neden koca zulmu çekiyolar ki?
ben buna hiç katılmıyorum.
çocuklarım için kendimi feda ettim/ediyorum diyen kadına kesinlikle inanmıyorum.
o kadınlar kendilerini çocuk için feda etmiyorlar, yanlarında kocaları olsun diye çocuk yapıyolar veya çocuklarının psikolojisini sırf bu yüzden harcıyorlar.
bir çocuk pekala babasızda büyüyebilir.
tabi ideali her ikisininde yanında olması ama bırakın ya bu ayakları, bu önyargıları, bu mahalle konuşmalarını
neymiş koca zülmü çekiyomuş
Zaman ve değişen giden duygular.Kazanılanlar ve kaybedilenler.Mutsuzsan bu demektir ki kaybettiklerin kazandıklarından daha baskındır.Mutsuzluğunun,üzülmeninin de sebebi budur aslında.Kaybedilenler ve kaybettiklerin.
Ben 07.07.2007 de hayatımın anlamını tanışmıştım.unutulmazlarla 02.10.2010 tarihinde ölümsüzleştirmek istedik sevgimizi.Ama olmadı ilk ayımızdan beri kavga hep stres..Ona baktığımda 4 yıl önce gözlerine baktığım adam bu değil diyorum.Peki ya neden?Hangi brimiz çözebildik ki bunların sebeplerini.Hiçbirimiz..
İlk evlilik yıldönümümüzü kutmadan bitiyor herşey..Şimdi yüreğim ateş alanı sönmüyor..İçimdekileri kussam ne değişirki sadece ben(biz) yara alırım.Bunlardan çok yüreğimi paramparça eden benden bir parçamın olmayacak olması..
Hayatta asla yokluğunu dolduramaacağım boşluğum BEBEĞİMMM..Hiç olmadı ve olmayacakta..Kokunu içine çekip dünyayı unutacağım..bi kere Anne demesine herşeyi verebileceğim bi evladım olmayacak..Arkadaşlarım gb doğumuna gün sayıp hayalini kuramacağım bebeğim benim..Bütün bedenim sana hasret olacak Evladım...Yüreğim senin sevgini hissedemeyecek.Gözlerim senin kadar güzelinş göremeyecek,kulaklarım Anne sözünü hiç işitemeyecek,burnum böle güzel kokuyu hiç bi zaman içine çekemyecek..Karnım da bedenimde hiç bi zaman senin kadr değerli varlık taşıyamayacağım..
Şuandaki en büyük pişmanlığım sen olcaksın..Ama böle bi evliliğe seni dünyaya getiremezdim Meleğim..
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu..:Yazımın kısa özeti şudur ki;
ben 23 yaşında 9 aylık evli bayanım..şuanda boşanma sürecine giriyorum..Şu sralar beni en çok rahatlatan yazdığım yazılar oluyor..buraya da yazmak istedim.yazdığım yazıda bebek benim hayalim..evli iken 2 sene bebek düşünmedik.Ve şuan boşanıyoruz..Boşanmak da canımı çok yakıyor ama bebeğim olmadığı ve olmayacağı için canım daha çok yanıyor arkadaşlar..Böle bi evliliğe iyiki bebeğim olmamış,ve olmaycak dediğimden kasıt ben bir daha evlenmek istemiyorum.Uğruna hasret yaşacağım bebeğim için bile düşünmüyorum..
Sadece sizlerden hayır dualarınızı istiyorum..Çünkü tek desteğim Rabbim..
Ben mi anlamadım yoksa bir tutarsızlıkmı var
9 Aylık evlisiniz ama
Evli iken 2 sene bebek düşünmemişsiniz
Siz tam olarak kaç yıllık evlisiniz ?[/QUOTE
Hayır canım bi tutarsızlık yok...yanlış kurduğum bi cümle sadece o ruh haliyle..
evlendiğimizde öle bi karar almıştık..zaten o süreye de ulaşamadık..
Şuanki duruma gelince..herşey bitti..ilk defa aileme yaşadıklarımı anlattım hiçbişeyden haberleri yoktu..artık dönmeyi düşünmüyorum..bizimki aşılacak şeyler değilmiş
anladım...dönüp baktığım da elimden gelen herşeyi yatım diyebiliyorum haketmediği-haketmedikleri halde...
çok zorlu süreç var önümde Rabbim herkese kolaylık versin..
hep güçlü olmaya çalıştım ve çokk çokk yoruldum..
9 Aylık evlisiniz ama
Siz tam olarak kaç yıllık evlisiniz ?[/QUOTE
Hayır canım bi tutarsızlık yok...yanlış kurduğum bi cümle sadece o ruh haliyle..
evlendiğimizde öle bi karar almıştık..zaten o süreye de ulaşamadık..
