allah dayanma gücü versin canim, ins tez zamanda zararsiz bir sekilde atlatirsin

.

Canım benimmm..Amin canım dualarında beni de unutma kuzum olur mu inan çok ihtiyacım var çokk..
Rabbim herşeyi gören ve işiten herkese hakettiğini verecek eminim..
İnşallah bu imtihanı verebilirm umarımm

ben çok üzüldüm,içimin acıdığını hissettim bir anda,Allah yardımcın olsun,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…