Şuanki duruma gelince..herşey bitti..ilk defa aileme yaşadıklarımı anlattım hiçbişeyden haberleri yoktu..artık dönmeyi düşünmüyorum..bizimki aşılacak şeyler değilmiş
anladım...dönüp baktığım da elimden gelen herşeyi yatım diyebiliyorum haketmediği-haketmedikleri halde...
çok zorlu süreç var önümde Rabbim herkese kolaylık versin..
hep güçlü olmaya çalıştım ve çokk çokk yoruldum..
Tamam şimdi anladım
Evli değilim durumunuzu ne kadar idrak ederim bilemem ama genel konuşursak
Sizi yoran üzen hayattan soğutan bir beraberliği sürdürüpte iki tarafı da fazladan üzmeye gerek yok.
Bitmesini hayırlı görüyorsanız bitirin ve uzatmayın arada kalmışlık git gel durumu dahada yıpratır insanı
Umarım verdiğiniz bu karar sizi bundan sonraki hayatınız mutluluğa ulaştırır
yani Allahinizi severseniz, kusura bakmayin haddim degil ama bu nasil bir yorumdur?
arkadasimiz hüzünle yazmis yazisina, duygularini paylasmis ve sizin yorumunuz bu sekilde mi oldu yani?
Burda onca anne var, cocugumu babasiz yetistirmek istemiyorum deyip koca zulmü ceken. Sizin dediginize bakin.
9 Aylık evlisiniz ama
Siz tam olarak kaç yıllık evlisiniz ?
teremmcim eşinle konuştun sanırım ayrılık kararı aldın.peki eşinin tepkisi ne
haketmediği halde onun için iştende ayrılmışsın üstelik...
işte, erkekler böyle verdikçe daha fazlasını istiyor...
işten çıktın nooldu bu adamdan kurtulmakla en ıyısını yapmışsın canım...
zararın nerseınden dönsen kar işte
.
teremm canim arkadasim neler gelmis basina sok oldum
Allah yardimcin olsun, halbuki sen ne cok seviyordun heyecanlaniyordun
ufff cok üzüldüm senin adina cenim
Allah dayanma gücü versin canim, ins tez zamanda zararsiz bir sekilde atlatirsin
.
Zaman ve değişen giden duygular.Kazanılanlar ve kaybedilenler.Mutsuzsan bu demektir ki kaybettiklerin kazandıklarından daha baskındır.Mutsuzluğunun,üzülmeninin de sebebi budur aslında.Kaybedilenler ve kaybettiklerin.
Ben 07.07.2007 de hayatımın anlamını tanışmıştım.unutulmazlarla 02.10.2010 tarihinde ölümsüzleştirmek istedik sevgimizi.Ama olmadı ilk ayımızdan beri kavga hep stres..Ona baktığımda 4 yıl önce gözlerine baktığım adam bu değil diyorum.Peki ya neden?Hangi brimiz çözebildik ki bunların sebeplerini.Hiçbirimiz..
İlk evlilik yıldönümümüzü kutmadan bitiyor herşey..Şimdi yüreğim ateş alanı sönmüyor..İçimdekileri kussam ne değişirki sadece ben(biz) yara alırım.Bunlardan çok yüreğimi paramparça eden benden bir parçamın olmayacak olması..
Hayatta asla yokluğunu dolduramaacağım boşluğum BEBEĞİMMM..Hiç olmadı ve olmayacakta..Kokunu içine çekip dünyayı unutacağım..bi kere Anne demesine herşeyi verebileceğim bi evladım olmayacak..Arkadaşlarım gb doğumuna gün sayıp hayalini kuramacağım bebeğim benim..Bütün bedenim sana hasret olacak Evladım...Yüreğim senin sevgini hissedemeyecek.Gözlerim senin kadar güzelinş göremeyecek,kulaklarım Anne sözünü hiç işitemeyecek,burnum böle güzel kokuyu hiç bi zaman içine çekemyecek..Karnım da bedenimde hiç bi zaman senin kadr değerli varlık taşıyamayacağım..
Şuandaki en büyük pişmanlığım sen olcaksın..Ama böle bi evliliğe seni dünyaya getiremezdim Meleğim..
Arkadaşlar kusura bakmayın uzun oldu..:Yazımın kısa özeti şudur ki;
ben 23 yaşında 9 aylık evli bayanım..şuanda boşanma sürecine giriyorum..Şu sralar beni en çok rahatlatan yazdığım yazılar oluyor..buraya da yazmak istedim.yazdığım yazıda bebek benim hayalim..evli iken 2 sene bebek düşünmedik.Ve şuan boşanıyoruz..Boşanmak da canımı çok yakıyor ama bebeğim olmadığı ve olmayacağı için canım daha çok yanıyor arkadaşlar..Böle bi evliliğe iyiki bebeğim olmamış,ve olmaycak dediğimden kasıt ben bir daha evlenmek istemiyorum.Uğruna hasret yaşacağım bebeğim için bile düşünmüyorum..
Sadece sizlerden hayır dualarınızı istiyorum..Çünkü tek desteğim Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?